79

Raja888

преди 13 години

Викторе, ако знам 2 чужди езика и имам съответния международен сертификат в моята професия, няма да седя в тази мизерна държава, за да работя за тези пари, а ще замина за Европа. Защото при езици, опит и сертификат, не искам и да чуя за 1500 лв заплата!!! Защото всичко това се постига с много труд и човек трябва да учи до 30 години, за да изкарва накрая за едно печено пиле на заплата!!!

78

Анонимен

преди 13 години

аз получавам между 1 лев и 10000 лева месечно ... чисто ;)

77

Анонимен

преди 13 години

магия :)))

76

Анонимен

преди 13 години

до 78Не знам контактуването с компютри какво е според теб (някакъв нов вид секс, предполагам), но ако имаш предвид програмистите ... всеки един от тях е по умен от могохилядна тълпа от такива като теб.Няма да коментирам 'реалния живот'. За типове като теб, явно съществува и 'нереален живот' или 'реален неживот'.....

75

Анонимен

преди 13 години

Фирмата ти се занимава с продажба на гевреци в подлезите, вероятно.

74

anim

преди 13 години

hahahahahah sledwashtiq put, kato si pusnesh telewizora, kato si napazaruwash, kato si pusnesh oswetleieto u was, kato si sipesh woda da piesh, kato wleznesh tuk, kato si wleznesh w kolata i q zapalish, si pomisli, hmm ot kude li idwat tezi neshta, ot kakwo li se uprawlqwat, kak li rabotqt..

73

Към 78

преди 13 години

Ааа ти си бил бизнесмен. Разбирам. Кажи сега каква далавера въртиш, така де бизнес правиш? Крадени кабели, внос на "дупета", правене на кренвирши, сирене или мляко от ***, събирана на паметници на културата за скраб, измами по телефона? Ако не е нито едно от изброеното то сигурно е поне да не внасяш нещо за Х лв и да го продаваш за 10 пъти Х лв, т.е. спекула? А с данъците и осигуровките на служителите си как си? Сигурно си напълно изряден?

72

Анонимен

преди 13 години

който контактува с компютри , а не с хора не може да разбере мнението ми - като видя, че някой е много на ти с компютрите т.е.е зле в реалния живот - просто му показвам пътя - лентяи и негодници не могат да ми казват как да въртя бизнес -добре, че фирмата ми не се нуждае от такива плякала !

71

Към 75

преди 13 години

Нещо не ти разбрах мнението.

70

iskame DEBAT

преди 13 години

vseki da kaje vednaga kakva zaplata ima...(da stane po-interesno)!

69

Анонимен

преди 13 години

IT Специалист е паразитна работа -никому ненужни пайтаци - компютърните специалисти са пълни ненужници в реалния свят, но някъде са задължителни - просто еврейска политика - налагане на *** в реалния бизнес !

68

Анонимен

преди 13 години

до 72 Аз съм завършил 8 клас и искам да стана мин.председател като симеон!!!!

67

аман

преди 13 години

Напълно не съм съгласен счетоводител да е професия за преквалифициране на всички безработни / за какво се учи тогава 5г./- могат да ги правят и зъболекари с 14 дневен труд. И да видите тогава че тия пломби ще станат под 2 лв.

66

Към 68

преди 13 години

А ти с какво образование си? Основно? Поредния тарикат, който вирее благодарение на благородната обстановка за мошеници в България? От написаното разбирам, че нито тенекеджия намираш, нито компютърен специалист. Между прочем последния термин ми показва, че ти си много бос в тази сфера. Защото това понятие е много, ама много общо. В него влизат както такива, които знаят как да включат компютър, така и иинженери!

65

младен

преди 13 години

а тия от Адеко какви невероятни специалисти/експерти са.......

64

Анонимен

преди 13 години

Абе ще плачете вие за лекари и инжинери ама ще е късно....То, вече плачете, ама няма кой да ви чуе. IT не се става само с CCNA, вече и децата ги вадят тези сертификати...то стана като решаване на листовките в КАТ.

63

Анонимен

преди 13 години

То от тенекиджия до тенекиджия има разлика колото от небето до земята....

62

Анонимен

преди 13 години

Ами това показва интелектуалното ти ниво и културата която имаш. Спокоен човек значи чивек с цели в живота, човек който си е направил стратегията, човек който освен че гради кариера гради и семейство и т.н. Такъв човек е много по отговорен и мисълта му е много по ясна. С две думи, ти си търсиш луди хамали, което показва и манталитета ти - бърза краткосрочна печалба без значение за цената. Дългосрочни стратегии и последователсност - това са понятия чужди за теб.

61

Ордонез

преди 13 години

Аз също на скоро не взех на работа , момче на 28 години с едно висше (Компютърни системи и технологии) с перфектен английски . Просто защото не видях в неги никаква живинка, а на мен *** не ми трябва - искам нахакан , отворен , жив , импулсивен служител. Заспалите не са за предпочитане. Не казвам че си от тях , но това не е критерии да те вземат на работа само защото говориш добре английски.

60

Анонимен

преди 13 години

Това онова със сертификатите не ми ги обяснайвай щото съм се нагледал на такива като теб с сертификати на Cisco и Microsoft, които освен събирачи на хартийки неса нищо друго. Врътката със сертификатите е съвсем друга и то е дискаунта който се прави при определени бройки със сертификати и изискванията за големи търгове...Така че г-н умен Цертификатаджия, прозрачен си ми като пластмасова чаша.