134

Onzi

преди 13 години

Izvinete za kirilicata no naistina ne razpolagam s latinica.Za men problema s kabelite ne idva ot romite a ot nasheto PRAVITELASTVO. I shte vi kaja zashto: ako ima6e volq da se re6i problema to toi moje mnogo lesno da se reshi: prosto da kriminalizirat izkupuvaneto na kabel po punktovete i da se organizirat proverki za izpalnenieto na zakona. Togava kolkoto i da kradat bratqta prosto nema da ima koi da go kupi ....

133

Стамат

преди 13 години

Очаквам статията "Не само ни крадат, но и ни ***!" :D:D:D

132

Българин

преди 13 години

Съжалявам само, че я няма вече милицията от комунистическо време !!! Тогавашните милиционери не бяха *** като сегашните ушеви *** - щяха да хванат мангото, да го натикат в мазето на районното и така да го смажат от бой, че ако оживее, не кабел, ами игла да не смее да открадне !!!Питайте например по-възрастните врачани, които са жевеели около милицията - винаги познавали кога има арестуван *** крадец - по писъците, носещи се от мазето цяла нощ !!!

131

Анонимен

преди 13 години

*** тяло имало уникалното свойство ако изпие 100 мл сярна киселина да произвежда мед и желязо в изпражненията !!!! Скоро са го открили това учените!!!

130

poohy

преди 13 години

Трябва да почерпим опит от историята на Франция. Къдеее по-голяма държава от България, ама по времето на Вартоломеевата нощ успява да изтрепе всичките протестанти. ... И проблема е решен!

129

Бореца

преди 13 години

Към коментар 127! Напълно си прав, но кажи ми как да стане това като тези които си плашаме данъците не се интерисуваме какво става с тях и затова тези социални *** - *** си правят каквото си искат и знят че никой няма да ги закачи зашото това са избирателите на нашите партии, и ако се променят така нещата, че право на глас да имат само данъкоплатците тогав наистина може да дойдат много по-добри времена за света защото настина това е истинската демокрация

128

Избирател

преди 13 години

Стига си говорил за Костов или Борисов.

127

СССРейчо

преди 13 години

НУЖЕН е спешно държавен монопол при изкупуване на метали !!!Докато *** крадат, убиват и мърсуват безнаказано, живеят на катуни незаконно и карат каруци в центъра на София, държавата на групировката ГЕРБ ще затъва все повече !!! Цецко милиционерчето само духа супата .

126

poohy

преди 13 години

А ако *** или мутра са собственици на пунктовете за вторични суровини?

125

Мария

преди 13 години

1. Спешно приемане на закон,окачествяващ кражбата на проводници и релси като терористичен акт. 2. Тези, които издават на пунктовете и тези , които изкопуват- заедно в затвора на един одър. 3. Нови закони с тежки присъди за битови и организирани кражби, хулиганство,изнасилване, педофилия. 4. Построяване на нови затвори за престъпниците, извършили тези престъпления.

124

Анонимен

преди 13 години

Проблемът е в избирателната ни система.Не е редно един човек, който работи, плаща данъци, осигуровки и въобще създава някакви блага да има същите избирателни права като един ***.Право на глас трябва да имат само платилите данъци. Също всеки който има имот в дадено населено мясти би следвало да има право да гласува на местните избори, а не само жителите с постоянен адрес.

123

Honorik

преди 13 години

Da gi namerqt i da gi sadqt i za krajba i za opit za ubiistvo(makar i po nepredpazlivost)!

122

Българин

преди 13 години

Явно т.нар. "държавници" чакат *** да предизвикат тежка железипътна катастрофа с десетки и стотици загинали !!!Крайно време е подиобни посегателства да бъдат признати за ТЕРОРИЗЪМ, а хъхрещите *** осъждани на смърт и разстрелвани в рамките на 24 часа !!!!

121

ДО УОРЛИК

преди 13 години

ГОСПОДИНЕ, А ВИЕ ЗА КАКВО БИЕТЕ *** ТОГАВА, ДАЖЕ ЖИЦИТЕ НЕ ВИ КРАДАТ. ВЗЕМЕТЕ *** И ИНТЕГРИРАЙТЕ В НЯКОЙ РЕЗЕРВАТ, ЧЕ И НИЕ ДА РАЗБЕРЕМ ОТ ДЕМОКРАЦИЯ.МОЖЕ И ДА ГИ ОБЯВИТЕ ЗА ТЕРОРИСТИ, АКО СТЕ ОБЕКТИВЕН. ИМАЙТЕ ПРЕД ВИД , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА БАЗИ НА НАТО. И ТЕ ИМАТ"КАБЕЛИ" ЗА КРАДЕНЕ. НЕ МИСЛИТЕ САМО ЗА АЛ КАЙДА, А И ЗА Б`АЙ М`АНГАЛ.

120

wasp

преди 13 години

Според мен такъв вид престъпления трябва да се квалифицират като ТЕРОРИЗЪМ, а не просто дребна кражба!

119

Анонимен

преди 13 години

пунктовете за изкупуване на метали трябва да сигнализират при носенето на кабели, шахти и др.неща, които е очеизвадно, че са откраднати от някъде, недай си Боже да загине някой от простотията на крадците (в повечето случаи ***) *** ***

118

Железничар

преди 13 години

Абсолютно си права в констатациите си. Но от 20 години нито един от шефовете на БДЖ не се е возил във влак. Всички са със луксозни автомобили, които ползуват като частни. Проблемите за които говориш, те научават от вестниците. А навремето БДЖ беше военизирана организация. Транспортната полиция действуваше безкомпромисно. *** бяха навряни в *** г... А сега политиците се съобразяват с тях заради гласовете им по време на избори.

117

Анонимен

преди 13 години

ДОКАТО *** СА ПРОБЛЕМ НА ФРАНЦИЯ, АНЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ И РАЗМНОЖАВАТ *** КАТО ЕЛЕКТОРАТ, ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ЧЕТЕМ ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ!ВСИЧКО Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА.

116

БАЧКАТОР

преди 13 години

Трябва да им се отнеме препитанието от кражби на метали. Друг начин няма.Вземеш ли жицата от ръцете на *** той поема зад граница.Това е .

115

Статистик

преди 13 години

От пръдня - блажна боя, от мутра - премиер, от *** - човек... НЕ СТАВА...