106

Анонимен

преди 13 години

убаво личице, голема уста, сочни и плътни устни... Не искам да ми пее, ама мое ми посвири...

105

vanko-dvete 0 0

преди 13 години

Koi pak bi zavidql na tazi ciganka-dali pee hubavo,dali pak e mnogo krasiava.Na kakvo da i zavijdame.E moje da ima nqkoq i druga para,ama hi4 ne mi puka za tova zaradi tazi fracla. Ot edin istinski muzikant bez da q s4ita neq za takava

104

Лоли

преди 13 години

Страхотно момиче,с уникален глас и нежна красота! За съжаление истинските таланти не се ценят достатъчно в България!

103

дългоушко

преди 13 години

Едно е визия, друго е талант.Добре е едното да сапътства другото ,но не трябва да се отъждествяват.

102

до 105

преди 13 години

Настръхнал си, казваш, и аз, но не по същата причина като теб...2005 Мария вече е била 28 годишна, не първа младост за изпълнител, а не остави никаква следа с участието си... Хайде ,време и е да си роди едно детенце, пък за пеенето - времето е това, което отсява плявата от житото....Все пак тя има основата още от малка - това не е без значение, та да не я съдим много строго.И не е страшно, че не общува с много нейни колеги - не е необходимо да е от средите на изпълнители като Мишо Шамара,но ако са от класата на Хилда Казасян, Белославатова е друго.

101

Анонимен

преди 13 години

Съсипаха България.Махай се, докато ти е време, мило момиче! Бягай далеч и се реализирай някъде навън, още си млада и красива и можеш да го направиш! А тези, които пишат долнопробните си коментари с толкова много правописни грешки, да продължават да си ядат задниците, впити в безсмисленото си съществуване и да друсат здраво кючеци по масите!И понеже чета, че някакъв дълбоко комплексиран *** нещо споменава Брюксел, трябва да ти кажа, че беше уникална. Настръхнах, когато се появи на сцената!!!

100

Анонимен

преди 13 години

Много ми харесва тази жена, не зная точно каква певица е, но винаги съм си представял така идеалът за жена. Поне външно. Страхотна е.

99

Анонимен

преди 13 години

Красиво момиче с хубави устни!

98

Анонимен

преди 13 години

Тази до 14-годишна майка й и баща й и пробиваха пътя в живота, а след това тя сама - е, с каквото дал Господ де.

97

Анонимен

преди 13 години

ами то е така, селянките като дойдат в София и започват да се надуват и да се правят на звезди - иначе Мимчето е от едно Великотърновско село, което го има на не всички карти

96

Анонимен

преди 13 години

Мичето не общува с всеки - само с парични чичковци, които могат да й осигурят стандарта на "звезда" за каквото се изживява.

95

Анонимен

преди 13 години

Не разбрах на какво точно да й завиждам на Мария Илиева - за мутрите, които я охраняват или за ония сополиви неща, които употребява устно. Не мерси, не си падам нито по едното, нито по другото. Сори.

94

Щирлиц

преди 13 години

Нашите артисти СА от световна величина.Въпросното създание да го дава по-скромно в оценките,защото ако се беше появила преди 21 години на сцената -ужас,мъка ..каъв талант щеше да бъде.

93

КОЛЕЖКА

преди 13 години

А ЗАЩО ПЪК СИ МИСЛИ ТАЯ ЗЪБЕСТА КОЗА ЧЕ НЯКОЙ УМИРА ДА ДРУЖИ С НЕЯ.

92

Phanagoria

преди 13 години

Мария е красива, талантлива и интелигентна. Прочетете цялото й интервю и ще се убедите, че коментарите по-долу на 100% доказват казаното от нея. Аз ще добавя само, че освен всичко българинът е и много ОГРАНИЧЕН. А колко интересно би било само да можехме да видим лицата на анонимните ни форумци. :) Поздрави от Копенхаген.

91

сори

преди 13 години

Последният път като си бях в България , в един известен столичен ресторант бяхме на съседни маси с мацката Илиева ,стори ми се селско девойче ,но да му мислят мъжете около нея ....

90

не са колегите и !

преди 13 години

от "БЛИЦ":Мария Илиева, която доскоро въртеше любов с варненския бизнесмен Валери Ненчев, има ново гаджеу пшше БЛИЦ. Според мълвата попзвездата има връзка с американския актьор от доминикано-испански произход Хуан Фернандес.Двамата се запознали в САЩ, където Мария снимала клипа към песента си What Does It Take. Хуан бил нает да се погрижи за стайлинга на Мария и от проба на проба искрите помежду им пламнали. Мачото толкова се захласнал по сочните форми на нашенката, че пристигнал с нея в България и двамата заживели заедно. Хуан е талантлив и изключително мъдър, с огромно въображение. Той играе *** в Дънди Крокодила, който всички гледахме навремето. Никога не съм допускала, че ще се запознаем, споделя Илиева, която е известна с това, че ревниво пази личния си живот. Тя имаше дискретни аферите с режисьора Валери Милев и адаша му бизнесмен Ненчев, но почти никой освен Женски Тайни и близките й не разбра за тях.

89

Бат' Сашо

преди 13 години

Един въпрос към госпожа Мария Илиева: Как така вие сте в София, а гъзЪ ви е в Севлиево!?

88

י&#149

преди 13 години

Мария Илиева....Коя беше тази ???

87

Анонимен

преди 13 години

Бългърити нъ ранат, ни плащат токовите, вудите, дицата ни гледат....Бългърити да работат повече, щото Фатмето и баялдъзата ши раждат вечи ***. Шъ в злъжа само дали 8 или дивету *** шъ дрискат...