11

ДА ИЗБЕРЕМ КМЕТА НА

преди 13 години

КМЕТА НА БАНСКО НАПРАВИ ТОЛКОВА ИНВЕСТИЦИИ КОЛКОТО НИТЕ ЕДИН МИНИСТЪП ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕМОЖА ДА НАПРАВИ ! БАНСКАЛИИ ЗНАЯТ КАК ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС И ДА ПРИВЛИЧАТ ХОРА !БРАВО НА БАНСКАЛИИ ДЪРЖЪТ НА ТРАДИЦИИТЕ И ПРИВЛИЧАТ ТУРИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ЦЕЛНА Е ЦЕЛОГОДИШНО ДА ХОДЯТ ХОРА ТАМ ДА ВЪРВИ БИЗНЕСЕ И УСПЯВАТ. ЕЗ ЛИЧНО БЯХ НА ДЖАК ФЕСТИВАЛА И МИ ХАРЕСА АТМОСФЕРАТА .....ДОГОДИНА ПАК ЩЕ ХОДЯ...

10

Браво!

преди 13 години

Присъединявам се към коментара на nablyudatel ( 4) - днес, когато с лека ръка се унищожават създавани с десетилетия и общестнето утвърдени културни институти, иска се дори смелост, за да организираш нещо такова. Такива празници нямат нищо общо с просташката парвенющина, лансирана отвреме-навреме от коридорите на т.нар. Министерство на културата. Дали пък няма да се намери някой град да приюти и НАЦИОНАЛНИЯ МУЗИКАЛЕН ТЕАТЪР? Защо медиите престанаха да се интересуват от проблема? Май някой им...

9

валчести камене

преди 13 години

Хахахаааха. Медиите написали, туристи от цял свят коментираха, че са приятно изненадани от професионалната реализация. Хахахааха. Нема такава заблуда като псевдокултурата в Банско. Дори една бабичка каза: "Не на "Расти,расти боре"". Хахаххахаха.

8

четете2

преди 13 години

Часове след представлението звездите от "Тоска приемаха поздравления от публиката на фестивала. Туристи от цял свят коментираха, че са приятно изненадани от професионалната реализация на Първия оперен фестивал в Банско и с нетърпение очакват втората му вечер - довечера, 28 август! Програмата на гала вечерта на Банско Опера Фест включва популярни оперни арии и дуети, между които арии от "Севилският бръснар на Росини.Това е написано в медиите! Нещо да кажете?

7

четете!

преди 13 години

Интересът към "Тоска на Пучини надмина всички очаквания за посещаемост,а постановката на Държавна опера Пловдив беше брилянтна.Под диригентството на Деян Павлов,ролята на Марио Каварадоси изпълни Маестро Калуди Калудов.Емблематичната ария на Каварадоси предизвика бурните аплодисменти на публиката,а баритонът Нико Исаков развълнува всички,превъплатявайки се в барон Скарпия.Полската певица Анна Дитри също получи заслужени аплодисменти за ролята си на Флория Тоска.

6

Пене

преди 13 години

Заслугата на Краваров за фестивала е че не се противопостави. А заслугата му да се бетонира Банско си е негова

5

валчести камене

преди 13 години

Дълги години не можех да си представя банцкалия да седи и да слуша джаз. И все още не си го представям. Но сега операта вече е друго нещо. Тя изразява душевността на банцкалията :)))) Смех,смех :D:D Чакам момента,когато ще се окаже,че джаза и операта са възникнали в Банцко.

4

nablyudatel

преди 13 години

От коментарите ви съдя, че българинът е много *** човек. Вместо да се зарадвате, че в тази измислена криза се създава култура, вие се чудите как да плюете. В колкото повече градове извън София се прави нещо за културата, толкова по-добре. Не сте ли чували за културен туризъм? А това че Дянков, Рашидов с тези рИформи искат да унищожат операта и оркестрите нищо ли не ви говори? Малко да се позамислите така или айдааа с просташката си баданарка - плюем щото можем, пък и никой не ни спира.

3

Байчо

преди 13 години

Чудят се какво да измислят че да позапълнят с *** бетонната джунгла БанскоНаправете най-добре и порно фестивал и всички от Банско голи на площада -

2

Чичо от село

преди 13 години

След първият джаз-фест в Банско,Добринищка околия,две баби си говорят докато чесат вълна за чеиза на внучките си.Едната казва:"Мари,Мандо,я се чуда,боже,боже - мило боже,шее ле е това джаз,шо ле е това джаз!... Ми то си е било "Джаста-праста"...

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

На всяко.....свинче,звънче и на Банско - оперен....фестивал.Що не взема в Кривунделово да завихря един летен кривунделски....фест на зимна....тематика,че много горещо ни стана.