267

ь

преди 13 години

ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....

266

danov

преди 13 години

a q pitaite nali e ibana skoro i ako ne e da da doa da sa zaea da sa opraat ne6tata

265

Цифри на ангро

преди 13 години

15 милиарда довода? Брей, много, бе! А-а-а, това били управляваните пари / в левове/. И те били 30 % от всички плащания от Европа!? Че, Европата ако плащаше на България 45 милиарда, щяхме да цъфнем и вържем....Тази Илиева, как така управлява 15 милиарда, а ощетява земеделците със 150 млн.? Че това е само 1 % и момичето заслужава орден Стара планина или друга някаква там награда! А къде са тези осъдителни решения за 80 млн.лв.? Те съдебни и окончателни ли са или съществуват само в *** тикви на двамата социалисти.? И как така ще нараснат до цели...200 000 лв.? Ми, то си е намаление, хе-хе....Преброените груби грешки били над 1 000 ! Представям си колко са средните грешки- сигурно десетки хиляди, а дребните- стотици хиляди. Как се брои това нещо? Не знам...но някой яко е броил.Със загубените лично от Илиева 150 млн.лева щели да се изхранят поне 50 болници до края на годината! Я, са видим сега- х-м-м....така...Бре, излиза, че всяка болница щеше да получи за изхранване по 30- ина хиляди лева дневно! Тази Илиева, що така прави? С тези 30 000 лв. на ден можеха да се изхранят цели квартали около съответните болници!Ама, остави болниците. А магистралите? 150 километра за 150 млн.лв. Демек, километър милионче. Е, да де, ама ако го строеше Явор Гечев. Щото иначе, по цял свят магистралите излизат доста по- скъпички. Специално в България, досега цена от 3 млн. евро/ км се счита за дъмпингово ниска и нереална. С една дума, сегашните леваци, щяха да направят 25 км магистрали /за 150 млн.лв.=75 млн. евро/, а Гечев- 150 км! Вие кое избирате? Аз избирам да ги строи Гечев. Ако има време, де. Той, милият от пресмятания, пресконференции и организационна дейност в изпълнителното бюро на столетницата май няма време за такива прозаични неща.

264

жална й майка

преди 13 години

Защо да не поостане, докато старите хиени около нея се напапкат, а тя понеже е млада има много време да лежи в затвора, като не си отваря очите какво подписва. Тая майка и баща няма ли си?

263

Анонимен

преди 13 години

Защо да си ходи..?? За да дойде някое комунистче и да продължава да краде от държавата като по времето на предното правителство ли..???

262

MMuro Ku///ro

преди 13 години

Obektiven..da go duahasg, ti si ***!!!

261

Анонимен

преди 13 години

Kutew баси ***

260

Анонимен

преди 13 години

ПО-НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИНЕ САМО ПРЕСТЪПНО,АМИ ПРЕСТЪПНО-НЕКАДЪРНО

259

...

преди 13 години

О удариха ли ги. Червените като управялваха колко хора направих пари само от това че имат поляна някаде и се водеше нива ония раздаваха пари като че света ще свърши айде вървете на майната си червени *** спряха ви кранчето и сега ревете.

258

cas

преди 13 години

da ama te ne znaqt na kogo e da6terq tq taka 4e nema ))))).

257

otneseni

преди 13 години

за да не те затруднявам, ще конкретизирам, че клиента се казва САПАРД, а сметката, която си тръгва от банката е със салдо 150 000 000 лв. Ако не можеш да четеш цифри-поредицата от числа по-горе се чете като 150 млн. лева

256

otneseni

преди 13 години

налага се да те ограмотя, макар да съм безнадеждно закъснял-Благоев , Габровски и т.н. учредяват БСДП на Бузлуджа, за да останат незабележими за властите-ето ти малко за четене bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80_%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2 И защото си отворен, нека да те попитам-ако в СИ Банкя служител изпусне клиент, колко време ще му дадат, за да си опразни бюрото? Следващият път дано гласуваме с джобовете си-със сърце и глава не ни се получи

255

Ахил

преди 13 години

Всъщност липсата на всякакъв интерес към инвестиции на нашия пазар вече е толкова осезаема, че трима от брокерите, които "Дневник" помоли за коментар в петък, изобщо отказаха да се ангажират с каквито и да било прогнози. Те обясниха, че при ниските обеми и най-малките сделки създават силни колебания в цените на акциите, освен това не се очакват важни новини, които да раздвижат борсата дори и малко.Итиваме на кино всички заради това некадърно правителство . Бог да ни е на помощ.

254

Обективен

преди 13 години

мазни бесепарчета хайде откажете се вече бе, нали вие ги окрадохте тия пари народа да не е толкова *** и с кратка памет, че да не помни вече кво правихте преди година.хайде сега смрадлива червена гад такава, взимайте си гнусния педераски лидер и да ви нямаааааа.в дън земя като гаджето ви чичо жан, гадни крадливи ***

253

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

ДО 261абе колега стига с този партизанлък, мандри и прочие в БСП.И те се борят за кокала като Костов, Доган и Бойко.Важното е да има наистина промяна - щот аз досега не видях нищо, освен пиар акции и пренасочване на постъпленията - но в черните каси на ГЕРБ.Искам да видя истинса промяна а не празни пожарникарсо-мутренски обещания и след края на излъчването по медиите да подписват договори в полза на близки фирми.За справка - ВИНЕТКИТЕ нали знаеш кой ги продава - СИ БАНКЯ

252

KOKO

преди 13 години

ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 65 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви, филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -65 години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )

251

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

...а ако няма промяна,за чий...ги махнахме.Ако и при Бойко,и при Сергей,Царя,Костов,Доган положението е едно и също-значи и Бойко не ни трябваОще повече,че икономическата му политика е ПЪЛНА НУЛА.Всичко е в тотална криза, не само застой - ама и назад.Единствено гледам един спектакъл и сеири по телевизията-ловене на някакви престъпници.Но като се замислиш това са престъпниците опасни за само за Бойко,Цветелинка,Кюлев и Гриша Ганчев.А на нас ни продължават обирите по апартаментите и побоите по ул

250

ANTIKOM.SOC.

преди 13 години

в БСП открай време ги тегли към гората и партизанлъка. Самата партия е основана на полянка сред буки и дъбове под Бузлуджа. Не че някой щеше да попречи на Дядо Благоев и съратниците му да се учредят и в някое столично заведение. Тогава социалистите са били на мода, както днес еколозите, и премиерът Стамболов само дето не им е пратил поздравително писмо.Днес партията не че е чак в нелегалност, но е в кьошето на парламента, а електоратът й се топи като тазгодишния коледен сняг И не само по биологически причини. Затова пак на мода излиза конспирацията и стрелбата от засада. Ако може и с чужди ръцеНе е случайно, че и Яне, и ДПС, се канят да организират всенародни протести. Зад които обаче пак ще наднича БСП.Сигурно все по тези причини на "Позитано" си траят и по въпроса за неправилно върнатите гори на царя. Не може да им се отрече, че мислят в перспектива - току-виж пак потрябвали. Само дето вече мандри не останаха.

249

....N 257

преди 13 години

Kнигата на Григор Лилов ,,Проекта Б. Борисов"...

248

DO #257

преди 13 години

Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.