187

анономен

преди 13 години

Стана ясно накрая - след стандарта Стара планина, че е по-добре да ядем остатъците от Европа,преминали ТЕХЕН КОНТРОЛ!

186

Анонимен

преди 13 години

Вас нв само, че въздуха ви тровят, ами ви дават да ядете и буклуци!

185

Ми Че

преди 13 години

моите две котки пък ги ядат и питат за още :р

184

Ненков

преди 13 години

ТОВА СИ Е ПРОСТОТИЯ ! И РАЗЧИСВАНЕ НА ПАЗАРА за " наши " хора !!Народът беше доволен от " дупетата " , защото това беше единствената му възможнвост да се добере до качествен продукт , на ниска цена ! И СТИГА С ТЕЗИ СВИНЩИНИ под формата на ГРИЖА , господа управляващи !! Не сме толкова големи баламурници, че да ви вярваме ! От " грижа " , затрихте ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , пак от " грижа " ЩЕ НИ ЛИШИТЕ ОТ ХРАНАТА ! ЗА ДА ЛАПАТ " ВЕРНИТЕ " ХОРА !!!

183

кръчмар

преди 13 години

Тук има само един проблем и той е с датите на годност . Това обаче важи и за всичкия внос на месо и месни продукти , не само за тези "дупета", които впрочем ако са в годност са с отлично качество. От години цялата ни месопреработваща промишленост работи с вносни замразени меса и "дупета" . Не само саламите се правят от тях, а и кебапчета , кайма и прочее. Ако целият този внос е годен няма опастност .Ако всичко се прави от прясно клано месо цените няма да са тези определено.

182

Анонимен

преди 13 години

Няма какво да "задържат" тонове опасно за здравето ни месо и преработени от него продукти. Достатъчно сме изяли вече. За съжаление, и нашите деца! Известни са фирмите-вносители, производители, разпространители и т.н. Само с глоби ли ще минат? Та те са спечелили подло и престъпно милиони! Инстанциите, отговорни за качеството на това, което консумираме, да не се правят на изненадани. Отдавна са били предупреждавани. ВСИЧКИ, ВСИЧКИ по веригата да бъдат осъдени строго. НАРОДЪТ - СРЕЩУ ОТРОВИТЕЛИТЕ!

181

Лаура

преди 13 години

Най страшното и същевременно най отвратителното в цялата история с тези малотрайни колбаси и най вече с кремвиршите е ,че в детските градини ги дават на децата,с тези мръсотии храят нашите деца,това е отвратително,затлачват им малките организъмчета с отрови.Престъпление е!!!

180

аз

преди 13 години

стига бре. тия дупета са най-добрия салам на нашия пазар от години. в пъти по-добри от наще *** на алчни производители. фана ги яд че народа зе да се отваря.... и как холандската гауда е в пъти по-евтина и по вкусна от наще прехвалени кашакавали.... айде стига господа смешници производители... яжте си сами *** ние ще ядем в пъти по-евтина европейска стока която поне е видяла контрол..... смешници как лъжат... не се наядоха.... да им преседне....

179

:(

преди 13 години

За получаването на 100 кг. кремвирши са нужни 30 кг. месо. Използва се един протеин, който се тегли от свинската кожа. Неговото приложение е в дамските превръзки и памперсите.Той желира течностите и не им позволява да изтекат от ''продукцията''. Отделно са другите гадории с който са наблъскани всички подобни ''млянки''..

178

анонимен

преди 13 години

браво на селяните...оплювате ги и обиждате че са ***...но хората си произврждат месо и млечни продукти и изобщо не стъпват в магазините...и не ядат *** на българските производители..браво на тях

177

viva

преди 13 години

Състав на кренвирши според диетоложка, съблюдаваща детското хранене в един голям български град: кожи и копита от едър рогат *** - внос от западна Европа, отпадъчна хартия от завод "Белана", мас и лед.

176

viva

преди 13 години

Такива "дупета", или така наречените "капаци", продават отдавна в магазини "Монита"- Ст. Загора. Има в Метро, Кауфланд и в др. магазини. Страна на произход е Германия.

175

Анонимен

преди 13 години

отврат!догади ми се като четях коментарите!Тези не да ги опоменават в медиите!Направо да им отнемат лицензите и да ходят на борсата да се главят за работници...и да си купуват и те такива салами!пфуууу.....ще стана вегетарианка...не, че в зеленчуците няма нитрати.....но тези мръвки...всъщност ..месо ли е или .........?

174

krami

преди 13 години

В СТАРА ЗАГОРА ГИ ПРОДАВАТ ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ.Отхачало бяха по-евтини,постепено качиха цените,първо,може би заради някакви овкусители бяха добри,после станаха все по-кафяви и гранясали.Моя приятелка получи трайна екзема,казаха и ,че е от тези тип луканкови колбаси,препакетирани,за да не се вижда трайността им.Струва мисе,че ги виждам и в МЕТРО във вакумирани зелени опаковки

173

Анонимен

преди 13 години

Консумирането на малотрайни колбаси и луканки е престъпление към самия себе си.Пилешко-също,бъкано с антибиотици и хормони....Не знам какво да кажа,но по-добре да седим леко гладни и озлобени!Може тогава да ни проработи мозъка -какво трябва да направим,за да оцелеем.

172

Анонимен

преди 13 години

ЕС изнася с отпадъчни продукти, предназначени за унищожаване. И парички за това взимат, нали?Боко сега ще се оплаче на Меркел!

171

Бай Иван

преди 13 години

Намазания министър на земеделието може да си позволи прошуто за 20 лв за кг , а аз като зимам 400 лв заплата тия дупета ми идват добре, защото хапвам от сащото прошуто, обаче за 6 лв за кг !

170

Анонимен

преди 13 години

Какви вкусови качества бе? И котаракът ми не иска да ги яде тия ***.

169

безмислено

преди 13 години

Вярно е, че от немотия им купуваме *** и сме готови на всякакви компромиси със здравето си.Аз от личната си глупост преди седмица си сложих предно стъкло на колата в голяма столична фирма , монтажа безплатен, консумативите евтини, стъклото китайско...От най-евтиното, че накрая на магистралата със 120 стъклото се отлепи и влезе наполвина в колата, щеше да ни избие...това сме ние българите, все търсим най евтиното и търговците ни го набутват яко.

168

варна

преди 13 години

Като всеки голям бизнес в България и зад този стоят големи пари, а от там и мафията.Ядем им ***, а те си пазаруват Льо Гурмет от Париж.Мислите ли, че им дреме дупета ли ядем, *** ли, чорапогащи ли.Когато има печелба живота на хората на последно място.Ама и ние сме прости българите, от немотия сме готови най евтиното да купим и ги поощряваме да ни предлагат *** си.