27

Анонимен

преди 13 години

Абе пичове, изкарахте тия руснаци много велики.

26

Дядя ДЖО

преди 13 години

Не се косете граждани, ВСВ е планирана по друг начин, само че грузинеца с мустаците , обърква сметките на плановиците. Те като не успяха да отстранят Хитлер и видяха, че Т- 34 ще излязат на Атлантика, през 44-та откриха(най-сетне) втория фронт и спряха руснаците да не влязат за втори път в Париж.Само че по младите, чиито мозъци се промиват ежеминутно (от "независимите" медии), няма от къде да знаят. Пък и защо да знаят, големия бял брат пише историята- вервайте му, той е непогрешим.

25

Dimiter USA

преди 13 години

Vechna! Ama mnogo si prava!Deeba jenite deeba! :))(ami kakvo drugo da gi pravim?? Taka de:)

24

Национална Съпротива

преди 13 години

хахаха, какви шпиони, какви пет лева, бе? масона Чърчил идва на власт, защото премиера на Англия, Чембърлейн подписва мирен договор с Хитлер, който гласи, че братските народи на Германия и Англия, никога повече няма да воюват помежду си. Нещо недопустимо за световното евреиство, което сваля Чембърлейн и поставя своя верен масон Чърчил, любящ хуманист и велик демократ, проповядващ любов и мир, който обявява война на Фюрера и практически стартира войната..

23

Анонимен

преди 13 години

Това ще да е била бабата на Анна Чапман, която е от първия випуск на сексшколата на НКВД-КГБ. Молодцы!

22

Анонимен

преди 13 години

Невежий български народе, търси навсякъде руската следа, даже и ако няма такава, това ни учи т.н. голям брат.

21

ЕТЪ

преди 13 години

ХАХАХАХА ЕГАТИ ПИЯНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА В БЪЛГАРИЯ,ТО БИВА БИВА АМА СТАНАХТЕ КАТО БАБИЧКИ НА ПЕЙКА КЛЮКИ И НЕВЕЖЕСТВО ЛЪХА ОТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО КОЕТО НЕ Е МНОГО СВОБОДНО ЗАЩОТО Е ПЛАТЕНО И ПОРЪЧКОВО...

20

Анонимен

преди 13 години

Лято е, няма новини............тази новина е родена между 2 кафета и няколко напъна на редактора за да се запълни страницата :)

19

Handel

преди 13 години

Та занчи тази шпионка е била толкова секретна че чак са си разказвали за нея приспивни песнички за нея по кръчмите. Шурея чул от шуренайката, а тя споделила с балдъзата, която пък чула от марсианците от една летяща чиния... Тази тайна е била толкова секретна колкото е големия секрет че Сергейчо бил гейчо... който пък секрет ако се вярва на вицовете дори и сомалийските пирати знаеха.

18

за 15

преди 13 години

Добре че Англия и САЩ решиха, че Хитлер е лошия, иначе сега да пишем на немски. А войната за Англия беше 1940, ама май не си го учил. Пък за африканския корпус да не говорим. Време е да се ограмотите - войната беше спечелена от широка коалиция, не от СССР.........

17

xxx

преди 13 години

дреме ми защо и как е дошъл...

16

Maraba

преди 13 години

Не се връзва с "Деня М" на Сталин.На него му е трябвала дъъълга война м/у Европа и Германия.Много съмнителна история.

15

фон Шлифер

преди 13 години

Пак някаква рускиня макар и без да иска помогнала на Англия. На север /пък и другаде/ германците са млатили англичаните по суша,по вода и под вода. Добре че беше лошия чичо със засукания грузински мустак и войниците с петолъчки /и те много лоши/. Иначе сега в Лондон щяха да учат Шекспир на немски език.

14

Stalin111

преди 13 години

Имислици -премислици ,отново "сензационни открития" непотвърдени о сериозни източници.Можеби русата девойка е майка на Ана Чапман?

13

Neon Knight

преди 13 години

Предшественица на рижата *** Ана Чапман...

12

Анонимен

преди 13 години

Тоя пиян англичанин опраскал съветската девушка навремето. Голям праз. Кво да кажем ние дето по три навечер ги оправяхме на ММЦ-то /тва беше Международен Младежки Център-Приморско/ ха-ха-ха.

11

дългоушко

преди 13 години

"Жените, жените, ах ангели са те..."

10

правописа

преди 13 години

..аз пък мислех, че е бомбаРдирал... то било друго :)

9

hah

преди 13 години

tva e bila agent Salt :)

8

Атака

преди 13 години

Не знам, но тоя *** бомбандира София, без ние да сме пуснали 1 бомба над Англия!