92

A сега?

преди 13 години

Ноември 2010.Същата работа. Само една хайка годишно не стига. Мачкайте кучкарите ежеседмично. Пренасочете катаджиите по градинките!Вижте какво става в градинката на Константин Величков и Пиротска.

91

Diesel

преди 13 години

Ура-а-а, ще живея вечно....

90

Човек

преди 13 години

....ами малко е пространството в парка Гео Милев, защото са придошли *** от цяла България, развъдили са си децата ...и няма вече въхдух от вас ...кучета им пречили, че по селата едно време все сте ходили с торбички и сте събирали *** на кучетата ви и котки ...

89

СКИТАЩИТЕ ПОМИЯРИ

преди 13 години

СКИТАЩИТЕ *** ,ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ !ТЕ СА ПРЕНОСИТЕЛИ НА БОЛЕСТИ И ЗАРАЗИ!ЗАЩИТАТА НА СКИТАЩИТЕ КУЧЕТА СЕ ПРАВИ ОТ НЕВЕЖИ И НЕУКИ ХОРА,С ПОГРЕШНО РАЗБИРАНЕ ЗА МИЛОСЪРДИЕ!СКИТАЩИТЕ ЖИВОТНИ ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪСРЕДОТОЧЕНИ В ЦЕНТРОВЕ ЗА ТЯХНОТО ОТГЛЕЖДАНЕ И КАСТРИРАНЕ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЕКОРАВНОВЕСИЕ!

88

алга

преди 13 години

Да трябва да се сложи ред със кучетата, с майките с децата също и на мен ми прави много лошо впечатление, памперси и салфетки по улици, паркове и градинки, чудя се защо сме такива ***.

87

почвам ги!

преди 13 години

Извинете, някой може ли да ми каже от къде да си купя добра отрова за ***?Продава ли се някъде?

86

Анонимен

преди 13 години

Докато не видя осъден садист за измъчване на кучета няма да се успокоя.

85

Анонимен

преди 13 години

радвайте се на хубавите кучета, стига вече с тази злоба

84

Митку

преди 13 години

НЕ ЛЪЖЕТЕ БЕ КУЧКАРИ.Колко от Вас, спазват правилата. Точно колкото и проверките на общината - 1%Подкрепям, че парк Гео Милев е препълнен от кучета без наморници, без каишки и с много непочистени фекали. Въпреки новото осветление и дръвчета, това не е парк, а тоалетна за кучета. И като им го кажеш на кучкарите в очите, дърпат разговора в друга посока - че и наркоманите били опасни. Абсолютно просташко поведение.

83

...

преди 13 години

До No: 81Скоро време точно така ще се получи. Ще трябва да си "разхождам" децата и да ги пазя от бездомните кучета и ***.

82

аре стига бе

преди 13 години

86Ние *** отглеждаме,ти ще ми говориш за "пълна забрана за отглеждане на ***"-;((((Кое е по-благородно?-;))

81

гларус

преди 13 години

Пълна забрана за отглеждане на ***!

80

Анонимен

преди 13 години

всеки които има куче и го разхожда редовно намалява риска от инфаркт/инсулт повече от два пъти

79

papi

преди 13 години

Масови проверки? 150 проверки при над 150 000 домашни кучета в София са "масови"? Извинете ме, ама това няма и 1% проверени - смешни сте.Словата за отчитане на общинското мероприятие са също толкова патетични, като отчетените миналата седмица от Екоравновесие "кастрирани 80% от бездомните".

78

Анонимен

преди 13 години

Как може такъв кръвожаден и опасен бийгъл да се разхожда без намордник ?!!

77

Владко

преди 13 години

"За 20 дни съвместни екипи на общината, полицията и регионалната ветеринарномедицинска служба обходиха парковете Гео Милев, Заимов, Борисовата градина, Южния парк, Северния парк, Градската градина."А Западният парк къде е, или според общината вече не е парк, а частен парцел? Поздрави на ***-ов!

76

......

преди 13 години

mi rodi si 5/6 deca i si gi razhojdai

75

Анонимен

преди 13 години

масово в парка майки водят децата си да се изхождат на тревните площи където играят други деца, нито една майка не е прибирала изпражненията на детенцето си

74

Възмутена

преди 13 години

А за бездомните песове, дето ни хапят и гонят, плашат ни децата, плашат бременни и възрастни, късат ни дрехите, кой най-после ще с погрижи...

73

до 62

преди 13 години

А изпражненията на уличните песове кой ще изчисти? На малките деца по парковете и градинките кой ще изчисти изпражненията и десетките изхвърлени памперси по тревните площи и храсти?