28

аз

преди 13 години

да и затова сега си имаме квантова физика, благодарение на която към момента правим най- големите си открития и нови теории. прав е бил човека. а за останалите, които питат за какво ни е да правим такива изследвания ще отговоря:Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже. дано някой ден извадите носовете си от задниците, та да видите по надалеч от тях

27

:)

преди 13 години

ей, не му продавайте на тоя четка от антиматерия, с толкова много тъща му ще затрие и земята със себе си.

26

Анонимен

преди 13 години

Da, to vseki den se govori za tova mejdu drugoto, na kadeto i da se obarne6 samo za tova se govori :))) Q se pregledaj naj-dobre priqtelu i hva6tai teleportala kam ludnicata!

25

Анонимен

преди 13 години

A nqkakvi idei da ima6???

24

Анонимен

преди 13 години

Да, точно там работя ;)

23

whazzzup

преди 13 години

Аз съм сигурен, че някой щастлив ден, 5 секунди преди цивилизацията да изчезне с гръм и трясък, последната фраза на някой многообещаващ професор ще бъде: "Ебааасииии, какваааа яяя свършихмеееее...."

22

до 5

преди 13 години

Още Айнщайн е казал, че с текущата физика нещата от Вселената са неразбираеми. Трябва нова физика, и то коренно различна от сегашната.

21

Choco

преди 13 години

В същност парите които се харчат за космичеси изследвания, са много по-малко от военните бюджети на конкретните страни, които ги харчат. Военния бюджет на САЩ тази година е 680 милиарда, а този на НАСА е малко под 19. С тези пари изхарчени по правилне начин може и на Марс да се стъпи и по-ефективен енергиен източник да се намери, че даже и ще останат...

20

откривател от ЦЕРН

преди 13 години

как да не знаете ве,открихме антиматерията м-35,също така и тъмната му генетична форма,за съжаление се оказа куха история та чак дрънка.

19

Анонимен

преди 13 години

Final Fantasy?

18

:)

преди 13 години

Да бе те и динозаврите умрели щото имали адронен колайдер и HAARP, и си прецакали климата. Баси шизотата дето се въдят.

17

whazzzup

преди 13 години

Благодаря, професоре! Интересно откъде си толкова открехнат за работата на колайдера.... да не работиш в ЦЕРН та си толкова вътре в нещата??? Нямах предвид на 100%, а като го позасилят по-яко..

16

:)

преди 13 години

Май ти и SCARFACE сте при един доктор.

15

:)

преди 13 години

я си пий хапчетата по редовно.

14

Анонимен

преди 13 години

Нещо ми понамирисва, че с всичките тия открития напоследък се опитват леко и плавно да ни подготвят за това което са открили преди около 30 години.Извънземни, други планети и измерения с разумен живот и така нататък.Просто са решили плавничко да ни информират за да не се паникьосаме. Всичките тези изследвания и открития са правени много отдавна според мен

13

Анонимен

преди 13 години

Дано да достигне до МКС тая чудесна машинка, че с тея американски корита не се знае.

12

Анонимен

преди 13 години

Тука е пълно с разбирачи... 1. Колайдера не е пускан с пълна мощност никога! 2. Също така скоро няма да го пуснат с пълна мощснот.3. Ще ти открехна още 1 малка тайна: колайдера работи постоянно. Спира се по 1 път на 1-2 месеца за профилактика.

11

SCARFACE

преди 13 години

Ne e li ochevidno.Te ne izuchavat nishto te tarsqt materiql za porednoto si oragie za masovo unishtojenie.Sashtoto e i s adnonniqt kolaider.Toi e vid oragie s nego moje da se uprajnqva kontrol varhu 4-te stihii.Neshto podobno na HAARP.Obarnete vnimanie 2-dena sled kato izbuhna skandala s ruskite shpioni u amerika,v rusiq izbuhnaha pojari.3 tata svetovna e zapochnala predi dosta vreme.

10

мъдурко

преди 13 години

Търся четка за зъби от антиматерия за подарък на тъщата !

9

11

преди 13 години

Твърде неинформирани сме, за да знаем какво всъщност търсят - и какво са намерили. Все по-упорито се говори, че илюминатите искат телепортал, за да се евакуират от тук при предстоящите глобални катаклизми, но дано не е вярно