84

bitia

преди 13 години

do49:nesa me izgonili,sam napusnah zada otida v america,do 58:nesam meka kitka,no i v cial sviat stavat gre6ki i rabotiat bokluci kato 4oveka koito me udari,a na tiah pravi li im 4est da me udriat i posle da me pusnat bez da me arestuvat,do66:biha me bez ni6to,a drugoto go govoriat hora koito nikoga nesa gibili predi tova,do78:ne sam jenen,ne go poznavam,2 biaha sa6to ot jandarmeria,do38:nesam se puskal na svobodni dvuboi,treniram prosto mnogo sportove,nese zanimavam s ni6to "strani4no"

83

hah

преди 13 години

Пише се редовно и за нападнати полицаи... преди 1-2-3 дни имаше някаква статиика за полицай замерен с тухла :) ... само, че подобни инциденти основно са предизвикани от ***, а както знаем *** е същество неподвалстно на кавито и да било правила и закони ...

82

Бургас

преди 13 години

Защо в медиите не се пише когато граждани нападат и посягат на полицаи? Защо когато някой нападне полицай, това е просто хроника, а ако полицай удари гражданин това е невороятна сензаци? Дали така не се поощрява младото поколение да не му пука от куки и ченгета и след време същото това поколение ще се превърне в крадци и убийци нямайки страх от никого! Всички ще страдаме от това - опасно е !!

81

аз

преди 13 години

Ха ха ха ДругарЮ МИЛИЦИОНЕР Голям Ръб си Жандармерията никога не е била към военните винаги си е била към МВР, ама май на дъртия милиционер му е гадно че има и други полицаи които зо разлика от неко имат желание да работят. Нали така другарю старшина!!!!

80

еди кой си

преди 13 години

Абе тия жандармерията не са никакви полицаи бе.Тия са си военни с шапкарско мислене, завършили военни школи и академии.До онзи ден бяха по разни поделения с номера започващи с 56..... На запад навсякъде като ги видят казват, че вдъхват милитаризъм, а полицията трябва да бъде интелигентна и да няма нищо общо с военните иначе ще хпродължаваме да дърпаме назад.

79

Бачкатор

преди 13 години

Ясно. А да НЕ СИ ПЛАЩАТ здравните и пенсионни осигуровки не им писва ? А да се пенсионират 20 години преди лекаря, учителя и шофьора не им писва ? А да лапат по една фуражка пари, пак не им писва ? А да карат без винетка, гражданска и пияни като мотики, не им писва ? Много избирателно им писва на тези *** май.

78

Индуса

преди 13 години

Ихааа, и що да не го поглеждам нискограмотното, просто парче с пагони ? Нещо господ за шлифера ли е хванал цървула, който не става за абсолютно нищо освен за български полицай, а ?! Те че нашите са умни колкото *** е факт, но да го правиш на свещенна крава е абсурдно !

77

USA-та

преди 13 години

Лекичко се отегчавам като слушам `как било в Америка` от хора, които са виждали континента само на глобуса.Но да ти разкажа де - при идентичен случай, полицая щеше да е отстранен от служба моментално, докато `inside` си свършат проверката. Кмета, щеше да дава обяснения пред медиите до припадък /в щатите полицията е на пряко подчинение на кметовете/ и в крайна сметка обещетението ще е колосално.

76

далила

преди 13 години

не мислите ли че на тези хора им е писнало да се подигравате стях? Ако имаше закон като в Америка да не смееш да го погледнеш защото знаеш какво ще последва едва ли ще имаш смелостта да показваш среден пръст. Като знаят че ще ги пуснат след 24 часа защо пък да не си ги побият.

75

Спокоен

преди 13 години

А ти какво очакваш ? Да си полицай е презряна професия от всеки нормален човек в България. Подиграват им се, разказват вицове за тях, съседите ги отбягват и плюят зад гърба им ... принципно българския полицай е маргинализиран самотник.

74

Психиатър

преди 13 години

Твърде вероятно е на полицая да не му става от много време. Обичайно агресията е пряко отражение на сексуална немощ. Повярвай, над половината служители на МВР имат много, ама много сериозни смущения точно в тази област.

73

DejaVu

преди 13 години

Тц, българската полиция даже не прилича на училищен побойник. Само преди месец гледаха как *** убиват човек пред очите им. Та се наложи прокурора да ги защитава в съда `че се страхували за живота си` ?!?! Толкова е абсурдно, че нямам думи. Българския полицай е смел само пред протестиращ пенсионер, да го влачи по паважа или ако са в съотношение 10 към 1. Какво ти уважение. *** с фуражки.

72

бг

преди 13 години

ха-ха-ха,тоя в америка много филми е гледал и тук се вкарва в тях,кой ще е тоя *** който ще те бие ей така без при4ина само за физиономия и то пред още трима свидетели при което двама не са от неговата служба?!това става само в селските дискотеки:)а да не би полицаят Хамбарлиев да е поклецвал жена му докато е бил в САЩ и сега тоя да търси отмъщение

71

Цецо

преди 13 години

Добре, че не изглеждам агресивен... егати причината да те пребият!!!

70

Жалка картина

преди 13 години

В България никой не уважава полицията. Тя пък, вместо да наложи ред, бие ! Бие напосоки, като комплексиран училищен побойник, а не като военизирана структура. И знаете ли защо е така? Защото сме *** селяни !

69

Справедлив

преди 13 години

Ушев да не се ослушва, а да си стяга багажа за затвора. Четка за зъби и вазелин, това му трябва. Хайде да го видим жандармериста в затвора какъв смелчага е без пагони.

68

!@#$

преди 13 години

Тони, муцка - ти си изумително кухо парче. Твърде вероятно шапкар или близък роднина /то от прасе, няма как да се роди жребец/. В другите държави /бели/, след подобна супер издънка, полицая се освобождава моментално от служба до приключване на разследването и обичайно след това ченгето заминава в затвора. Най пресния пример от Гърция - убиха момче, ДОЖИВОТНИ присъди за двама полицая. В България - ги наказват с глоба от 800 лева. Е, ясно е, че няма как да продължава това.

67

мат

преди 13 години

Прав си,така е,колкото и да ги мразя гърците,трябва да призная,че в сравнение с тях обаче ние сме овце!

66

Анонимен

преди 13 години

eй ще вземете да биете грешния човек. не Хараламбиев (т.е. от Харалабми), ами Хамбарлиев - от анадолското хамбар с анадолската добавка ли - т.е. Хамбарли Цветанчо.да не объркате човечеца, че ще биете пак някой друг ... по погрешка. ама вие там в Бургас май все по погрешка биете ...

65

предположение

преди 13 години

Хараламбиев няма да бъде уволнен но със сигурност ще бъде бит.Това не е Спарта, това е Бургас !