27

Анонимен

преди 13 години

ABE PO DOBRE DA SI *** OT KOLKOTO BUUULGAR :)))

26

Анонимен

преди 13 години

DA JIVEE ROMELIQ PLANA NA KOYTO E GOTOV NA ZEMITE NA BULGARIQTA

25

юнака

преди 13 години

абе ***-български и румънски има бол в Италия. Тях какво ще ги правим ?

24

уж европеец

преди 13 години

Франция ни връща точно 41 роми. На три пъти, с чартъриЕ, това се казва обслужване ! Да си *** ти се приисква ! А ние се блъскаме по 100-200 в градските автобуси...Искам да съм от тяхните...Искам да съм и ***...Само да не ме наричат BULGAR !

23

Елф

преди 13 години

България да поиска план Маршал 70 години по-късно.Например 50 милиарда евро за интеграция на ромите си.Като не желаят роми-да платят на тези дето 600 години ги търпят,включително и чрез сриването на икономиките си и осигурителните системи.Защото за да живеят бидно българите,принос имат и неподдаващите се на социализация роми.Моля платете за да не постигне това и вашите държави.

22

Анонимен

преди 13 години

alo balgariya e nay dobriya teren za ***

21

777

преди 13 години

Ако си бил в Турция, щеше да имаш друго мнение. "Ченгене" им казват на тях и "басма не им цепят". Там, като минава по улиците *** навежда глава. Това съм го видял.

20

Анонимен

преди 13 години

*** братя от всички страни - обединявайте се за *** държава !!!ЕС ще ви оземли - терена на Турция е най- подходящ - там най се доближава до ***

19

Анонимен

преди 13 години

Писна ми да чета новини за ***!

18

lili

преди 13 години

ja kakvi sa mi hubavi na franzusi mi prili4at!

17

Pic

преди 13 години

Правилно казват хората, че понякога една снимка казва много повече отколкото, ако човек се опита да обясни с думи видяното. Забележете всички от тази снимка, като изключим детето, какъв дебилен поглед имат. Скотоумието и примитивизмът лъхат от всяка тяхна гънка. А като добавим и облеклото... Картинката става страшна. Направо ми се повдига!

16

Анонимен

преди 13 години

Oще ***, която трябва да храним! Честито братя българи!

15

Маца

преди 13 години

Те не можаха да изтърпят 200- 300 *** в държавата си, а ние ги търпим с хиляди! Май трябва да се поучим от французите!

14

Анонимен

преди 13 години

След като крадат да ги съдят според френските закони ! Да ги съдят че не работят или нямат доказателства чв крадът ..някак си много лицемерно..Във Франция има много безработни но не ги гонят така, а когато хванат някой че краде го съдят. Невиждам защо не ги съдят според законите. ЕС е измислена рбота. Сега има много повече богоизбрани отколкото по Тошово време..

13

tulski

преди 13 години

По документите ги разбират откъде са. У нас може да карат без документи, но трудно ще стигнат до Франция без такива.

12

monke

преди 13 години

Ама странни хора са останали да живеят в БГ! Абе вие не разбрахте ли, че за изкукуригалите французи *** от Нигер, обаче с френски паспорт е нещо много по-голямо и любимо от който и да е жител на Източна Европа! Пък *** и арабите изобщо не живеят по правилата - крадат, изнасилват, продават дрога и т.н. обаче са си техни *** и араби! На всичкото отгоре французите са най-големите шовинисти в ЕС?!? Извратена работа!!!

11

Gaskoing

преди 13 години

За другата седмица им пожелавам пак да отидат, само че със повече свой роднини!

10

Анонимен

преди 13 години

Ама защо във Варна бе,ние си имаме предостатъчно!

9

Анонимен

преди 13 години

Млади приятели, наистина ли не разбирате за какво става въпрос?!?Никой не гони ***, араби, роми, китайци и пр., които работят, не крадат и спазват френските закони. Какво още не ви е ясно?

8

Антон

преди 13 години

Абе много ми е интересно едно нещо. Тази сутрин в НОВА Николай Младенов казва, че днес пристига първата група екстрадирани *** в България, а днес.бг казват че е пристигнала в Петък и сега ще пристига втора.