123

Анонимен

преди 14 години

do baba vida i bachkatorProchetete malko zapadni vestnizi i she vidite kak se podigravat,i stiga ste narichali tezi,koito ne podkrepqt prostotiqta, komunisti.Meda,koito lijete sega e palen s l...na-da vi e sladko.

122

още една заблуда

преди 14 години

се разпадна - никой няма да бърка безнаказано в Меда докато Бойко е Премиер!!Пак ще гласувам за ГЕРБ!!

121

Гражданин за ЕРБ

преди 14 години

хей ти си като Бойко - все някой ти виновен, я, станишев, я парванов, я кризата...колкото до товас рейтингиге - нали виждаш негативните мнения и тук вав форуяа - та да ти е ясен рейтинга на мутрата...

120

Закъснял си

преди 14 години

АНОНИМНИЯ,ЧЕТИ ПО-БЪРЗО-ВЕЧЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА!!!

119

До Балин

преди 14 години

Иде !След 3 години ще дойде и ще видим какъв ще е Видовия ден!До тогава-Балин,Сталин,Марин,че и Гагарин-ще си налягате червените ***!Може да прокряквате по форумчетата-но толкоз!С поздрав баба ти Вида!!!!

118

АНОНИМЕН

преди 14 години

Щяла да подаде оставка! Ами да я подава, какво чака - да се върне главнокомандващия ли? Не само оставка, ами трябва да бъде разследвана от прокуратурата за източване пари от здравна каса. Иначе какво - точила си жената пари от касата, цоцала си ги и подава остава и си ходи безнаказано! Така и аз работя, още повече с пари на данъкоплатците, които са подложени на всякакъв рекет и изнудване от държавата.Същата тази държава,която не плаща никакви свои задължения и не е свършила и капка работа досега

117

Анонимен

преди 14 години

аз пъчъ от снимката май нещо си е повярвала, заявявайки подобни глупости, че е участвала в повишението на дъщеря си, ама не съвсем, защото имало още осем души. ТОВА Е ОГРОМНА НАГЛОСТ - ДА НАПУСКА И ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ ЗАЕДНО СЪС ДЪЩЕРЯ СИ! БАСИ ГАДНИТЕ И ГНУСНИ ПЪЧИ!

116

лекарче-некадърниче

преди 14 години

ам много е кадърен пожарникарят-просто супермен в селска кръчма.21 век е-времето на Наполеоновците вече отмина-останаха само в психиатриите такива.Работи се екипно и умно-това липсва от 1 година на хоризонта ни

115

БАЧКАТОР

преди 14 години

Ако Бойко усети край себе си някой съмнителен веднага го отстранява от поста който заема.В това се състои разликата между ГЕРБ и останалите партии.При тях който сгафи задължително се прикрива от другарчетата.Затова едните ще управляват а другите ще злобеят безпомощно.

114

лекарче-некадърниче

преди 14 години

тъй като се водя некадърник,реших и аз да кандидатствам за ГРОБ-търсели гробари- за страната и в частност за медицината.Имам уверението,че ще ми дадат за се развихря- пай се,народеееее.Никога не е било толкова лесно да си партиец-просто трябва да си лобист и ***

113

Балин

преди 14 години

Пич най-много смърди от авгиевите обори забъркани от ГЕРБ и то така смърди че вече трябва да се носи противогаз! Защото не може да режеш всички социални придобивки, и да очакваш хората да си траят. Абе иде Видов ден!

112

лекарче-некадърниче

преди 14 години

отново *** от ГРОБ ...то май при тях няма нормални- или супермени или такива с имена на ***-цецка,менда,и тем подобни гробари с мисли на неокомунисти и действия на нацисти

111

Дечко

преди 14 години

До МирисАми ще смърди *** на докторите,как не -като я разровиха!Още баба ми казваше,едно *** като не ти мерише не го ръчкай-ама на разръчкаха ги и те ореваха света и околностите му!!!

110

Око

преди 14 години

Ами нека "си блести"в офтамологията,но да не търка стола и в НС!!!Сега ще и позамержелее ",блясъка"-като лъснат нааканите кюлоти!!!

109

Калин

преди 14 години

кой каза, че трябва да увлечава здравните вноски!голямо присвояване пада.. не може го захраниш добитъка!

108

pege

преди 14 години

абе кво се прави тая на девица. те тия конкурси се правят за някой и тая смръдла е знаела от самото начало че конкурса е за щерка и . да се омита от ***.

107

До SAVA

преди 14 години

Ти тая нощ да не си спал отвит,нещо си се схванал в горната част на раменете!Даваш ли си сметка като крякаш..".в затвора,в затвора"....кога точно ще се случи това!!!!В шестък!!!Аман от крякащи недоносчета!!!!

106

Мирис

преди 14 години

Най-много гарга вдигат в момента докторите,но и най-СМЪРДИ,от тяхната кочинка!!!!!

105

джиджи

преди 14 години

защото червените *** царедворци много добре знаят и че в тяхните редици има *** , но винаги ги скатават и не се стига до тези резултати , които сега виждаме

104

УА БРЕ

преди 14 години

А когато целите редици са от предатели какво правиме?! .... заравяме и тези които ги защитават също!!!