349

www

преди 13 години

Човек, колко си прав... Но не бива да се учудваме. Ще ни трябват още десетки години за да станем нормална държава. И тамън да станем, *** и турците ще станат повече от българите и пак ще ни се размине :( Всички можещи да избягат от БГ, незабавно трябва да го направят.

348

дедоГошко

преди 13 години

ехх мааму стара какво ли нямама да измислят за да вдигнат цените и народа да си траекакво искат тея да въставаме ли,едно иго свуршва па друго иде

347

Анонимен

преди 13 години

Черен пипер, спешъл от Индия.

346

Анонимен

преди 13 години

К,ви ще са тез кренвирщи?! Цъкам и се чудя!!! Кило месо струва 6,00лв. Ама чисто месо!!! Вари, печи-яж! А тези кренвирши трябва да имат некаква добавка...още за 3,50лв?!

345

Анонимен

преди 13 години

Като не си садят лук ще ядът кренвирши.

344

V for kiufteta

преди 13 години

Проблема в българия е че има много богати поне като гледам какви коли се карат и много бедни хора едните и 20 лв килограма да направят ще плющят яко другите и 2 лв. килото пак ще ядът един път в месеца...това е положението така че има пазарна ниша за поредният буламач а това за контрола на качеството в бг. е само едно пожелание засега на всички е ясно.

343

стандарт Булгаристан

преди 13 години

Глоба че то производителя прибира поне едно 100 000 лв. месечно ако не и повече дали ще го заболи онази работа от някакви си 5 бона ?!? а и като му вземат лиценза няма проблеми прави друга фирма и пак произвеждаме *** докато ни проверят! А като знам в *** как се проверява и колко често егати далаверата си е тази работа !!! смешна и жалка държава мутрите и крадците се гаврят с нея както си искат! Ако искат производителите да имат респект глобите не по малки от 100 000лв. и огласяване на името на фирмата , собственика и тн..

342

човек

преди 13 години

не бъркайте ферма с мандра или колбасарски цех . хамалогията е във фермата , прекупвача купува литър мляко за 0,30 лв и го продава на мандрата по 0,50-0,60 лв. разликата се дели между него и управитела на мандрата. същата история е и с телета и агнета - знаете ли че джамбазите се пазарят и купуват теле живо тегло по лев лев и 20 ? влиза на два в кланицата и пак делят посредника и управителя . Смяташ ли че държавата не го знае това ? разни чиновници си топят човките ...

341

боян

преди 13 години

Като искам соя, ще си купя соя, а не кренвирши..

340

работещ

преди 13 години

Веднага подскочихте, а? Работещ съм, но не ми е работа да правя ферма - има други, учили за това. Не сам казал, че тези, които доят са комунисти-ченгета. Казах и повтарям, че собствениците и "ръководителите" на ПРОСЪЩЕСТВУВАЛИТЕ ферми, мандри, фурни, месарски и колбасарски цехове, предприятия за производство на млечни произведения, търговци на едро, борси, вериги магазини и пр. СА ВСЕ КОМУНИСТИ, ПОВЕЧЕТО ЧЕНГЕТА. И ТОВА Е ИСТИНАТА. ЗА ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ГРИЖИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО.

339

EMIGRANT

преди 13 години

MAFIATA E V UPRAVLENIETO ! SEGA SASTITE BOKLUCI STE GI HAPVATE NA NOVA ,BDS CENA ! DA VI E SLADKO ! NALI ZNAETE : ZA BOGA NE KOPUVAITE BRATIA ! PROSTO NE KOPUVAITE STARI *** NA NOVA CENA !

338

Доктор Охболи

преди 13 години

Колегата Д-р Войнов явно не се прехранва с кренвирши, щом за него няма разлика между 6-7 и 10 лева.

337

Анонимен

преди 13 години

Ще ги видим какво ще направят. Като всяко ново нещо, започва с голямо медийно разгласяване, една от основните теми. Още при предложението за въвеждане се коментираше, че не може да се следи всичко. Затова, дали ще е от 10 лв. или от 4 лв. ще се е все същият ***!

336

Анонимен

преди 13 години

Лошото е, че и соя не слагат - много скъпо им излиза :)

335

Овчарчето Фалитко

преди 13 години

Че какво и е на соята бе песоглавци. 90% протеин

334

Анонимен

преди 13 години

ДА БЕ НЯКОИ ЩЕ ПРАВИ ПАЧКИ С ТОЯ БДС АААА ПРАВЯТ ХОРАТА НА МАИМУНИ БРАВО ЕГАТИ МЕСОТО ЗЛАТНО БИО И ЕКО НИКЪДЕ НЯМА ТАКОВА ДАЖЕ 10 ЛВ СА МАЛКО

333

Анонимен

преди 13 години

bravo, vreme beshe... triabvashe da go razvaliat, 4e sega da go opraviat

332

Анонимен

преди 13 години

Кренвирши за 10 кинта???Представям си ако направят и пържоли от същата тази вълшебна кайма! :))

331

Друг работещ

преди 13 години

Знам кво е крава и не, няма да я доя. Виждал как се прави земеделие и не, няма да се занимавам с това (градината не се брои, разбира се). Работя това което разбирам най добре и си печеля хляба с него. Аз да се занимавам с земеделие и животновъдство е все едно фермер да се програмира на С/С++, Java, Delphi и/или .NET. Никой не би бил доволен от резултатите. Тъй, че не говори глупости за 'празнодумци' и т.н. Докато ти 'блъскаш' на полето, аз си използвам мозъка ежедневно и в максимална степен.

330

Анонимен

преди 13 години

Требе да се пробва.