6

Анонимен

преди 13 години

3, В Гърция на сезон умират десетки туристи...

5

пеко кирта

преди 13 години

аз като бях в испания и щях да умра от гнойна ангина в спешното ми казаха че нищо ми няма,след това се развиках и ги накарах да ми набият инжекция ,с 300 зора го направиха и ме изхвърлиха навън.след това само заради силния си ген се преборих със смъртта и сега съм жив и здрав.тези какво очакват тук,гадни схумнати саксонци ,ДГД

4

отвратен от морето

преди 13 години

To аз се чудя как не е хванала някой антракс на всичките тия мизерии по Черноморието ни - отходни фикални тръби директно в морето; слаба хигиена на местата за обществено хранене; месни произведения със съмнителен произход на месото...и още и още...Мизерията е пълна, а стремежа за бързи пари у местните тарикати голям. Така бизнес не се прави. Така се отблъскват туристи.

3

Анонимен

преди 13 години

Такова нещо може да се случи единствено в държавата на чалгата, простотията, милиционерите и мутрите, умнитутките и фалшивия алкохол - ***.

2

Анонимен

преди 13 години

В Англия, хората които нямат здравна осигуровка, сигурно даже не им се усмихват, какво остава да ги лекуват...

1

компетентен

преди 13 години

"Близките й потърсили Бърза помощ, а пристигналият екип поставил диагноза "менингит и й предписал антибиотици." Ето тук е издънката. Ако е поставена диагноза менингит и болният не е насочен към Инфекциозна болница, може да станат големи проблеми. Ако, разбира се, новината е правилно интерпретирана от новинарите.