101

nqkoi si

преди 13 години

anonimen,govorish prostotii,istinata ne e tuk na zemqta, a vuv vselenata.Neq trqbva da q razuchim,natam da budat nasocheni usiliqta ni,tam e budeshteto na chovechestvoto ;)))

100

Анонимен

преди 13 години

tezi na mnogo veliki se pravat kakvo razrushava vselenata kato se razsherava skalna masa li palni *** sa tezi ucheni kato finansofite eksperti ot MWF SA

99

Анонимен

преди 13 години

KRAQ NA MEN IN BLACK 2....VIJTEEEE

98

Анонимен

преди 13 години

Хора, гледайте земните си дела, не мислете за Вселената!

97

ЛАВЛИ

преди 13 години

СЛЕД 10 МИЛ ГОДИНИ ВСЕМИРА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРЕВРЪЩАИКИ СЕ В АНТИМАТЕРИЯ

96

Rakela

преди 13 години

Общо взето ние сме на земята,тя е в слънчевата система,която пък е в галактиката Млечен път,която от своя страна е във вселената и така на татък и така нататък.Логично е и вселената да е в нещо,което също е в друго нещо и... отговора е в безкрайността.

95

Rakela

преди 13 години

Това е много,ама много странна работа.Реално който предложи някаква теория то тя няма как да не е вярна.Замислете се.Както почти всеки човек и аз имам своя теория за нещата.Ние незнаем колко сме големи всъщност.И това,че за нас вселената е огромна,то не се знае дали реално ние и цялата вселена не сме едва няколко сантиметра за някой друг така да го кажа.Например за едноклетъчен организъм една локва е цяла вселена и там разстоянията са... "огромни",но за нас е едва една крачка.Сещате се. ;)

94

Анонимен

преди 13 години

Редица от какви числа ? Нали знаеш, че между 0 и 1 има безкрайно много числа ?

93

Емил

преди 13 години

Редицата на числата е безкрайна,но е затворена в кръг,т.е.числата са затворени като в циферблата на часовникИли по-просто казано, след най-голямото положително число следва най-голямото отрицателно."Нулите" са две.Едната стои м/ду най-малкото положително и най малкото отрицателно числа,сиреч,тази нула която познаваме.И втората нула се намира,както вече казах м/ду най големите отрицателни и положителни числа...

92

АРМАГЕДОН

преди 13 години

Спокой но, учените още не могат да разберад някои работи :)

91

IND

преди 13 години

Ако добавиш към безкрайна редица числа 1 се получава отново безкрайна редица т.е. &+1=& нищо не се увеличава. Имаше един научно популярен филм за безкрайността - гледай го... ако трябва ще ти дам линк към него

90

g

преди 13 години

Оправдаваш си ника :) разбягват се галактиките една от друга, а не звездите в галактиката, така че след няколко милиарда години небето пак ще си е същото, може би с 2-3 галактики по-малко, които са се отдалечили толкова, че да не се виждат вече :)

89

Casper

преди 13 години

до IND. Нека имаш безкрайната редица или множество X. Сега прибавяне 1 към нея. Какво се случва? Тя се увеличава. незнам какво безсмислено виждаш в това :). Моля те обясни ми :). Нали ако си тинейджър няма нужда да ми обясняваш, просто чети повече и обърни повече внимание на математиката :).

88

Casper

преди 13 години

Това че насилието се увеличава е пълна комерсиална простотия, същата простотия като кризата, птичия грип, свинския грип и там незнам си какъв още. Пълни глупости.

87

Casper

преди 13 години

до етапа на нашата еволюция, в който всичко това ще спре. Ако разгледаш хронологично човешката история ще забележиш, че насилието намалява, а не се увеличава. В днешни дни убийството на едно дете буди размисли у хората в цял свят. През 19-ти век избиването на цяла държава не е правило никому впечатление. И намаляването на насилието се движи успоредно с опознаването на космоса и еволюцията на човека в по висша форма на живот.

86

Casper

преди 13 години

До sa60: Човек мисленето ти е прекалено комерсиално и ограничено. Няма да ми стигнат и 15 хил. символа за да ти обясня. Мисли по глобално. Плюс това в какво сме еволюирали? Я сравни праисторическите хора и днешните хора. Я сравни човечеството през средновековието и днешното. Според мен не си мислил достатъчно за това, което говориш. Плюс това винаги в природата на тази планета трябва да има равновесие. Без войни и насилие само ще се ***, ще се множиме и ще изядеме планетата. Не сме стигнали

85

до 83 ТИ !!!

преди 13 години

добре ,ЧЕ СИ ТИ ,че да опровергаеш НЕМСКАТА КЛАСИЧЕСКА ФИЛОСОФИЯ И КАНТ... !!! ...по -малък от прашинка си ,,,и В МИСЛЕНЕТО ... !!!

84

Гошо Тъпото

преди 13 години

Поживьом...увидем,както казват някои .....оптимисти и аз съм от тях.Като серазреди...вселената ще стане по...хубаво,защото на небето ще светят 2-3 звезди,а не както сега.....хиляди и да се чудиш ....коя е.

83

Анонимен

преди 13 години

Твоят БОГ е пустошта ? Смешен си.

82

Анонимен

преди 13 години

НМе ми дреме аз отдавна ще съм мъртъв когато това стане.