236

Анонимен

преди 13 години

сега и ние да и дадем по някоя друга стотинка и да отидат пак във Франция

235

Аспарухов

преди 13 години

Смятам да им ги върна обратно. Веднага! Така да си ги връщаме до откат. Па да видим кой кого. Версенжеторикс срещу Аспарух. Аз съм за Аспарух. Версенжеторикс в крайна сметка му видели римляните цаката и го убили. На Аспарух източните римляни му се подчинили.Бойко да ги върне ВЕДНАГА! ЛА ГЕР КОМ А ЛА ГЕР! *** ГЕР.

234

Чичо

преди 13 години

Ся *** да направят кръгом и айе пак франсе здривей...

233

Честито

преди 13 години

Честито,нали си нямаме достатъчно, ни довеждайте ни още...

232

Ал

преди 13 години

Защо така бе,Францио, родино на хуманизма и човешките права. Равенство,братство , свобода... Нали тези роми са граждани на Евросъюза? Нали французина Робер Шуман / един от архитектите на идеята за обединена Европа / мечтаеше за свободното движение на хора , стоки и идеи.Защо мълчи френския посланик Е. дьо Понсе , който иначе се изказваше съвсем недипломатично за вътрешните проблеми на България?

231

Young man

преди 13 години

Когато им сменяхте имената и ги българихте, не ревахте, а сега ревете.Трябваше да ги оставим без гражданство и сега да ги пратим в Индия.

230

Към Индия

преди 13 години

Всички *** в ИНДИЯ!!!Щото скоро те ще ни изгонят натам...

229

Червената помия

преди 13 години

Предлагам, от своя страна България да ги реекспулсира в посока Хелзинки, за да си отворят един хубав катун от кашони и да покрадат и проституират в града на Хелзингския комитет.Може и в Страсбург, при съда по правата на човека.И като и ония изреват, да си дойде всичко по местата у нас, както си беше едно време .Да видим, дали ще се жалват и на кого после...

228

Червената помия

преди 13 години

Сега разбрахте ли защо под външна диктовка гали държавата *** с кадифени ръкавици?Разбрахте ли целта на разни глупости като "Ромско включване" и разни *** фондации ,щедро спонсорирани отвън?Разбрахте ли защо държавата си "затваря очите"за всички видове *** престъпност и има двоен стандарт за цигание?Защото новите ни братя казват-правите, струвате, дръжте си ги при вас, ние ако трябва пари ще даваме, само и само да не идват!Това е истината за положението-останалото е демогогия .

227

Gacko

преди 13 години

Е как, защо ги връщат ! Защото са с български лични карти и паспорти ! Като нямат адресна регистрация там, си ги пращат у тях си. Румънските *** в Румъния, българските в България. Не може да си изхвърляш *** в чужд двор и после, като ти го върнат в твоя, да казваш "Ама аз не го искам" ! За целта си има контейнери !!!

226

ало Евро хуманистите

преди 13 години

E защо ни ги връщате нали бяхте големи хуманисти а покажете ни как се отглеждат тези същества които могат само да живеят на чужд гръб .. а образовайте ги малко пък им намерете работа и ги настанете в общински жилища... с безплатни ток и вода. Обаче вие нещете по лесно ви е да пращате малко пари на съмнителни *** организации и да ги държите далеч от вас хуманистите и лицемерите!

225

лелка

преди 13 години

Да им ги върнем заедно с уличните ***-нали са големи хуманисти...

224

Илиян

преди 13 години

Аз предлагам да им ги върнем да си ги пазят :)

223

bai_jordan

преди 13 години

Ама ние не ги искаме!!! Да си стоят там, нали толкова ги защитават всякакви правозащитни организации начело с хелзинският комитет! Сега защо не вземат пак да вдигнат врява че се нарушават правата на ромите! Ама май тея номера минават само в БГ!!!

222

с.

преди 13 години

Горките французи!После трябва да си бракуват самолетите!

221

Анонимен

преди 13 години

Ne moze li nqkak si i nie da gi varnem ot kadeto sa do6li? Francuzite kak mogat?NE MOGA DA GI PONASQM VE4E

220

рума ле

преди 13 години

Ой,тъпооооооооо,ко ***,ний смао на тази държава хората,ааааааааааааааа,мооооооооооооооооооо,крвоооооооооооооо,ама виййййййййййй,багарите ,кво ста моооооооооооооо,аааа

219

МАРИЯ

преди 13 години

НИЕ СМЕ РЕКОРДЬОРИ ПО ТЪРПИМОСТ НА СЪЩЕСТВА: ПО-МИРИЗЛИВИ ОТ ХИЕНИ, ПО-ДОСАДНИ ОТ КОНСКИ МУХИ, ПО-МРЪСНИ ОТ ***, ПО-КРАДЛИВИ ОТ МАЙМУНИ, ПО-ШУМНИ ОТ ГАРГИ, ПО-ИЗДЪРЖЛИВИ ОТ ***, ПО-ПЛОДОВИТИ ОТ ПЛЪХОВЕ, ПО-ОТВРАТИТЕЛНИ ОТ ГЪСЕНИЦИИВАН КОСТОВ БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ СМЕ МЪРЗЕЛИВИ И ***-РАЗБИРАЙ *** МЪРЗЕЛИВИ А БЪЛГАРИТЕ ***.СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ ЩЕ ИЗПРАТИМ ДЕЦАТА СИ ОТ 5 ГОДИШНИ А НИЕ ТЪПИТЕ ЩЕ ХУКНЕМ ДА РАБОТИМ ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ.

218

Spas

преди 13 години

Zashto samo romite ?

217

Акция Резерв

преди 13 години

От 11.2008 до 04.2009 от резерва на сtраната са изтеглени 4 000 000 000 лева. Това е стойността на един атомен реактор. Никой не знае къде са тези пари, освен малка група приближени на тройката крадци. Вероятно парите са вече в офшорките им. Защо МВР не проведе акция ''Резерв''?? Това е една от грандиозните кражби на прехода пред очите на всiчки- данните са на сайта на МиФин/Резерв, всеки може да се убеди сам.