307

Rocky

преди 13 години

Дано да съм лош пророк,но във Франция има много крайни десни групи и ще стане страшно,ако започнат да гърмят взривове в тамошните *** гета!

306

БАЧКАТОР

преди 13 години

Борисов вземи се в ръце и Б. Димитров намерете начин да ни отървете от ***!В теб ни е надеждата че не си като предишните. Ако обичаш българския си род направи нещо!

305

Анонимен

преди 13 години

Браво на френската полиция - искам френски полицаи и магистрати в България

304

Анонимен

преди 13 години

прав си та *** зган тря са избии

303

продължение 3

преди 13 години

Заляха ни евтини и просташки предавания, гадна музика, евтини удоволствия. Чуждата култура е на почит за съжаление. Загасете телевизора, почетете Вазов, не давайте пари на детето си за дискотека, а го заведете на някое от чудесата на България, вдъхнете му почит към знанието и книгите... Ходете с усмивка и помогнете на човек в нужда. Братя, моля Ви! От нас зависи...Не виждате ли, че умираме - ВЪТРЕШНО! И 100 да останем, можем, стига да сме ЗАЕДНО!

302

продължение 2

преди 13 години

Проникнаха в съзнанието ни и ни промениха. Бяхме състрадателен, любвеобилен народ. Гощавахме госта си и прощавахме на врага си! Запазихме езика си, следвахме обичайте си! Обичахме знанието и културата! Възпитавахме децата си да обичат Родината си! Поети писаха за България и Красотата И! А сега - всичко изчезна... Не ни винете.. Трудно е, когато от всяка страна ни сеят заблуди и евтини удоволствия. Човешкото съзнание е крехко. Но не трябва да се поддаваме на евтините трикове.

301

продължение

преди 13 години

Защо забравихте приказката за Аспарух и пръчките? Защо улеснявате заличаването ни от лицето на земята? Защо на протести се събират по 200 човека? Защо с цялото си сърце мразите брата си? Защо заглъхвате срещу общия враг? Защо свеждате глави пред общия проблем? Защо вървите в собсвена посока? Защо напускате и мамите държавата? Защо не разберете, че българите са изстрадал народ, затова е изгубил надежда и вяра? Защо не разберете, че ще последва сляпо всеки, който му даде залък? ЗАЕДНО СРЕЩУ ВСИЧКИ

300

болка

преди 13 години

Препоръчвам да хванете коментар 296 и да го разпратите на приятели, родители, синове, дъщери и всички познати, за да им дойде акълът в главата... И следващият път като тръгнат да се качват по масите и да се друсат в унисон с музиката, която са слушали султаните, докато са мъдрели как да ни заличат от Земята, да се позамислят. И вие, които четете тук, които обичате да мразите брата си - нихилисти! Спрете да се дуете пред компютъра и да скачате срещу братята Българи. Помагайте, не плюйте!

299

ШЪ ПОЛУДЕЯ!!!

преди 13 години

В гражданската война ще дадем прекалено много излишни жертви. Затова...Изходът е с ***: минава се през всички *** сборища, по селата особено прецизно, защото там те ще се скрият при българите /като ги заплашат естествено/. Не подкрепям хитлер, но... крайните ситуации изискват... всички знаем. Не виждам друг изход.

298

za 312

преди 13 години

Grajdanskata vojna e sigurna..............vij 4e dekokraciata kuca, daje i vyv Francia ne mogat da se spraviat s shepa ***............

297

Анонимен

преди 13 години

За Косово сърбите се бориха. Това тук няма да стане.

296

муспи

преди 13 години

Дяволът настъпва където отстъпваме. Ако се съпротивяваме, и то не с митиги срещу колониалните ни правителства, а с това което би засегнало дявола, включително и хайдушко движение, ще почне злото да отстъпва, защото то не се нуждае толкова от нашата територия, колкото от нашето покорство. Това че евреите били злодей, *** и *** не ги впечетлява, те са програмирани да се плашат от опастност за системата им. Защо се отказваме, - за да си запазиме панелките ли!

295

за 308

преди 13 години

Не може да няма изход, иначе след 30 години ще стане като в Косово

294

РОМ РОМАНОВ

преди 13 години

ТРЯБВА да се работи усилено за политическото осъзнаване на РОМИТЕ в България. Така те, благодарение и на своята многобройност, ще представляват значителна политическа сила, която обединена от една партия -- подобна на ДПС на турския етнос -- ще може успешно да отстоява правата им и да се бори срещу експлоатацията и маргинализацията им от страна на българите.

293

ШЪ ПОЛУДЕЯ!!!

преди 13 години

до 296Приятелю, анализът ти е перфектен, всичко е вярно, обаче за съжаление ще си остане само тук, във форума. Това ни е съдбата. Кръв ми капеше от сърцето след всяка твоя дума. Няма какво да се направи, политиците са купени, за да поддържат тази политика.Българите няма какво да направим.И да протестираме - ще ни се изсмеят, а ако случаайно някой родолюбец реши да защити българските интереси - ще го обявят за расист, човекомразец и луд. "Плачи, Българио..." Сега да плачем, после няма да има кой

292

болшевик

преди 13 години

До 296! Нещо бъркаш, колега. Реалната демографска картина е следната: Български етнос 83%, останалите са турци,***,арменци,руснаци, азиатци и пр. *** в момента не са повече от 450 000, а колкото до турците,те никога не са били повече от 800 000! Такава е картинката в момента! Всичко друго е АЛА-БАЛА!!!

291

Анонимен

преди 13 години

Франция не искат да имат 2% от населението си роми, но са допуснали 20% от населението им да е африканци и араби... Смятайте за какво си говорим значи.

290

Щандартенфюрер

преди 13 години

Интеграция на полуприматите само в гета.Зад три реда телена ограда и с полицай в ъглите.Така ще ги интегрираме най-добре."Arbeit macht frei"

289

за 296

преди 13 години

*** ги размножава БКП/БСП понеже са единствените им избиратели ( турците са пак избиратели на БКП, чрез агент Сава/Доги). Небългарската формация БКП/БСП/ДПС е готова да унищожи станата ни само и само да е на власт. *** са зло, а куманоидите 2 пъти по-голямо.

288

nqma

преди 13 години

Ne znaq dali *** 6te napravqt revoliuciq vuv Franciq,ama Bulgariq pla4e za revoluiciq...Zatrivame se, horaaaaa...Ne iskam da do4akam momenta, v koito na teritoriqta ni 6te ostanat jalki ostatuci ot durjava...