40

Анонимен

преди 13 години

е Мерто кога успя

39

stan

преди 13 години

На главната един се давеше в повърнята си и май беше колабрирал ;) хубаво ,че дойде линейката бързо

38

Анонимен

преди 13 години

.... бургаски вечери....тра-ла-ла...да бутаме оградата....

37

Анонимен

преди 13 години

Те тези пияни шайки май са на принципа на оня син който се прибрал рано сутринта у тях нагърмян здравата,а майка му го чака на вратата и го хока.Майката: Синеее, синеее, нямаш мярка бе. Пий докато ти е сладко!Синът: Откъде толкоз пари *** мамо?!!!

36

Гацко

преди 13 години

Това в България, само пияндурници останаха :)

35

до 35

преди 13 години

Познавам част от участниците.Може да е невероятно за теб,но повечето го правят безплатно.Нещо повече-плащат от джоба си за пътни и хотел.Общината няма как да е на загуба-не всеки ден се запълват всичките хотели и ресторанти на градчето.Това означава по-голям оборот и съответно по-големи даснъци ще платят.Това е печалбата на общината, а и реклама като туристическа дестинация.Друга е темата за отстояване на Българщината-другите държави наистина плащат много за това и е държавна политика.

34

Анонимен

преди 13 години

Жалко е когато отиваш и превръщаш SPIRIT в SPIRT ...

33

Червената помия

преди 13 години

34,всичко е пари, приятелю, всичко е пари! а доколкото знам, този конкурс се провежда веднъж на няколко години.А тогава кой знае кой ще е кмет, за да прибира парата?Само не ми обяснявайте, че всичко се прави от чист идеализъм и родолюбие, и общината е на загуба!Все пак, ако телевизията е сериозна, ще намери тия пари.Предполагам, че това е хонорара на 2-3 чалгаджиики за няколко участия.

32

до 23-ти

преди 13 години

Никоя медия не отрази обстойно надпяването в копривщица, ,,благодарение'' на организаторите.При положение че искат по 50 лв такса за да снимаш с фотоапарат ,100 лв за камера,ако си от телевизия или друга медия таксата е 500 лв. на камера,на ден....сами смятайте колко трябва да платите.Ако решиш да снимаш концерта ,,както трябва'' ти трябват поне 4 камери.....трябва човек да е луд ,да плати тези пари.Ако искат да популяризират фолклора ни,би трябвало да е безплатно.Във Франция държавата плаща.

31

an

преди 13 години

VSI4KI OTREPKI NA SVETA, SA SE SABRALI DA KUPONQSVAT. PO GOLEMI MUZIKALNI INVALIDI, OT TAZI ZBIR6TINA NQMA.

30

ани

преди 13 години

Боже, тези хора не са ли научени да разсъждават, къде е разума им? Как ще се напиеш до козирката и ще влезеш да се давиш? И хората край теб са длъжни за всичко да помислят. Много *** има тук.

29

rokera

преди 13 години

da pravsi no 4algatasie 4alga tqe za masa

28

селянин

преди 13 години

Хахаха оправете еи заглавието ве "SPIRT-A" щв ви дам аз лавандулов спирт на вас тия от днес Бг май са се напукали здравта.....

27

Анонимен

преди 13 години

Морския сигурно е бил на сцената? Какъвто той, такива и феновете му- деграданти.

26

Пловдив

преди 13 години

Браво пичове, само така. Най после една съвременна и европейска новина от България. А чалгата да се направи нелегална. Всички *** *** и селендури да им е позволено да слушат чалга само в къщи и със слушалки. Да не дразният нормалните българи.

25

Анонимен

преди 13 години

Както са казали хората, за една вече ако не се сбиеш, напиеш и *** нещо женско, това не се бори за добре изкарана вечер.

24

Майна

преди 13 години

Бургазлии са върха. Ние майните ви обичаме защото сте топли и приятни хора. Приятно прекарване и смърт на чалгата.

23

Spirit-аджия

преди 13 години

Много млади българи мразят българската народна музика. Ето затова никоя медия не отрази обстойно фестивала в Копривщица... Горко ни с такова поколение, което мрази корените си.

22

аа

преди 13 години

Евреи *** ии наркомани, това сте вие метали ***.

21

Мен

преди 13 години

Предлагам всички, които са ползвали или са им били предоставени медицински услуги заради употреба на алкохол, да си заплащат процедурите и лечението без значение дали са с прекъснати здравни осигуровки или не.