316

ghoisa

преди 13 години

Подкрепям 318.Франция постъпва некоректно.*** имат право на свободно движение из цяла Европа.Нека се разпръскват из цяла Европа,нека ги интегрират там след като ние сме неспособни и не успяхме те могат да имат повече успех.Като им защитават правата да им сърбат попарата и да ги интегрират.

315

suzi

преди 13 години

ne se zayadvayte sis *** 6toto *** kamak 6tevi padne na glavite

314

do bilgarinna

преди 13 години

pirvo ti *** slet tova drugite b-gari

313

...

преди 13 години

Евала на Франция...

312

tmpl

преди 13 години

"Над 40 нелегални ромски лагера са били ликвидирани за седмица във Франция, съобщи в Лион френският вътрешен министър Брис Ортфьо."Евала на французите! Г-н Борисов, можете да вземете пример от тях. За седмица са направили повече, от колкото всички правителства до сега взети заедно.

311

анонимен

преди 13 години

щото в България никои неможе да им каже нищо на тия *** мръсни защо и ния да не ги изселим защото после от ЕС ще мрънкат на Франция кой ще и каже нещо

310

Л И Ц Е М Е Р И !

преди 13 години

Къде са ЗАЩИТНИЦИТЕ на РОМИТЕ сега? Къде са неправителствените организации за ЗАЩИТА на РОМИТЕ сега? Къде са онези пенкилери дето лаят мурджо в България за ЗАЩИТАТА ПРАВАТА на РОМИТЕ? Къде са Дон Цеци Кънчев? Къде е Евророма? Къде са международните ПРАВОЗАЩИТНИЧЕСКИ организации, които често критикуват отношението към РОМИТЕ в България? Къде е Amnesty International, който в докладите си още от май 2006 година има отделна точка за Дискриминация спрямо роми в България? А през август 2010 г. Amnesty International какво ли ще напише в доклада си за Франция?

309

huki

преди 13 години

V Franciya se jivee lesno, sledva da spazva6 nyakoi zadaljeniya, pravata sa ti garantirani, v zavisimost ot statuta ti!! za tciganite, te ne iskat da igrayat po pravilata i petnat imeto na vsi4ki bulgari! Ima i dobri i 4estni tcigani, no pove4eto sa naru6iteli! Izhoda e edin!! zakona, debelata toyaga i 4alaf!!

308

TTT

преди 13 години

Не знам дали това е демокрация,но ми харесва-определено!Някой в Бьлгария трябва да се замисли за емиграцията на МЛАДИТЕ БЬЛГАРИ-защо я има?

307

ок

преди 13 години

във Франция все пак има ред

306

разлика

преди 13 години

Разлика между Франция и България. 1. Франция - населявана от уважаващи себе си хора. 2. България - населявана от мрънкащо, импотентно и комплексирано робско племе. Старите българи ще ни се изсерат на главите, ако видят как сме оставили *** да си правят каквото искат.

305

Анонимен

преди 13 години

Е що не ги интегрират бе, нали са големи европеици и защитници на правата на човека.За какво ни ги връщат и така са много :(

304

АЛЕКС2

преди 13 години

Е ЩО НЕ ВЗИМАМЕ ПРИМЕР ОТ ФРЕНЧЕТАТА ??? ДА МРЕ ТАЯ ***...ДА АМА НЕ ПЛОДЯТ СЕ КАТО ***

303

987

преди 13 години

Малко са ни тези тука,ами и още ще ни пратят - да си ги държат в техните затвори . Само да не поискат от БГ да им платим самолетите,с които ще ги връщат !

302

alfaom

преди 13 години

Защо бе Франция !!! Защо не спазвате човешките права ! На България замахвате пръст, а вие не ги спазвате. Нали и *** могат да отидат навсякъде в Европа ! Вземете ги ! Адаптирайте ги ! Научете ги ! САЩ не бива да пропущат да отправят нота към Франция , нали нас никога не ни забравят ,и щом настъпят Доган , САЩ все се обаждат.Не може да има разделение на хората.Според вашите деления и аз започнах да деля хората по кръв.

301

Българин

преди 13 години

Трябва да се строят пътища и магистрали, земята пустее, има десетки затворени мини - затова *** да бъдат принудени да работят като роби, който отказва - никакви помощи - да умира от глад. Незаконните хъхряшки гета да бъдат изгорени, *** в трудови лагери в близост до обектите на които работят. Тия с чисто криминално досие - на по-лека работа, престъпниците на най-тежката, който нарани или убие човек - смърт.Дайте ми власт и ще смажа тая ***, или ще се очовечат или ще измрат.

300

Анонимен

преди 13 години

Не е въпроса до дискриминация, господине ... въпроса е че в държави като Франция има политици, които са готови да жертват и имидж и популярност в името на държавния интерес, докато в БГ си имаме само едни крадливи женски полови органи за политици.

299

лошия

преди 13 години

тия франсетата добре връщат Джинги-Битата ама защо не се заемат и с "бритчедите" от Алжир,Мароко,Тунис които са 40% от населението на Южна Франция

298

Червената помия

преди 13 години

Как къде -покрай Бойко, на сянка...Научил си е урока-по-добре дворно куче при богат стопанин, ядящо трохи от трапезата му, отколкото улично куче, отвъд оградата на властта.

297

Анонимен

преди 13 години

Ми че то *** не са виновни (донякъде). Държавата им позволява да не плащат ток, вода, градски тр.Ако станеме като Франция - където всеки си плаща - проблемът ще изчезне.