85

GACO

преди 13 години

MUSLIMANI...MOLIJA VI NAPUSNETYE BULGARIA!!!NEMAME NEOBHODIMOST DA NI MURSITE ZEMITE.BULGARIA E BEDNA, OGRABENA, ZANEMARENA NO PONE NEMA TAKIVA MUSLIMSKI PROSTOTII KOITO NE MOGA DA RAZBEREM.EGA TI RELIGIATA!

84

ghost

преди 13 години

balgari i persiici njkoga sa bili edna krav.prosveteni zoroastriici,islama sasipa tazi strana i tozi narod.maka mi e 4e kato ariici,te bi trjbvalo da sledvat drugi zakoni,no sa prieli islama.samo edno 6te im kaja.neka kravta na nevinnite da e varhu glavite na tehnite ubiici.velik e bog.

83

4000

преди 13 години

Според мен застъпничеството за тази жена си е чисто политическо! Тука няма състрадание иначе трябваше всяка осъдена да спасяват....явно при нея има нещо повече.....не е просто поредната жертва на КОРАНА. А тези вярващи не знаят ли, че не бива да убиваш човек? Как ще хвърлят камъни и ще се смятат за праведни? Малко шизофренишка религия ми се струва....сбъркана работа...

82

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам на този, който смята, че си го е заслужила, подобна съдба - а на онзи, който смята, че Рилския манастир е построен по време на турското робство - я не се излагай!!!

81

Анонимен

преди 13 години

Ислямът е опасен!!! Докато си гледаме турските сериалчета, не можем да го осъзнаем

80

историка

преди 13 години

заменяме само думичките"турските сердари" с хамерикански или европейски сердари и текста е точен и важи за реалноста в момента!

79

историка

преди 13 години

чорбаджии-изедници са ги наричали тогава!сега се наричат мутро-милиционери,даже и ботев го е казал:Кой не знай Чавдар войвода, кой не е слушал за него? Чорбаджия ли изедник, или турските сердари? не случайно поета ги слага под общ знаменател!!!

78

Pfff

преди 13 години

За такива *** като тебе няма да стигнат камъните ***

77

Т.

преди 13 години

И с какво ще си по различен от онези,които ще убиеш?Насилието ражда насилие. А и нали знаеш,че няма незаменими : някой друг Мохамед щеше да накара арабите да му повяват и да ги поведе! Пък и ислямът не е насилствена религия, радикалните ислямисти я тълуват изкривено, точно както са правили Инквизицията, кръстоносците, завоевателите с християнството.Комунизмът отново е накарал някой да повярва, че целта оправдава средствата, че светлото бъдеще си струва кръвта...

76

Анонимен

преди 13 години

Само за жените ли важи присъдата? Някой убит с камъни мъж има ли по техните закони?Ако този закон го приложат в БГ камъните няма да стигнат...

75

НЕпрелюбодеец

преди 13 години

Вижда се, че в сайта има много прелюбодейци, които се страхуват от суровите закони на исляма.В днешно време е модерно и се насърчава да си гей или прелюбодеец, да си развратник и рушител на морала.Това се харесва от тези, които управляват света.Целта им е да наложат Нов Световен секуларен (бездуховен) Ред.Вижда се, че у нас много бърза са успели, но има и страни като Иран, където се пазят общочовешките ценности и там ще им бъде трудно да вкарат разврата и покварата като такива (: (: (:

74

Анонимен

преди 13 години

АСТЕРОИД НИ ТРЯБВА И ДА СИ *** МАЙКАТА ЦЕЛИЯ *** СВЯТ.ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПИЯНИТЕ ЗАЩОТО ПИЯН И ГОСПОД ГО ПАЗИ

73

Mango

преди 13 години

84:Смърт на ислямския фашизъм.

72

Анонимен

преди 13 години

А за фашизма да кажеш нещо?

71

Софиянец

преди 13 години

Ех ако имах една машина на времето,щях да се върна 1300 години назад и да убия тъпия Мохамед и нямаше да има ислям,и възраждането на комунизма щях да предотвратя,без ислям и комунизъм,колко по добре щеше да е света.

70

Mango

преди 13 години

От похвална гледна точка в цивилизована Европа, все още никoй не е започнал да хвърля камъни, срещу извратените радикални мисилмански *** и техните възпитатели и да ги пребива с камъни.Но все пак, всяко търпение има своите граници!Толерантноста в никакъв случай не е еднопосочна улица,както си въобразява тази ***.

69

tulski

преди 13 години

Тези къщи, които си видял в Копривщица, не са на хора от обикновената рая. Това са били къщи на чорбаджии - изедници. То и сегашните чорбаджии имат палати и замъци, ама това не важи за обикновения народ.

68

A-HA

преди 13 години

"Лапидация"- Осъденият се заравя в земята до гърдите след което група от хора го замерват с камъни.Забранено е камакът да е голям и тежък за да не може да причини внезапна смърт.Използват се много и малки камачета,като целта е предизвикването на по-бавна и мачителна смърт.П.П. Всичко това в XXI век!!!

67

Анонимен

преди 13 години

mai na iran mu trjabva 1 godina poroen dazd

66

Анонимен

преди 13 години

Поп Кръстьо не е предал Левски, както учеха комунистите.Мохамеданската вяра я мразя.Но американците за много кратко време са видяли сметката на индиянците (между индиянците е имало и много православни - в Аляска).То САЩ е на около 235 г.А тук 500 г. не са успели да унищожат българите. Значи не са и искали.Империята е имала кяр да има хора, които да работят и да си плащат данъците.Тук е имало робство, но не като в Америка. При положение, че съм бил в Копривщица например и съм видял в какви къщи са живели хората (еми то и сега няма такива къщи ).