17

Анонимен

преди 13 години

OK, щом са ти "достатъчно", няма да споря с тебе. И без това хората, които обичат природата посещават тези места поединично или в компания. Сега просто могат да го направят ЗАЕДНО, не виждам нищо лошо в това. На теб може би ти пречи желанието да се чувстваш единствен и специален, което смяташ за възможно единствено в опозиция :) Не е така ;)

16

Ко

преди 13 години

Отдавна има достатъчно места "Чалга free", така че човек да се забавлява нормално,.. у нас сам си избирам музиката,... В крайна сметка всеки сам си избира какво да слуша, но не съм съгласен, че "чалгата е вече навсякъде" Има достатъчно "пиано барове" където свилят страхотни музиканти,... И пак повтарям - Харесвам феста, не харесвам мястото на провеждане !!

15

Анонимен

преди 13 години

"който не слуша чалга няма как да го удави :) "Уви, много хора страдат от това заблуждение...Аз дори смятам, че противодействието е вече закъсняло, но подобни начинания като този фестивал ми дават надежда...

14

Ко

преди 13 години

Нямам нищо против самия фестивал, идеята, участниците и аз харесвам Теди Москов и съм един от най големите почитатели на хумора му !!Имам против единствено мястото където се провежда, като мисля че можеше да избере поляна или язовир, които не са резерват и защитена местност,.. това е,.. който не слуша чалга няма как да го удави :)

13

Анонимен

преди 13 години

Язовира няма да стане нито по-чист, нито по-мръсен. Важно е отношението, с което се отива на дадено място. Теди Москов е страхотен пич и го е доказал, защото не бълва комерсиални ***. Примера е нещо заразително и трябва да ценим подобни начинания ако не искаме чалгата да ни издави!

12

Ко

преди 13 години

Щом казваш :)),.. виждам, че сериозно си се аргументирал,... Ако имаш нещо да казваш, просто го кажи !!

11

Анонимен

преди 13 години

Стига с тия пари вече. Човек вижда себе си у другите...

10

Ко

преди 13 години

Целта на фестивала е да се направят пари,... да не мислиш, че язовира е станал по чист и тих, като има фестивал ??? Пари, приателю, пари,... уж сме природолюбители пък дъним денонощно в резерват ?? И как според теб се захранват киловатите на тонколоните със слънчева енергия,... Само не ми говори за "целта" на фестивала,...

9

spirit

преди 13 години

@Хищник - изглежда не си много наясно с целта на фестивала. Или пък само си мислиш, че ходиш на Беглик :)

8

хищника

преди 13 години

От 15 год. ходя да си почивам там но от както ги правят тези фестове язовира е заприличал на софийска кофа за ***.

7

Анонимен

преди 13 години

Мноо сте ***. Най-вече номер 5. Киснете си в собствената си мизерия, на никой няма да липсвате.

6

Анонимен

преди 13 години

сдружение "да остане природа в България" организира рейв парти в резерват ?!?!?!? Кво е тва сдружение,... Догодина ги очаквайте на езерото "Сребърна",.. мнооо як купон ше стане батка,...

5

Анонимен

преди 13 години

ТИЯ 100 КУКЛОВОДИ И ПРОЧЕЕ НАПАСТ АКО ГИ БЯХА ВПРЕГНАЛИ ДА ВЪРТЯТ КОЛЕЛЕТА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ. ГАДНО, БЕЗОБРАЗНО ПЛЕМЕ.

4

Анонимен

преди 13 години

Страхотно! Приветствам идеята. Нека има повече такива новини. Стига сме слушали само за чалга и бирфестове и гейпаради. Благодаря на организаторите. А на всички готини хора посетили този сайт: доскоро виждане на Беглика...

3

Ко

преди 13 години

Интересно никъде не е казано, че всъщност този "Фестивал" се провежда в резерват в защитена местност. Хората си правят бизнес на гърба на природата и нервите на почиващите със съгласието на Така наречените "контролиращи органи"!!!

2

Анонимен

преди 13 години

Всичко хубаво! Шуми се около зелената идея, аз съм за попринцип. Но защо не питате някой местен какво ринене на ***( с извинение) и *** е след това.Абсолютна сбирщина с посредствена идея и след това със седмици и трева не никне там.

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Хубаво.....начинание и сигурно който го посети ще се разтовари и заредис позитивна....енергия,за цяла година.