50

Минавам

преди 13 години

Във всички лютеници задължително слагат варена тиква. Останалото е салца и ***.

49

другомислещ

преди 13 години

Може да е по-скъпо,но да са натурални продуктите на лютеницата.Който не може да си го позволи си прави у дома или си взема в по-малки количества.Същото важи и за останалите консерви и др.на пазара.

48

Анонимен

преди 13 години

Предлаганите храни с ниско или съмнително качество, ни връща във времената на домашното консервиране. Искате качествена лютеница, правиме си в домашни условия.

47

Един Българин

преди 13 години

Краставичарю, ако ядеш ГМО после ще ти трябва операция в Израел. ГМО и *** или истинските природни продукти са по-евтини???!!! Трябва да консумираме истинска храна ако неискаме да станем мутанти, колкото и скъпи да са те. А у нас поне истинските храни все още се намират, макар и трудно на нормални за тях цени. Ако неискаме да убием производството си на старите качествени сортове храни за да имат шанс и децата ни да ги консумират, трябва да ги подкрепяме. п.п. Не съм производител :)

46

Домат

преди 13 години

Че вие домати ли ядете! Това, което се внася в България от Турция и Гърция на какво прилича: на пластмаса. Нямат нито аромат, нито вкус и са твърди като подметка. Така ще стане и с лютеницата. Само морковите не са развалили още.

45

Болярка

преди 13 години

Ще развалят и лютеницата. До сега поне имаше фирми, които произвеждаха качествена стока.

44

краставичар

преди 13 години

Не знам само дали ще има кои да си позволи "истинска" лютеница от 5 лв.... кандидатите ще са малцина май май

43

м..да

преди 13 години

Абсолютно си прав.Наистина стандарти не са отменени,и цялата шумотевица на министъра е да узакони *** които ядем.Ако се приложат стандартите почти всички производители на мляко и млечни продукти ,производителите на колбаси ще трябва да отнесат солени глоби.Министъра наистина не може да въвежда стандарти ,просто всичко е пи ар акция ,ние пак ще си ядем същите ***.

42

disalab

преди 13 години

Nikoi ne e otmenil standartite za mlechni producti i malotraini i dr kolbasi ,Vsichki stanmdarti se izgotviat ot Komiteta po standartizacia i tova koeto ni probutva M.Naidenov e nai-malkoto lobizam sas Stara planina i podobni.Ministerstvo niama pravo da izgotvia standarti.

41

KU4E

преди 13 години

До 31. И сега ще ядембрашно но по скъпо, защоро и преди имаше стандарти и никой не ги е отменял,но трябва да има контрол и глоби по хиляди левове!

40

Анонимен

преди 13 години

Слагаха се и мозъци от скапани бай ибани.....

39

ас

преди 13 години

кой ви кара да купувате подобни преработени продуктиняма да знаете какво има вътре, верни не може да си 100% сугрен дори да купуваш само не преработени продукти, ама рикса е къде по-малък

38

Анонимен

преди 13 години

Ами как няма да е 5 лева? Печеният пипер е над 2,50 за килограм; Доматите - над лев, а пюрето е още по- скъпо. Сложи лук, ***, бурканче, капачка, етикет, ток, труд, печалба, печалба за търговеца, продуктова такса, хигиенни материали, отпуски, болнични, глоби на данъчните, счетоводство, корпоративен данък, ...И ще стане 5 лева.

37

Спонги

преди 13 години

29. Не е вярно. Ако плодовете са развалени, развалят партидата . Факт. Няма политика.

36

Спонги

преди 13 години

Според мен не производителите имат проблем с качеството , а ние. Няма нищо по гадно от лютеница произведена от глицерин, нишесте, аспартан, натриев бензоат, млян китайски червен пипер и изкуствен аромат на домати. Ако сравним италианското доматено пюре и нашето и след това сравним цената на двата продукта в Италия и България ще разберем, че става дума за долнопробна спекула.

35

Анонимен

преди 13 години

условията на големите вериги магазини правят цената тя -качеството

34

Анонимен

преди 13 години

Да, ама "Марко" струва едно малко бурканче 5 лева. Няма кой да даде такива пари в България. Знам я, купувал съм си и наистина е уникално вкусна, а и си личи че не е менте

33

буба4ко

преди 13 години

стана ми смешно, защото дори и скапан материал, това е бил естествен материал. А сега е 1/2 химия, а другото са отпадъчни материали от Китай... :)))аз като бях 2005-а в Калифорния, имаше една българска лютеница, за 2$ и се купуваша ведната - рафта бе често рпазен. И един ден като видях червей в един морков си викам - ето, нашенско е значи :))

32

Анонимен

преди 13 години

И там има стандарт- който го изберат на изборите и получи най-голяма подкрепа от народа.

31

BB

преди 13 години

Stiga propaganda!!!!!!!! Na nikoi ne mu puka kakvo iadem ili she sme jivi i zdravi. Vajno e da imat pari, da si kupiat Mercedes i edna kuha leika s bronzov ten da e na prednata sedalka. BB ne e batmen, toi e prosto osyznala se mutra.