24

чокобоко

преди 13 години

Естествен край на измисленна пандемия .

23

СИЛИСТРЕНЕЦ

преди 13 години

ТАКА СЕ БОРИ КРИЗА.СИЛАТА НА МЕДИИТЕ, НАПРАВИ ОТ МУХАТА СЛОН.ЕТО ЗАЩО, ГИ СМЯТАМ ЗА НАЙ-ОПАСНОТО ОРЪЖИЕ.МАНИПУЛАТОРИТЕ НА СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ОТДАВНА СА ОСЪЗНАЛИ СИЛАТА МУ.

22

!

преди 13 години

Това беше някаква измислена епидемия, да дерат кинти.

21

лекарче-некадърниче

преди 13 години

след като си направиха комисионните от СЗО вече могат да си починат.Дори нашият Нанев се облажи от това-като има много абдали-така е

20

Tamiflu

преди 13 години

А мен като лекарство кой ще ме купува, ако не се появи нов грип. Честно казано, аз съм слабо лекарство за грипа. Може и без мен да се оправите. Изключение правят само тези, които са с нарушен имунитет, но те и да пият Тамифлу, пак ще умрат.

19

roland

преди 13 години

esh pa ti, a vaksinite za miliardi ko sha gi praim

18

Реалист

преди 13 години

Е идеално - чакаме друга щуротия на фармацията - май че вече печелят наравно с наркотиците и оръжието - без думи съм просто.....

17

Анонимен

преди 13 години

Кво беше това??Тези луди ли са??????

16

tulski

преди 13 години

Отдавна се чудя, като имаше " свински грип ", що не падна цената на свинското ? По пътя на логиката, трябваше да го продават на безценица.

15

zhka

преди 13 години

Всичко е ясно! Отвориха и "Затвориха" свинския грип! Новата "пандемия" с това комарче, явно пак ще пощури обикновените българи. И, съответно, разните компании, които ще ни продават новия медикамент, пак ще спечелят милиони и милиарди Да кажем: СТОП! Ние, повече просто не трябва да им се връзваме, т.е., да им вярваме!

14

Black Beard

преди 13 години

Сега ще го замести "*** грип"

13

Спонги

преди 13 години

Така е. Всъщност от всеки грип има смъртни случаи. Не е само далаверата с лекарства. Така се прекъсва търговия с месо, фуражи. Спират се туристи. Финансистите са навсякъде. Вечер проверявам да няма някой под леглото. Свенлив съм.

12

реленцо тамифлувов

преди 13 години

Спряха продажбите на антивирусни лекарства и прекратяваме кампанията. За нашите редовни клиенти при новата кампания която стартира наесен ще има голями отстъпки. Имайте още малко търпение!!!!!

11

селянин

преди 13 години

Сетихте си ,че е измама ама ноември месец ме спувахте пак тука кухендери!

10

Червената помия

преди 13 години

Преди време, по руската телевизия,канал 1, даваха филмче за птичия и свинския грип.Оказа се, че в света са починали от ПТИЧИ грип общо 200 човека.А помните ли паниката у нас, горенето на "болни " кокошки, психозата по селата и птицефермите,събирането на умрели птици и изследването им?Още преди година руснаците казаха, че свинския грип е блъф също като птичия, от който печели само компанията, произвеждаща "тамифлу"-то...Със скрита камера снимаха институт за грипа в Русия-лежане и болкоуспокояващи

9

Спонги

преди 13 години

*** грип(Българска здравна реформа).

8

Жо

преди 13 години

До 8 РЕЗЮМЕ: За западнонилския вирус най-подхожда "Крокодилски грип".

7

РЕЗЮМЕ

преди 13 години

СПИН, луда крава, птичи грип, свински грип, от вчера малариен комар ... дайте предложения как ще се казва следващата пандемия.

6

Чеснов хляб

преди 13 години

Да можеха да обяват края и на пандемията от свещена тъпота, ама няма как, тя е нелечима, тежка и заразна болест и нараства пропорционално с нарастването на световното население.

5

СЪОБЩЕНИЕ на МВР

преди 13 години

От утре пенсионерите най вече тези от селата да бъдат подготвени за нов вид телефонна измама по предекст за лекуване на нова и много сериозна болест с неизвестно наименование до този момент.