117

Феликс

преди 13 години

А бе то мен ме е страх да инсталирам на компютъра нещо направено от Бил Гейтс, недай си боже да ям "експериментална" храна от майкрософт.Хляб - алфа версия 0.0001Като ти стане лошо ще изпращат патчове за да ти мине, ама само ако се регистрираш.

116

Анонимен

преди 13 години

Наивник, мамин сладък. Бил си ядял доматите от градината, затова били чисти, а не ГМО :)) А семената от къде ги взе. Купи ли ги? Ако си ги купил, честито, а то няма как иначе. Колкото и да си пазиш от старите семена, все идва момента, когато се изчерпва семката и трябват нови. Проблемът е точно тук, че всички зеленчуци вече са променени и няма значение че си гледаш сам.

115

Sabret00th

преди 13 години

Били Президент!

114

archi

преди 13 години

Да не е като боза, ама на изхода? Не е ли по добре да си гледаме нашите домати, крави монтафонки и грозде болгар и да си ядем от него!

113

антропофил

преди 13 години

a, кой ще сади и продава продукцията и семената на метлата??? Науката ще разработи алтернативни храни и без помощтта на този дарвинист, евгенист и неонацист. Овен това дарението със сигурност е користно, защото за да се храниш с каквото и да били са ти нужни пари - а парите (и дълговете) се контролират от неговите приятелчета - "филантропските" банкерски фамилии.

112

енергизатор

преди 13 години

След известнва обработка се получава суха смес за нещо като нес-боза. Вкусно, практично, разхладително в жегите.

111

от 108

преди 13 години

Ядеш ги ти. Аз си ги гледам в градината. Освен това, логиката ми не е сбъркана. Почети малко, информирай се и тогава ела да спориш с батковците.

110

бай Петко

преди 13 години

Я че ядем метла, само ако я продават със салата от лопата !

109

Анонимен

преди 13 години

samo da ne sa bagavi kato windows 4e 4e tiq kogito go qdat nqma da uspeqt da dojiveqtupdeitite ili v nai dobriq slu4ai teska dsenteriq

108

да съм на купона

преди 13 години

Време е в коментарите да се появи вината на тройната коалиция и Чърчил.

107

VeNiX

преди 13 години

Ако съдя по "операционните системи" на майкрософт, тя храната ще е една... *** човек от нея! :D

106

He4oBeK

преди 13 години

"Пази Боже сляпо да прогледа" Не е на Вазов,а е на Алеко Константинов ;)

105

До 108

преди 13 години

Ами оправи си логиката бе,умнико.Хем не било по-евтино, хем плачели сега от монсанто-плачат заради лакомията да произвеждат и изнасят това лесно жито индийците.Ти не искаш да ядеш ГМО?Ами *** в Куба или в Пхенян.Тук можеш само да се залъгваш,че не го ядеш-пак заради лакомията човешка-този път нашенската си.Поне 90% от пазара на плодове и зеленчуци е с отдавна "пипнати" гени.

104

Анонимен

преди 13 години

о, ще ги ядеш, ако не директно, то чрез кравата или прасето по веригата.

103

Анонимен

преди 13 години

След "формулата" за редуциране на човешката популация чрез ваксини, дойде следващата "велика" идеа на БГ (Бил Гейтс, има нещо БГ в него).Според него, понеже сме пренаселени и като дишаме изпускаме прекалено много CO2...Господ да слезе на земята и Бил Гейтс да върви след него грабнал всички метли на земята, пак няма да му ям "храните".

102

Анонимен

преди 13 години

То затуй индийците сега реват, че скочиха на *** на Монсанто. Нито са по евтини ГМО-тата, нито дават по голяма реколта. *** като теб ако искаш да се хранят с мутанти между растения и животно, то аз не искам.

101

питам

преди 13 години

Защо на снимката Бил Гейтс изглежда като средно стратегически българин....зъбите,костюм,прическа....

100

ръца-пръца

преди 13 години

Ми ще ядем генно-модифицирани метли. Кво толкова...

99

до Росен№83

преди 13 години

Момче,малко четеш, много говориш.ГЕННО-МОДИФИЦИРАНО ЖИТО вече е спасило от ГЛАДНА СМЪРТ над 100 милиона индийци и превърна Индия в житен износител точно и само за 20 години. И къде ли не другаде по света стана същото.Самоне почвай да ми плачеш сега за Индия,че тя до пет години ще надмине Китай по население,сама си прави атомни бомби и спътници.

98

АААААААААААА

преди 13 години

За всичките червеночели:Варно ли е, че Абрамович продал една от яхтите си и купил пожарникарски самолет?