6

любопитен

преди 13 години

Защо "От септември се връща обичайната натовареност на почистването в столицата" и кое налага изобщо промяна на т.н."натовареност"?:А: няма пари (къде са?)Б: високи цени (защо се изгони Новера - техните бяха по-ниски)В: Сф е опразнена (само служителите на общината са останали, а другите са на море)

5

Теди

преди 13 години

А случайно София да е чиста? Никакви пари не заслужават. Нека ги изгонят и да назначат други на тяхно място. Има достатъчно безработни.

4

глупост

преди 13 години

"През август Столичната община намали парите за почистване на София."- защо нали аз и ти и той си платихме данъците? Ей Столична община къде са ни парите за чистота!!! "Този експеримент се прави за първа година и целта е да се спестят средства през месеца на отпуските, когато в града има по-малко хора и по-малко замърсяване." и стига експерименти ние да не сме опитни мишки, не се учете на гърба на гражданите! Може да има по-малко хора, но замърсяването не е намаляло, нали?!

3

другомислещ

преди 13 години

"Куче влачи,диря няма."В тази беззаконова държава от кого ще търсят правда, хората ?

2

ффф

преди 13 години

и като тръгнат на бунт какво ще направят и срещу кого и кога

1

ддд

преди 13 години

"Хората предпочитат да получат парите, които им се дължат от отпуската, и затова всички искат по взаимно съгласие, за да си получат неизползваните отпуски, заяви Ивайло Даковски. Компенсациите за неползвани отпуски се изплащат без значение как си напуснал. Каква е тая плитка лъжа на г-на Ивайло?