369

:)

преди 13 години

Автентично, но изкарано от контекста - слушайте оригиналния запис и ще разберете - има го на сайта на дневник.

368

Анонимен

преди 13 години

Лижи,лижи така ще се издигнеш в собствените си очи.

367

Анонимен

преди 13 години

не амо че сте *** вие археолозите, овен това те и крадци и престъпници!Легални иманяри!

366

Анонимен

преди 13 години

Истинските , афтентичните думи на попожарникареният Пожидар са били декодирани. Ето я истината, голата и цялата:Пожитар е рекъл: Шибаняри, Шибанярки и Шибутета от всички страни спойте се и то най вече задните си страни с мойта предна страна.После в парламета пожарникарите дигнали маркучи и гласували България от *** да се преименова в Шибанистан. бузлуджанските тълпи, черноризците на болния Осидер, а така също и горските работници на Зар Дървояд бурно изразили недоволство като си изули келотите и отишли в Банкя на поклонение където приятелски били посрещани, задържани и изпращани по живо поздраво от Божидар, Азис и Кузов.Цели нощи Банкя била огласяна от заповеди като: МАрш гащите бе ***, Оназ още не е приключила с ошибването а Кузов останал без калем ръчно по 10 дечурлига докато чуроликали ох ох ох ги ошибатявал.след което изгаснали лампите и тея тримата извършили собственното си задружно изшибатяване и така пиесата приключила. престанала да съществува България и се родила Шибанистария.Който се стрхува от Божидария УлфоТроф? На мен ми писна да ми описват ЕГНто на Божидар като историк. Един българин да се държи пред нещо което се дискутира като мощите на светията като на опашка за веяна луканка трябва да бъде изритан не защото е бил сътрудник на ДС а защото този който го е наел е наел една каца с мас и отгоре й една консерва *** мозък да се грижи за държавната сигурност.

365

Българин

преди 13 години

Как да не е прав Божидар Димитров..ми прав си е,това си е самата истина за нас.И е вярно че ние Българите ще се изядем,аз сам свидетел как в чужбина сами си правим мръсно,и то не друг а чужденците ни го казваха, направо ме беше яд на нас по едно време.

364

Ori

преди 13 години

Прав е Божката Димитров, прав е за съжаление. Един човек да се осмели да каже истината на глас и веднага разни там *** и др. му се нахвърлят, при все че същите тея, аз съм сигурен, псуват и постоянно казват абсолютно същите думи само че по кръчми и с приятели. Ееех ей на това му казвам аз ЛИЦЕМЕРИЕ от най-висока проба. Ейй как пък веднага се обидиха бре видите ли. Прав си г-н Димитров, калпав народец и завистлив, и лицемерен, бих излязал на протест в твоя подкрепа, ако се наложи.

363

Ивчо

преди 13 години

Господинът е казал истината 1:1. Точно така стоят нещата! (За съжаление!) Ние, българите, сами ще се изядем наистина

362

istinski tur4in

преди 13 години

Nay-posle B.Dimitrov e kazal ne6to vqrno,4estito...

361

Васо

преди 13 години

Ако има сериозни, научно обосновани съмнения за автентичността на реликвите Б. Димитров не е прав. Аз имам съмнения поради това, че много набързо се обяви това изключително велико откритие. Ставаме конкуренти на пазар с голями пари и настъпваме чужди интереси, и именно за това всичко трябва да е неоспоримо. Ако стане провал ще се овъртим яко. Професора си пада малко от тези патриоти дето развяват байряка с повод и без повод, и все ние българете сме най-велики. Такова патриотарство вреди.

360

:0

преди 13 години

какъвто господаря такъв и слугата

359

Анонимен

преди 13 години

Kolko treski za dialane ima toy ne e dumata sega. Loshoto e, che vaprosa sas zlobata stoi tochno taka,

358

Оставече човека

преди 13 години

Оставете човека намира

357

Анонимен

преди 13 години

не сме *** а СУПЕР *** НАРОД.ЗАТОВА НА ЗАПАД БЪЛГАРИТЕ СТРАНЯТ ОТ ДРУГИ БЪЛГАРИ ЗАщОТО ГЛЕДАТ ДА СЕ ПРЕКАРАТ ЕДИН ДРГ

356

vesko

преди 13 години

И от мен комлимент

355

Анонимен

преди 13 години

Г-н Димитров е казал истината, която всички я знаем, но никой досега не се осмели да произнесе официално.Комплимент!

354

GEORGI

преди 13 години

shiban e naroda .To i zatova sme na tova dereje.

353

Анонимен

преди 13 години

Погледнете моментните резултати от анкетата на началната страница на днес.бг!

352

Милен

преди 13 години

Доносникът от ДС си е доносник - колкото и да се пише за някакъв друг! За съжаление изглежда че пак ДС ни управлява - затова и нищо не става!

351

Politika

преди 13 години

Izraz na Balgarskata politi4eska kultura, drugo ne e !

350

5555

преди 13 години

може да звучи кофти, но човека си е напълно прав. да ш**ан народ сме, дори отвратителен