174

Анонимен

преди 14 години

Май си прав. То по аналогия може да се провери 1 заведение и да се тури данък на всички в България.

173

как

преди 14 години

Според инспекторите на НАП данните, събрани през изминалата нощ, са достатъчни, за да се изчисли по аналогия действителният оборот на заведенията за последните години. Те ще бъдат обложени с данък заедно с лихвите.аналогия ми звучи смешно от юридическа гледна точка.

172

Как

преди 14 години

интересно ми е как ще докажат, че миналия месец не е бил реален оборота? И как ще мине в съда това. Не че не е бил толкова, а как ще се докаже. Всичко това минава в графата предположения и довиждане.

171

до 153-ти

преди 14 години

Един преятел казал на преятеляси че видял да чукат женаму на гарата .А тои възкликнал и казал, ех тя пък една гара.Че и ти правописец -153

170

locust

преди 14 години

Щом Масларката прати пенсионерите на морето , да вземат да пратят безплатно тези , които бачкат . По-малко сме от пенсионерите ,нали? :-)). Явно и пари има да ни посрещнат по курортите на Черноморието.

169

До НАП

преди 14 години

Колко са българите в швейцарския диск?

168

Гошо Тъпото

преди 14 години

Бойй на ....голо за укрилите оборота;стига с тази.....демокрация,за....тарикатите.

167

Анонимен

преди 14 години

Пия си кафето, но не виждам новини за нови проверки по заведенията.Там българина си харчи голяма част от парите. Действайте!

166

Анонимен

преди 14 години

Имаме все по-малко бизнес и все повече чиновници. Държава в която 53 % от всички работещи са "заети" в държавната администрация, я пишете бегала

165

Mutrobiznesmen

преди 14 години

Shte vi sydia v Strasburg, ***! noshtno vreme bez preduprejdenie. Kak she kupia nov jeep na k***ata, platia 4lenski vnos na partiata, a? syd za vas!!!!

164

Real

преди 14 години

А на тези "преуспели" само да им резнат достъпа до кокаина ще изпопадат в пълна апатия и изобщо няма да им пука парите ли им взимат, заведението ли се срутва,пребиват ли близките.Вариант е временно да минат на евтина синтетика, но тя скапва черния дроб още по-бързо...на всичкото отгоре системната употреба на кокаин и амфетаминоподобни води до тежки увреждания на плода на бременната...Тези "преуспели" ги чака болка, тежко, продължително и адски скъпо лечение,деца с тежки разстройства...

163

баба Гицка

преди 14 години

Браво 145.Само така.Мургина,Доган и компания.

162

ревизоро

преди 14 години

абе ошушкайте ги до дупка тия мошеници скапани!!!!

161

ами сега

преди 14 години

Горките хорица,горките мутрички горди собственици на дискотеки. Може да се наложи да продадат някоя и друга яхтичка за да платят данъци.

160

ДДС

преди 14 години

Сега ще ревнат от туристическия бизнес, че държавата им съсипва сезона. Който е свикнал да не плаща данъци има чувството че го крадат.....

159

дйдк

преди 14 години

защо само за пет години?доколкото ми е известно нап имат право да правят до десет години назад.освен това трщбва да проверят и произхода на капиталите и самото закупуване на всички хотели и ресторанти по морето.сигурна съм че минимум половината от тях ще бъдат конфискувани от новия антимафия съд.а и какво пискаха толкова в началото на сезона че имат огромни загуби.само за една вечер да имат 56 600 оборот....наистина с тях могат да си купят и съдии и министри които да си кроят закони и да се

158

възмутен

преди 14 години

То не е само на Сънито да са мекяри.Всички дето живеят на Черно море са мекяри.Гледат лятото да те *** по всякакъв начин.Не съм го измислил аз, че ден година храни!Така са по морето през лятото през другото време елате да ги видите какви мушнати гайди са!

157

Анонимен

преди 14 години

Е, хора, аз съм 155! Говоря иронично за тия ***, не разбрахте ли? Аз работя в този бизнес и знам каква гадна, миризлива помия е - зли хора са го завладяли, само мангизи в главата им, глави режат и над тях стоят още по-гадни и нечовешки мутри, които им одират кожата. Цялата система и ужасна, нищо човешко няма в нея! Ето това е *** народ, който прави *** неща!И клиентът, т, е туристът, който цяла година е спестяавал за тази си скапана почивка, е наистина пострадалият!

156

ММ

преди 14 години

Разплаках се от последния коментар! Ами, ако имат касов апарат, как персоналът им ще ги краде?!

155

Анонимен

преди 14 години

Осигурявай се в частен фонд, бе. Като се осигуряваш на минимална заплата, колко пенсия искаш да взимаш? Нахалник.