6

Соня

преди 13 години

Дрън,дрън ! Повечето от тези съставки са на растителна основа и не са вредни !Въпроса е в дозата и начина на приемане. А това,че FDA не е одобрила някой от тези вещества си е даже добра новина. Те одобряват ( "безкористно" доколкото разбираме !) лекарства и съставки,които след няколко години се изземват от пазара като вредни! Е,междувременно малко хора сацпочинали от тяхното приемане,но това не е важно ! Важно е,че фармацевтичните компаний са направили по няколко трилиона печалба !

5

drdoolittle

преди 13 години

Някои от цитираните вещества не са вредни, просто е незаконен начинът на прилагане, защото не са обявени в листовката или етикета. Например йохимбин ,силденафил са си разрешени медикаменти, а и въпросът е в дозата. А колкото до винпоцетина - пие го в момента и дядо ви с прекарания инсулт. И му помага.

4

Анонимен

преди 13 години

Magic Power Coffeeможе опасно да понижи кръвното налягане.ДА ГО ПУСНАТ В АПТЕКИТЕ ЗА ХИПЕРТОНИЦИ С ВИСОКО КРЪВНО.

3

Гадняри

преди 13 години

Масирана атака със законспирирана синтетична дрога.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Я им спретнете масирано изземване от търговската мрежа, после масирано унищожение и накрая търговска забрана за внос от тези чуждестранни фирми.

2

Анонимен

преди 13 години

yohimbine - VREDEN, TAKA LI?? A GLAVATA BAGNATA LI VI E :ddddd

1

BG

преди 13 години

силденафил-тоест Виагра,Вигранде-едно хапче струва от 7 до 40 лв.Ега ти стимулацията на населениети-секс на екс