26

Татанка йотанка

преди 13 години

Ама не си изненадан от набъбналата ти банкова сметка?И вие сте същите мошенници като нас ама се правите на света вода ненапита.

25

Black Beard

преди 13 години

Ако взема колкото нашите професори от БАН,спокойно може да сгреши. За толкова пари, толкова прогноза.

24

bg

преди 13 години

Prez 2000-ta godina rusnacite hvanaha edin "pensioniran"amerikanski kapitan-razuznava4 ot flotata.Nego sushto go objaviha za bolen ot rak i USA i ruskite evreiski "pravozashtitni"organizacii okazaha silen natisk v/u mladia ruski prezident Vladimir Putin da go osvobodi po humanitarni "pri4ini".Ima li nekoe *** tuk,v tozi forum,koeto da ni kaje koga amerikaneca,"bolen"ot rak e umrel-v kraja na 2000-ta godina li,prez 2001-va li,prez 2002-ra li,prez 2003-ta li,prez 2004-ta li?Koga e umrel?

23

ирландец

преди 13 години

Взехме предвид типа рак, който има, рентгеновите снимки, кръвните изследвания.....и мооооооооооооооооого пари!

22

vlady

преди 13 години

Браво че освободиха такъв виден революционер, деец на световното арабско социалистическо движение.

21

Емо

преди 13 години

Смърт за Меграхи, както и смърт за всеки американски войник, убивал невинен човек в Афганистан и Ирак! Разликата, е че единия гни дълго в затвора, а останалите ги потулват и никога не им се разбират имената!

20

изненадан

преди 13 години

Аз пък съм изненадан, че още не са го открили близките на пострадалите от Локърби.

19

съдник

преди 13 години

В морален и имиджов аспект това в наказание за целия режим в Либия - това, че физически само Меграхи влиза в затвора не е толкова съществено.

18

дядо Йоцо

преди 13 години

за пет торби мангизи и аз ще съм учуден

17

Пича

преди 13 години

Всичко е далавера. Пускат го и в замяна получават петрол. По-ясно от това ншма на къде. Дова с болестта и предстоящата му смърт само приказки за замазване очите на хората. Нищо не им пречи след някой ден да кажат, че е умрял, а той да си живее така уж мъртъв до дълбока старост.

16

ха-ха

преди 13 години

Продажни професори, както и обикновени лекари имало и в другите страни! Олекна ми, да знаете! Бил изненадан!!! Що не си мълчи, да не му се смеят повече хората!

15

Анонимен

преди 13 години

Тая пък се прави на изненадан, но ако кажат, че е взел някое и друго милионче в зелено, аз пък няма да се изненадам.

14

Edyy

преди 13 години

Интереса клати феса,Бритиш Петрол..

13

qwer

преди 13 години

Прав си да се нервираш, но все пак не забравяй, че не той е вземал решенията. Пак казвам това е една пионка с промит мозък пратена от други пионки с промити и БОЛНИ мозъци. Не го оправдавам, но той е просто едно оръжие. Истинските виновници никой не чу имената им. Има голямо подозрение че цялото зверство е станало без знанието на Кадафи, не че и той не е "болен мозък" но той повече си гледа бизнеса и африканския/арабския рейтинг

12

хороскоп

преди 13 години

Може пък човека да е зодия Рак и да е под закрила на съзвездие Рак,тогава къкъв рак да го лови бре хора,ако пък и през живота си не е посягал на рак,не е вкусвал рак още повече.А пък някой от БП ако е зодия риби и е посегнал на рибите то при него това вече е проблем.

11

qwer

преди 13 години

Чакайте съвсем скоро изявления от рода "Аллах го е излекувал, защото е бил невинен или защото се е бил за справедлива кауза"А иначе има случай на напълно излекували се сами именно от рак, абсолютно необяснимо как и то доказано умиращи хора със разсейки и т.н. НО точно този случай на дали е такъв. Някой е гушнал доста парички от цялата работа.

10

Nobi

преди 13 години

абе вие чистокръвни *** ли сте или само се правите. Тоя гнусен *** трябва да измъчват докъто пукне. и след това да го дадат за храна на прасетата

9

qwer

преди 13 години

Меграхи, е патриот за страната си, който е изпълнил точно възложената му задача. А дали изпитва угризения или съжалява - това само той си знае, но той е само една пионка, едно оръжие, задействано от хората на Кадафи. Ако "оръжието" беше дефектирало (разбирай човека да беше проявил съчуствие т.е. да беше станал предател и вероятно обрекъл на смърт или гонение роднините си) то веднага щеше да се намери друго "оръжие" което да свърши задачата.

8

kadafi

преди 13 години

a kato vse 5 mln ne se li iznenada ?

7

Хуманист

преди 13 години

Сълзи на умиление напират в очите ми, сигурен съм че Меграхи е осъзнал колко лошо е постъпил и приветствам решението на властите да го освободят, за да може да се прости достойно с живота, така както заслужава всяко човешко същество. Ако пък е рекъл Бог да поживее повечко, нека ползва този дар за да твори добро и да помага на бедните и на слабите, обичаме те Меграхи, ние сме с теб още от първия ден!