772

Ha

преди 11 години

Bozi-dar od pekolot, gorkia ***

771

реклама

преди 13 години

Батерии "то шиба"-божидардимитровската сила.

770

skraevski

преди 13 години

Xaxaaxaxaa! To4no! U bylgariq sa samo mutri, *** i ***. 6e 4akame da zaduha popyten vqtyr ta da se vyrnem bylgarite ot 4ujbina. Dotogava u Bylgariq samo 6ibanqci :)

769

дидо

преди 13 години

защо толкова хора ги боли когато им казват истината в очите.Божидар димитров е прав *** народ сме,ако някой се дразни да се огледа и ослуша.

768

SmartUser

преди 13 години

*** човек, виж му погледа само:-) то е ясно кой на първо място е ш...я.

767

СТАН

преди 13 години

И защо не си "***" бе ***? След като 20 години търпим това, което ни се изсипа на главите, значи сме *** народ. Харесва ти или не, НО това е положението. Робско, *** племе и аз в това число.

766

Хахаха!

преди 13 години

Истина било! В този форум има "***" хора, за които това било истина. Ами, ако вие сте "***", аз не съм! И когато един министър, избран да се грижи за благото на народа си, счита, че този народ е "***", очевидно за разлика от него самия и богоизбраните малцина, то такъв министър няма място в правителството, а най-вероятно и такова правителство няма място на политическата сцена. Така че "***" Бойко Борисов да маха "***" министър.

765

Иванов

преди 13 години

Грубо направени грешки ... дрън дрън та пляс, човека си казва истината, ама не можете да я приемете и осъзнаете ...

764

izwesten

преди 13 години

Харесва ми понякога със своите исцепки Божидар Димитров,защото в тях има известна доза истина ,която много не смеят да признаят.Това за народа съм напълно съгласен с него,защото ако това не беще истина ние нямаше да сме на това положение сега.Това нее негов грях, това е жестоката истина,която всички трябва да признаем.Много е лесно да търсим прашинката в чъждото око!

763

izwesten

преди 13 години

Не оправдавам Божидар Димитров за грубо допуснатите грешки от него,но неможе така братя взаимно да си вадим очите,стига толкова,нямаме вече сили ,ние се взаимно изяждаме.Това както виждате не отива на добро.Осъзнайте се най после и спрете с вашите боричкания, за влас.Ако можете с нещо да помогнете на държавата направете го,ако не -изчезваите,защото на народа му дотяга и започна да неможе да Ви понася.

762

BGTR

преди 13 години

Bojidar Dimitrov e palen demagog.Cialata mu "istori4eska" u4enost se sastoi ot tova da opluva turcite...To skoro i volen siderov moje da stane istorik...Populizam i demagogia, lipsa na vsiakakva obektivnost...

761

Анонимен

преди 13 години

разбира се,че сме *** народ,като търпим този партиец да си води предаването,да папка парички от ТВ,да раздава паспорти на македонци...вместо да се стегне да иде до парламента,да предложи нещо и за българите,които му пълнят банковата сметка...защото той портфейл си няма.

760

pomisli!

преди 13 години

защо се засягате,от тези думи?! явно сами сте се оприличили на "*** народ"-което за мен лично е катеригозация за група хора които той е визирал! :))(хора които са вечно скептици,които вечно завиждат и недоволстват каквото и да се случи в Бг.;важи и за въпросните археолози!) :) лек ден от мен.

759

Анонимен

преди 13 години

Много е прав за съжаление...

758

руми 620520

преди 13 години

Да,ш...н народ сме щом позволяваме на такива министри като Димитров да говорят така.Много,много ме разочарова господин ш...н министър.

757

мнение

преди 13 години

Какво друго може да направи БОКО с Божидар Димитров, освен да го прати да си говори както си иска, но другаде!

756

безБожо

преди 13 години

Какво значи "*** народ"? При такова определение този народ има пълното право да каже: "А за какво ни е *** министър?" И тогава става още по-лошо, защото диалогът слиза на много грозно равнище и не носи полза на никого. Грубият говор не води до разбирателство и хармония между хората. Грубият говор насажда омраза и противопоставяне. Това е и другата грешка, която допуска днес управлението - насаждане на ненавист и поддържане в обществото на състояние на трибунал.

755

Доротико

преди 13 години

Е,при този *** министър-председател,който е произлязъл от посоченият он него лош български материал,какъв по-*** от Божидар Димитров министър може да се очаква???Този "велик"родолюбец очевидно дълго се е прикривал под маската на лицемерието!Жалко за предишният му авторитет,жалко и за гилдията на научните работници,коита е представлявал.Срам за българската нация си Божидаре!Ти беше кумир на българщината,а се превърна в жалка ***!

754

анонимен

преди 13 години

прав е човека..а нима не сме? на всичкото от горе е и много алчен българина...и когато един историк твърди подобно нещо..е прав

753

ссс

преди 13 години

Не сме народНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875