867

Анонимен

преди 13 години

Бате Бойко от скромност няма да умре.

866

Интереса клати феса

преди 13 години

Какво друго направихте бе смешници ,освен да препокриете ''мафиотските структори и схеми от влстимащи повсеместно'' ,сформирани по времето на ''пикаещия в фонтани''???

865

Анонимен

преди 13 години

Ias sam uspeshna,ama chistq s metla,a ne s prahosmukachka.

864

Балин

преди 13 години

а ти си първият балък който му вярва! "да не се позволи прехвърлянето на тежестта на кризата върху хората и бизнеса" Ние си носиме тежеста и се чудя, тия *** в паралелна България ли живеят и дали си мислят че някой им вярва?

863

Анонимен

преди 13 години

Бойко е първият некомунистически премиер ЧЛЕН НА БКП.

862

до БСПенцето

преди 13 години

БСП - Мутренско Индулгенческа партия, аСвинара Георги Гергов от Пловдив най-добрия икономист!

861

Анонимен

преди 13 години

Това правителството е първото,което реално тръгна да прави някакви реформи!Всички останали разчитаха на статуквото и каквото стане,а тройката комунисти,неграмотни и полуграмотни турци и *** и алчни последователи на Мадритския дедо ни окрадоха и превърнаха в турски кинеф.Те ни крадат-ние ги избираме,те ни дерат-ние викаме най добрите сте,те ни трепят,рекетират,взимат бизнеса ни-най способни сте...не искаме да чуваме за комунисти и за милиардерите им одрали ни кожите,мутри,бандити!

860

za 938

преди 13 години

typ4o prez 1992-1994 go pazeha Todor ...........kakva predishna vlast ?

859

до 937

преди 13 години

Хубаво е че си вярваш. Въпреки, че не си прав.

858

anonimen

преди 13 години

е как се става телохранител на тодор живков ,сигорно тогавашната власт щте сложи някой случаен човек,пак и Бойко така умело си крие част от автобиографията,особенно за участието се в си банк през мутренските години

857

Анонимен

преди 13 години

Бойко е първият некомунистически премиер

856

Бойко е първият неко

преди 13 години

Защото той се противопостави на наглия комунистически грабеж. Защото той постави интересите на България над престъпните мераци. Защото той е смел и решителен български лидер. Защото той милее за държавата и за всеки спечелен с кървава пот лев. Защото той е харизматичният избранник, който ще спаси България от зловещите лапи на комунизма. Боже пази Бойко!

855

Анонимен

преди 13 години

този си живее в някакъв собствен измислен свят

854

Иво

преди 13 години

И какво точно е неуспешното?

853

Спонги

преди 13 години

Държавата бавно се хлъзга надолу. Нагоре летят балоните на ББ и обкръжението му. Вярна е констатацията за провалената тройна коалиция, но по-неадекватно управление на страната не е имало от Виденово време.

852

Аноним

преди 13 години

Представете си как Боко *** с тоя костюм. Напъва се, хваща тоалетната с ръце изръмжава страшно така че тоалетната се разтриса от земетресение, откъртва самата тоалетна чиния и ИЗСИРА 5 кила тежки премиерски ***. БАСИ ЕКШЪНА.

851

Прабългарина

преди 13 години

Двама УХИЛЕНИ МАЗНИЦИ. Е разбира се успешни сте. Вие двамцата. Добре си живуркате на големи заплатки бизнесчета и рушвети. Хапвате си кебапчета и шишчета, КЮФТЕТА, а Боко *** по 5 кила *** на веднъж. Има си хас - УСПЕШНИ СТЕ ЗА СЕБЕ СИ.

850

Иво

преди 13 години

тоя майтапи ли се? четох четох ...но никаде не прочетох ...създадохме нови работни места...а само хвалби до небесата...###################################А от какво са данните за намалена безработица? Само на Лот 3 на Тракия са открити 1000 работни места. Ей много лъжете ***.

849

SJ

преди 13 години

Отговор на въпроса-"Приказка за стълбата"-Христо Смирненски

848

Анонимен

преди 13 години

Въпреки специално подбраната осмиваща снимка - БРАВО! Държавата тръгва нагоре!