109

.............

преди 14 години

Едно от омразните същества газили земята българска.

108

до REMEMBER

преди 14 години

може да не съм фен на Доган, но сигурно е "умен лидер" за да успява да държи все още власта в ДПС.

107

REMEMBER

преди 14 години

Да не забравяме, че именно Доган направи ББ генерал и с това му даде летящ старт на кариерата. Не си ли спомняте приказките на ББ, че Доган е истински политик, умен лидер и др. такива. Нека да не ни е толкова къса паметта...

106

Един Българин

преди 14 години

За него не са нищо,но всичките му избиратели ще изкарат една седмица с тези пари

105

Анонимен

преди 14 години

ти си РЯДКО просто същество

104

Иво

преди 14 години

Гнусна червена тактика е писането с никове на хора, коитоги карат да мълчат. Нещо гледам много адаши се ръгнали и коментират.

103

Анонимен

преди 14 години

Тия хора очудиха с наглостта си Европа.Че кой е Доган?Обикновен бандит.

102

Анонимен

преди 14 години

Бря, бря, че откъде? Да го викнат да разкаже ! И защо не ги е декларирал?!

101

Паце

преди 14 години

Да бе Ивчо, те всички са много умни...ама за себе си. Ти какво получи от тая цялата работа, освен постоянно да ти вдигат цените?

100

Иво

преди 14 години

Бойко трябва да му дава точно по един милион на месец на Доган за да му даде акъл за какви то поиска теми.Този човек е наи умниа човек на Българската политика от 1989 до 2014 година.Браво на него.Какво като е турчин или друг.То тогава ще е още по трудно но той успява.

99

гурбетчия

преди 14 години

Той и Мехмед Сикме има милиони,но си мълчи.А на 101 мога *** препоръчам докато не е станало късно да се консултира с психиатър.Съвсем сериозно!Човек,който си позволява на своя глава да решава за кого има място в Бг. и за кого няма,е просто ненормален !Още повече,че тези хора са родени в Бг.,а една държава е на всички,които са родени в нея,поне така е в нормалните страни.Мисля,че няма смисъл да коментирам сравнението на това ново поколение с османците.Но за това заболяване са виновни родителите му

98

8 годишен

преди 14 години

а защо му е толкова квадратна главата на това същество на снимката

97

до мюсюлманката

преди 14 години

отвратилено е, че ви има! ако беше 'туркиня', щях да те уважавам. вие обаче сте османци, онези които клаха децата в батак. онези, срещу които Ататюрк се бореше. онези, които сами избрахте да нямате род и Родина. такива като вас, само че наричащи се 'християни, направиха кланетата в Югославия. Само това можете. След като етническите турци в България обичат Родината си и намериха алтернатива, мога да ви кажа само едно - за вас място тук няма. Или сте част от всички, или хващайте пътя. пустини бол.

96

SP

преди 14 години

Нашите политици не се натискат за 1-2 милиона в повече, тяхната цел е друга - ние нищо да нямаме; дали Доган има 100 милиона или 101 - няма никакво значение, важното е нашите доходи да изключително ниски, ако въобще ги има в момента....

95

една мюсюлманка!!!

преди 14 години

Алллооо Мюсюлманитеееее,събудете се най-накрая!!! Вие нямате ли си мозък,та да го размърдате малко и да осъзнаете,че този "защитник на правата на малцинствата" не е нищо друго освен голям ЛЪЖЕЦ и КРАДЕЦ. С какво живота ви през изминалите 20 години се е подобрил??? Аз ще ви кажа: С ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!! Вярно,че за нас друга алтернатива за гласуване няма,но не можем да продължаваме така- да даваме власт на този,който потънал в своите милиони,яхти и сараи,нито вижда,нито чува виковете ви за помощ!!

94

MayDay

преди 14 години

парите не помагат срещу проклятие от цял народ!

93

Анонимен

преди 14 години

Каква инфлация, от как дойде бат'Бойко на власт, да се свети името му, инфлация няма, само доходите на хората се покачват... Не всявай паника с такива изказвания :))

92

Георги

преди 14 години

Ми да му го вземат милиончето, щом не е за такива дребни пари. Но с лихвите, все пак инфлацията ги е хапвала през това време...

91

Анонимен

преди 14 години

що се базикате с " човека " , не ви е срам да му предлагате милион , ъъъъ т.е. милионЧЕ

90

Анонимен

преди 14 години

а за кого да гласуваме??? За СерГей, Боко или Болен сидеров ли????????