156

Анонимен

преди 13 години

Едно време имаше бригадирско движение! За 5 години България от селска се превърна в модерна ( за времето си ) промишлена държава. Сегашната младеж, да не говорим за подготовката на бъдещия мъж в казармата, само гледа да ходи по дискотеки, да пие, пуши и да се дрогира, да си купува компютри, 'жисиеми' и всякаква друга hi-tech техника и да цоца изтормозените си родители до последно, докато не ги изпрати в гроба.

155

gogo

преди 13 години

Интересно защо замъчетата на строителите на магистрали, дето сега ги снимат отгоре не потъват, а само магистралата?

154

Джеймс Бонд

преди 13 години

Ами сега кобурга и Станишев да извадят тези милиони и да платят ремонта.Аз повече крадливи *** неща да храня.Поздравявам майката на Сергей.

153

Х.Х

преди 13 години

А не сте ли се замисляли за ПОСТРОЕНИТЕ пътища ? За проектирането на ръка - с калкулатор и чертане върху паус, с тогавашната механизация, с тогавашните теодолити и нивелири...с тогавашното "финансиране".... И въпреки всичко е построена толкова гъста пътна мрежа! Говоря за всички пътища в БГ.... Явно проблема е в съвременното общество ....Иначе отдавна да бяхме готови с магистралите....

152

X.X

преди 13 години

Защо не са посочени всички участници в строителния процес, а само Трейс? Че и доста очебийно - подготвят от самото начало читателя със снимка на техни машини! ...Журналисти! Колкото до магистралата - не може да се каже кой има вина докато не се установи проблема, предизвикал тези деформации! Така че НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ да мълчат!

151

ж

преди 13 години

Нищо ново.Отсечката Харманли- Любимец червените я откриха и след 2 месеца я затвориха за основен ремонт.Все още не е отворена.

150

Байчо

преди 13 години

Офертата е уж най-евтината за да могат да се откраднат стотици милиони от триглавата ламя ! Това е проблема ни - алчност и хора без морал които се докопват до управлението само за да крадат свинете нагли.

149

-

преди 13 години

само в България търсят евтиното. Не съм достатъчно богат за да си купувам евтини неща! говорят ми че асвалта има живот 10-15 години, как в Германия има пътища строени от Хитлер, не са ремонтирани и може да се движиш с 200км/ч. как при тях може един път да има живот повече от 80 год.,но тука в България НЕ, най новите магистрали са пълна фира Чирпан-Ст.Загора и Карнобат-Бургас. И тези които сега строят останлите 3 части на маг. Тракия са избрани по най-евтината оферта а не по най-висикото качество

148

Анонимен

преди 13 години

Сещам се за една отсечка в южна България, която също почна да потъва непосредствено след като я направиха. Тъжно. Това ли е демокрацията? Превърнаха ни в "потъваща държава".Докога!?!Народе!!!

147

//:=)

преди 13 години

Митко, колкото и да е умен отделния българин, каквито и изявени личности да имаме като нация си оставаме стадо овце. Лошото е, че вски си мисли, че е от "другите", гениалните българи.

146

;-)

преди 13 години

Абе Хитлер как могъл да строи пътища, които 70 години по-късно да са в по-добро състояние от нашите? Голяма мафия е със строенето на пътища и всички пари се стичат към едни фирми начело с Хидрострой да кажем и в джобчето на Велико Желев. Трябва да се снима един филм за това къде отиват парите на евро-данъкоплатците, Пътят такси -> европроекти -> дупки по пътищата -> ламборгинита на шефовете, да се преведе тоя филм и да се вдигне евро врява.

145

do 148

преди 13 години

Mnogo si e prav Mitko. Kolkoto po-skoro go osaznaem vi4ki,tolkova po-skoro 6te po4nem da rabotim v/u vaprosa!

144

Анонимен

преди 13 години

Митко, Миткоооо, Митко....такива митковци като теб под път и над път...

143

МИТКО

преди 13 години

АБЕ!! НАЛИ БЯХМЕ НАЦИЯТА НА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ,НАЙ-ОБРАЗОВАНИТЕ,НАЙ-ПОТЕНТНИТЕ И МНОГО РАБОТЛИВИТЕ?!?...... ГЛЕДАМ,ГЛЕДАМ - НИЩО ПОДОБНО НИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМ! ТОЧНО ОБРАТНОТО - МАЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ,А?! НА ВСЯКА КРАЧКА И ВЪВ ВСЕКИ МИГ - КОЛКОТО ЩЕШ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМЕННО ЗА ТОВА...

142

Анонимен

преди 13 години

Хората по римско време направиха пътища, които още стоят, нашите не мога да изкарат 1година, докато стигнат до морето ще трябва да я почват отначало

141

Пътник

преди 13 години

Току що идвам от там. Вече е изцяло потънала. Минава се само с ферибот. Мир на асфалта й.

140

37905

преди 13 години

потъва потъва колко да потъва!???пак ново конкурсче с нови ДАНЪЦИ за народа и с народни парици и пак така ПОТЪВА ПОТЪВА--то като кючек ,Бе

139

14

преди 13 години

Тя държавата потъва ...

138

Maraba

преди 13 години

Бе какви оризища,то вода в района няма,те за оризища приказват!По Тошово време имаше,сега има дръжки...от останали напоителни системи.

137

Анонимен

преди 13 години

Аз така виждам два варианта.1- Магистралата да потъва, потъва, потъва и ако може да се измести леко настрани в посока юг и ето - вместо на Слънчев бряг дирекно на море в Гърция.2- Магистралата да потъва, потъва, потъва и да пуснат на софиянци метро до Слънчев бряг. И дирекно могат да припишат заслугата на новото или на някое от следващите правителства.