46

Az

преди 13 години

Вретимире цепиш мрака просто бате. Няма дума измислена още, която да опише нивото на твоята грамотност... било то компютърна или езикова. :DD

45

Анонимен

преди 13 години

:D:D:D а за реалното ай пи какво да кажем

44

m3

преди 13 години

Tи имаш Мас, аз имам РС....и кво от тва...Който му се налага да го преинсталира си е негов проГлем... А за Линукс...намерете ми Про Тулс за Линукс и слагам на момента... Смея да твърдя, че умните в БГ са доволни от РС-тата си, а тези с Мас-овете го раздават повече гъзета... Пиис

43

Дедо Кръпко

преди 13 години

Докога кръпките на "Микромек" ще са новини?!? Който си ползва "Джамове"-те трябва да е нясно какво го чака.

42

ninjalko

преди 13 години

Предлагам директно да пратим Вретимир да оглави министерството на свръх технологиите... всъщност вържи си МАК-а за 5 бона на врата и скочи в някой язовир.

41

lokster

преди 13 години

Хахахаха номер 28 е писал:"Освен това, за да влезат вироси требва да имаш реално ай пи"хахах "вирОси" :D:D:D:D:D

40

Анонимен

преди 13 години

Ползвайте Линукс и няма да сгрешите. Трябва само малко психическа нагласа да пробваш нещо различно. От доста време на използвам Windows и не ми липсва нищо.Linux Mint и Ubuntu са добър избор като за начинаещи.

39

sux

преди 13 години

Само не разбрах, защо според теб човека е "дурак"?!?!?! Това, че windows има зверски много бъгове и проблеми, не може да е причина да оригиналничиш с руски тъпизми. В крайна сметка всеки има право на мнение. И всеки, който се занимава поне маааааалко по-професионално с компютри ще се съгласи, че windowsa е досадно зле. 2c.

38

стг

преди 13 години

5552 , въпреки всичките си кусури няма никаква нужда уин ХП да се преинсталира на 4-5 месеца щото се задръствал, проблема е че няма такава ОС която да е напълно дуракоустойчива в твоя случай

37

5552

преди 13 години

Днеска получих някакъв Security Update, поиска да рестартирам, направих го. Но Незнам за какво е всичко това, при положение, че горе долу на 3-4 месеца преинсталирам. И то не заради вируси, червеи и какво да е, а защото XP специално много бързо се "задръства" от разни файлчета от приложениятаИма и друг начин - програма за почистване на регистъра, но след като използвах такава, за 2 кликвания и машината беше готова за преинсталация :D

36

Анонимен

преди 13 години

Признавам ... твот пост трябва да бъде обявен за "Виж на деня!"

35

fatlamer

преди 13 години

Все съм подозирал и съм срещал с много неграмотници, ама такъв като тебе за първи път уцелвам......голям смех....само дето не ми е смешно, а чудно от 'де извади 5 бона за МАС ???

34

sux

преди 13 години

Моля те, кажи ми че не си българин! Освен това бързо ми обясни как толкова неграмотно създание се сдоби с мак за 5 бона?!?! На теб не трябва да ти се позволява да ползваш такива машини! Ориентирай се кум буквар, и то спешно...

33

hack&crack

преди 13 години

Ти направо ми оправи настроението с тия 2 реда , ще ти копна постинга да се хиля от време на време.Железни теории имаш . :)

32

Анонимен

преди 13 години

И аз мисля така (rofl)

31

стг

преди 13 години

Вретимир, как можа да напишеш толкова глупости в 2 реда :)))))))))))))))))

30

Гаргамел

преди 13 години

Аууу, колко си велик! А научи ли се вече да го пускаш или засега само го мъкнеш по заведенията, за да се фукаш и там с тоя MakBook?

29

iKoko

преди 13 години

преди половин година macbook-а ми дойде със снежен леопард и вече нямам никакво желание да сядам пред уин...

28

sux

преди 13 години

хахаха, прав си - коментара ми наистина говори зле за мен - продължавам да ползвам windows... За съжаление офиса ми го налага. Да - сигурно при добре администриран уиндоус нещата вървят, но това означава, че трябва да си имам личен системен администратор на разположение 24 часа, или да взимам заплата за такъв. Което някак липсва като необходимост при линукс и ос - там нещата работят - няма спам, няма вируси, няма циклене, и няма непрекъснати преинсталации.

27

Вретимир

преди 13 години

Тея вироси се хваштат само на виртоална машина. Аз сам с с МАК за 5 бона и немам грижи. Освен това, за да влезат вироси требва да имаш реално ай пи, а маковете са с мак адрес и вироз не ги лови.