126

Анонимен

преди 13 години

абе я бой с камъните по главате аааааа ще се е*е с комшията аааааа!!!

125

Анонимен

преди 13 години

Бе дай аз да те пребия символично с пръчка да видим каква песен ще пееш после.

124

Мая

преди 13 години

Вие в ред ли сте? "светска правосъдна система имало там" Символично били извършвани наказанията. Що не се раходите до там да пробвате, анонимци? apostatesofislam/media/stoning.htm

123

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

Статията е манипулативна. В Иран в сила е правосъдна система със светски характер, а не с религиозен. В изостанали селски райони се практикува все още традиционното ислямско право, но то но се толерира от държавата, даже се преследва от правосъдието, когато предизвика например телесни повреди. Затова и боя с пръчки и замерването с камъни се извършват само символично и имат по скоро характер на морална присъда.

122

Анонимен

преди 13 години

Докато не пребият с камъни Ахмади-Неджад Иран ще си остане една изостанала религиозна държава със съответната инквизиция и средновековни порядки.

121

Анонимен

преди 13 години

Интересно, ако Русия реши да поиска някой американец осъден на смърт да бъде помилван, каква ще е реакцията на САЩ:)

120

От тълпата

преди 13 години

На някой прави ли му впечатление, че знакът "мир" на знамето е сгрешен? Малко ми напомня за протестите против правителството миналата година, когато питаха някой тийнейджър, кой е министър-председател на България и той седеше и мигаше. Добре е да има протести, но добре е и човек да отива с ясна позиция и да може да я отстоява.

119

Анонимен

преди 13 години

"Светът брани иранка" - явно според новите американски карти на планетата Земя съществуват само 3 държави САЩ, Бразилия и Иран. Това си е поредната американска атака срещу Иран, целяща да злепостави и настрой негативно световната общественост спрямо персите. Иран е суверенна държава и като такава има свой собствени закони, които трябва да се спазват и щом тази иранка ги е нарушила тя си заслужава наказанието независимо какво мислим ние за това.

118

Емо

преди 13 години

Християнство?!?!? Добре че е имало европейци да се борят с него!! Да не мислите че в разцвета си, християнството е било по-напредничава религия от исляма?!? Инквизицията и кръстоносните походи да ви говорят нещо? Едни от най-големите варварства в човешката история са в името на вярата, включително и на християнската! 6-7 века ислямският свят е бил по-напредничав от христианския.. Ако европейците не бяха цивилизивали половината свят, и сега щеше да е така..

117

Анонимен

преди 13 години

Абе тия иранци големи завистници. Не им пука за Корана , мъка им е , че и те не смеят да шавнат

116

ttt

преди 13 години

Лично аз мисля, че Сакинех Ащиани ще има по-голям шанс ако САЩ мълчат по случая. Или дискретно да лобират пред други правителства да подкрепят предложението на Бразилия.

115

ТОЙ

преди 13 години

А ако тебе хванат в изневяра, какво следва - нагорещено желязо в ***, арматура в *** и вибратор в и без това ненужната ти уста !!! *** !

114

perdahko

преди 13 години

***, тебе да не те е родила *** бе, ааа... сигурно -извинявай!

113

do122

преди 13 години

TSIVILIZATSIQTA I RAZVITIETO NA EDIN NAROD E TOZI KOITO E NAI DALE4 OT RELIGIQTA.VIJTE SKANDINAVSKITE STRANI I TEXNITE 4OVE6KI PRAVA.

112

Избягал Иранец

преди 13 години

Исляма е добра религия, щом се исповадва от враговете обаче :). Прави ги глупави, ограничени и рано или късно толкова изосстанали че стават зависими от изповадващите всички другирелигий :)) сички изповадващи ислям се ползват с благата които са създадени от християните :) Напредакът в технологийте и медицината е дело наъ-вече на християни :))) Люлката на цивилизацията е християнството:)) Ако има пишещи тук които не го вярват да отидат да живеят в Иран и ще са сигурни в правотата ми :)

111

Евала!

преди 13 години

Имат закони и ги спазват! Евала!

110

БАЧКАТОР

преди 13 години

Умнико, Новия Световен Ред у нас е започнал много преди 20 години! Тия процеси са започнали след 09.09.1944 г и сега им берем плодовете-ниска раждаемост, много емиграция и слаба икономика само че това е много дълга тема, а колкото до турското робство,трябва да си *** за да го одобряваш,още повече че ти никога не си живял под ислямска власт.Тези които са живели са давали мило и драго за да се отърват-ако не вярваш потърси документална литература от ония времена и ела да дискутираме тогава

109

онбашията

преди 13 години

тръгне ли се по пътя на състраданието, нищо не може да те спаси от толерастията и беззаконието. българина не спира да реве че няма ред, но когато чуе за подобни неща надува вой до небесата колко са варварски и нехуманни. мисли си че на запад всичко е ОК и че това доказва как може да има спокойствие и ред без варварства като това. е, щом на запад всичко е ОК, защо в америка децата не ги пускат да играят на улицата? защо наркотиците пътуват на запад, а не на изток?

108

за 114

преди 13 години

На път са да изчезнат само такива, като тебе, които раздават персонални оценки висотата от собствената си камбанария и се опитват да отнемат правото на хората да изказват мнение. Е няма да липсвате на никого............

107

за 109

преди 13 години

Къде мъчиш децата да не пускам мойто там ?