163

Тъжен клоун

преди 13 години

Тъжно нали, колеги!Странно какъв конкурс е спечелил.Наистина да те е срам,че си българин.Няма, никога няма да има оправия в България!И този човек,как не може да прецени,че не е за такава работа!Просто гнусотия.Това е новият стар морал на управляващите.Джандари и разказвачи на плоски вицове..това е настоящият елит на България!Грамофон свири-майка плаче!:))

162

Анонимен

преди 13 години

Започвам да се срамувам, че съм българин! Този човечец преди 10 години беше част от програмата на сватбеното тържество на моя племенник- именно като разказвач на пошли вицове. Един халтураджия- представител на България в чужбина- какво ли още ще доживеем да видим?! Е, щом охранител ни е министър-председател, сигурно е закономерно, нали?

161

Анонимен

преди 13 години

Не очаквах от Шкумбата да се изложи толкова много.

160

whatever

преди 13 години

Mnogo zabavno. Te tam i bez tova ni6to ne praviat. Imat rabotno vreme-me4ta, po4ivat na vsi4ki BG i US praznici i te razmotavat za glyposti. Aide da my e 4estita novata slyjba na 6kymbata, 6te my haresa da vzema pari za ni6to.

159

Анонимен

преди 13 години

ейй споко бе!абе в мометът в който Шкумбата напусне България нашето интелектуално ниво ще се дигне, а в моментът в който стъпи на Усацка земя-техното ниво ще се дигне. И ние на кяр и усетата на далавера.та след лилавата *** за диплоУткаслед красивата, умна и млада тарантула РумЪния Желва и *** като Шкумбата, колекцията от *** във външното министерсво става напаво да си *** дробо.представяте ли си как Шкумбата е разказвал на Бойко Борисов приказки за лека нощ имитирайки речите на Тодор от изнесени на некой си там БКП конгрес, пленум или заседание.така че споко. с липсата на Шкумбата в нашата Родина само печелим. Ето вижте колко малко е нужно да се стори и интелектът наш фръкваааа до небесата. ДянкоФ , небарай, *** БАН, с бате Боце изритайте Азис и Трифонов и напрао стааме та щъ литими бъуа.

158

АФО

преди 13 години

Дипломат това е човек, който два пъти премисля, после нищо не казва.Умният човек не прави сам своите грешки той дава шанс и на другите.По-голямо преимущество има този, който достатъчно рано е направил грешка, от която може да се поучи. Аз винаги се радвам, когато уча, но не винаги ми е по сърце, когато ме поучават. Аз винаги следвам правилото: не бягай, ако можеш да стоиш; не стой, ако можеш да седиш; не седи, ако можеш да лежиш.

157

Смеееееех

преди 13 години

Някой много държи да разруши сплотеността на българската общност в Чикаго/САЩ. Да пратим за 4 консул и Софето Маринова, а? Или по-добре аз да се кандидатирам...?

156

2

преди 13 години

da vzeme boko da go naznaci za 3 vice premier, i teatroto da e pilno v tazi nasa BILGARIYA

155

Анонимен

преди 13 години

Palava bila..........ama znae kyde da paluva........na do 4ikago e stignala, a Shkumbata e Todor Kolev nomer 2

154

............

преди 13 години

Резила - извънграничен и пълен. Жалко......за какъв авторитет да драпаме тогава.

153

Hristo Vasilev

преди 13 години

Mani ama verno

152

M100н

преди 13 години

Ще се сетите колко прав беше Станишев като каза "Здравейте циркаджии".

151

diplomat

преди 13 години

" До тук с приказките на Н. Младенов за промените в МВнР - професионализъм, индивидуална оценка на всеки, "бърза" писта за кадърни професионалисти, намаляване на политическите назначения(то това не е и политическо, а идиотско).След като ще закриват задгранични мисии и ще връщат хора, толкова ли няма някой по-читав човек за тая работа?Ако ще пращаме любимец на "чикагските" българи, както се оправдава Б. Димитров, да им пратим поне една хубавичка фолкеса. Който се е размотавал из т.н. българ

150

Chicago

преди 13 години

Е, не стига сте се гаврили и с нас - сериозно се замислям да си изхвърля БГ-паспорта. Само някой мюфтчия остава да пратите... Няма ли разумни хора в тая държава!!???!! Комици и so called еротични модели - консули - повдига ми се вечееее, на Марс ли да избягаме???

149

Анонимен

преди 13 години

не мога да скрия възмущението си и погнусата от божидар димитров, и тази *** на снимката...толкова ли няма образовани хора в бг които да ни представят а трябва да го прави някакав разказвач на вицове. божидар димитров е най големия дупедавец и гъзоблизец (бих го нарекал *** на бойко!!!).

148

Дия

преди 13 години

Поредната простотия на тези . ... Срам за Бг,но докога..... Какъв е този Шкумба.... шоумен ,клоун или поздмазвач на властимащите... И какво -вицове ли ще разказва ....Цирк в Бг, а сега и зад граница...

147

USA

преди 13 години

Ние разумните хора се изнесахме с надеждата да оставим този цирк зад гърба си а те сега ни го изпращат.

146

Буревестников

преди 13 години

:( Мале мале.... :( Ужасен ужасон както казва Мечо Пух :) ! То че сме смешна държавица мисля е ясно на всеки трезво мислещ нормален човек живееш тук.... Обаче зорлем да се правим и пред света да ни видят какво представляваме то направо да се смеем ли.... да плачем ли...:)!!! КАКЪВ Е ТОЗИ *** НАРОЧЕН ЗА ДИМПЛОМАТ?!?... ТО НЯМА СМИСЪЛ И ОТ КОМЕНТАР:)! Това все едно МИНИСТЪР НА СПОРТА ДА СТАНАТ ВИДНИ ИНТЕЛИГЕНТИ КАТО ДИМИТЪР ПЕНЕВ ИЛИ ПЛЕМЕННИКА МУ... ИЛИ ПЪК НА ПРАВОСЪДИЕТО - МИТИО ОЧИТЕ:) УЖАС

145

sgt.Hale

преди 13 години

Резил...

144

chicago

преди 13 години

nemam dumi