11

още един излъган

преди 13 години

Това е най-наглата лъжа която прочетох в сайта Ви. Защо преди да публикувате не сверите информацията си?!?! В банките още няма и стотинка постъпила от Фонда. И доколкото разбрах пари се очакват чак следващата седмица. Докога ще ни вземате за балъци??????

10

Гневен

преди 13 години

Диваци , да се затикнат с тия милиони , добро да не видят.От утре почвам и аз да садя тютюн и догодина ще искам като субсидия 1 маинбах по голямата версия и 1 цистерна бензин.Така се живее лесно на чужд гръб , гадове.

9

Анонимен

преди 13 години

Тютюн ? Хаир да не видят ! Гладни и бедни да живеят !

8

Анонимен

преди 13 години

Борисов плаща на хората на Доган, а ние гласувахме за него! Защо предател гаден и ***, взе от мен за да платиш на хора които те мразят?

7

Анонимен

преди 13 години

za6to lijat naroda cesa prevedeni parite nyama ni6to prevedeno

6

ддсад

преди 13 години

Тея, ЕС каза да ги затваряме...

5

може би

преди 13 години

Ако стане работата да скроят шапката на Доган, трябва да е мирен електората му, да не вземат да скокнат да си защитават султана- в смисъл Доган,де!

4

r3v0lv3r

преди 13 години

Доколкото знам тези пари се взимат от акциза за цигарите.Нека поне тези хора получат някакви пари,защото да работиш на полето не е за всеки и се иска голяма всеодайност и търпение.По-добре тези хора да получат пари,отколкото да се нагушат новите управници.

3

Наблюдател

преди 13 години

Защото тези ще умрат от глад без помощи, понеже техните така ги подредиха за изминалите 20 г. Една максима твърди, че колкото по-беден е народа, толкова по-лесно се управлява /краде и ***/. Явно от ДПС са много наясно с това

2

Анонимен

преди 13 години

това наистина е добър въпрос

1

Stalin111

преди 13 години

Защо са тези може ,а за другите не?Б.Б пак клекна,голям мъж няма що.И онзи тутманик Мултак номер едно как ме дразни.