37

Анонимен

преди 13 години

Ти виде ли ги тия огледала?? Като не си не вярвай толкова много на информация в медиите, за да си напълно сигурен в нещо трябва да го видиш сам с очите си..

36

ahmed

преди 13 години

циганитие са му гепили антената, щото е "цветен" метал

35

наса

преди 13 години

марсоходът се повреди и сега седим и чакаме да видим. Бъркаме си в носовете и ушите,ходим до тоалетна и до вкъщи за обяд. Утре ще решаваме судоко. Дано въобще не тръгне тоя *** марсоход, щото сега бичим игри на голямата плазма.

34

Костов

преди 13 години

хихихихихи всичко въъви по план. хихихи отново ви пъецаках. аз ви пъецаках маъсохода. хихихихи.

33

Бегемот

преди 13 години

Създателю, Прости им - Те не знаят защо ги пишат тези коментари !Повечето не смеят да си сменят дори гумата на автомобила .... тези които имат резервна гума, ДЕ !

32

Автоморга Галакси

преди 13 години

Може ли бартер за "лунен роувър" ? В перфектно състояние само има един носач за смяна, че падна в лунен кратер веднъж ! Продавам го с 8 нови гуми / 15-ки / Обслужен ! Сервизна книжка ! Цвят : Лунен металик

31

ЛунаТик

преди 13 години

Статия пълна с лапсуси и нелогични изречения. Поредната статия тип "неграмотен хаос" писана от някой който последно е чувал за Марс в час по астро-физика в гимназията. Смех смех смех !

30

автоджамбаз

преди 13 години

Продава се нов внос марсоход модел Спирит. Перфектно техническо състояние, цена по споразумение.

29

Лунатик

преди 13 години

Да бе счупило се коллото! Той хамериканеца го е завинтил ама марсианския *** го е краднал ! Избразено е в известната картина на НАСА "*** крадва колело на марсоход"

28

sdsd

преди 13 години

Toq marsohod za nqkolko meseca minava 3-4 kilometra.Tova e "golqmoto postijenie na nasa"

27

сдф

преди 13 години

Марсоходът Spirit сега се намира в спящ режим на мястото на Марс, където той се намира, от май до ноември 2010 г. е зима. Eбаси и безмисленото изречение ....Който го е псиал едва ли има и средно...

26

дознател

преди 13 години

хммм интересното е, че в близост до марсохода е забелязан не кой да е, а именно КОСТОВ !!! няма да е зле да се разскедва. мисля че има пръст в цялата работа...хмммм....

25

Извънземен

преди 13 години

Горкия малък, сладък марсоход. Можел да не преживее зимата. Дайте да съберем пари да му направим една къщичка да се свре гадинката и дано да избута.

24

az

преди 13 години

redaktora na pompela kak si trea :D xaxaxaa nema takova neshto s teq ot nasa si piem kafeto.....

23

Анонимен

преди 13 години

май ти трещиш....помисли преди да пишеш

22

Анонимен

преди 13 години

На луната нямало дупки ?! Ти си изпращял бре ! Спри водката!

21

Смеещ се от сърце

преди 13 години

...Покрай тази статия погледнах и идна друга отпреди месеци...тогава някой хамериканофил се изцепи с какви гуми Goodyear бил лунния ровър...и че руският луноход нямал гуми а само метални обръчи...То като пишеш нещо подобно е добре да вземеш да попрочетеш малко и да се замислиш...ЗАЩО???????Защото на Луната няма нужда от гуми.....там притеглянето е 6 пъти и кусур по слабо...а и няма дупки като по нашите пътища.

20

Анонимен

преди 13 години

И защо бият ***, нали ? Казваш го докато пишеш на компютър(изобретен в САЩ), на ОС (изобретена в САЩ) през интернет (изобретен в САЩ)... ей затова САЩ са водеща сила. Когато успееш да заместиш САЩ с Русия в последното ми изречение, тогава питай.

19

перничанин

преди 13 години

марсохода ще бъде намерен в Перник с пренабити номера... ще видите

18

до 19

преди 13 години

Именно. И тези огледала са поставяни на лунната повръхност с точно определена ориентация. И до ден днешен са там където са поставени и вършат определената им цел. Това доказва, че на Луната мисиите са реални!