50

Македонија

преди 13 години

Споконо брата има и кои не сме помешани со србите и останатите.Ас сум си од САМОИЛОВОТО царство.Поздрав до сичките.Да живее Македониа и Блгариа!

49

Анонимен

преди 13 години

За што ве боли па вас Болварите???абе гледате си вашиот двор шо К.. барате бе у комшии а !!! а у пм све....

48

sofeto

преди 13 години

Gruevski e srbski izmenkiarin.....v FYRoM i do dnes vsichko e pod kontrola na UDBa !

47

Анонимен

преди 13 години

лай...ото ПротУгер е някаква гнусна издънка от рода на БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛ АЛЕКСАНДЪР ПРОТОГЕРОВ!!!!Тоя *** античен не знаел защо А.Протогеров бил български генерал ахахахахаха направо да ти се доплаче.

46

Анонимен

преди 13 години

и последно имам въпрос към "етничките още античките" ВИЕ КАЗВАТЕ С-Л-ОБОДЕН,а тогава защо сте възприели името /масово/в БЮРМ СлободАн!!!и защо във вашия НАЦИОНАЛЕН ХИМН СЕ ПЕЕ ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ЯНЕ САНДАНСКИ????Пейте химна на СЛОБОДАНОВЦИТЕ -БОЖЕ ПРАВДЕ-ВИЕ И БЕЗ ДРУГО 80-90% СТЕ ПО КРВ И ДУХ,И ВЪЗПИТАНИЕ както ви нарече Любчо Георгиевски"СЪРБИ С ГОВОРЕН ДЕФЕКТ"т.е. по манталитет ВИЕ СТЕ СЪРБИ+СТЕ И МНОГО ИЗМЕСЕНИ,как може да пеете за ГОЦЕ И ЯНЕ???!!!ТЕ СА 100% БЪЛГАРИ!!!пак според Георгиевски!!!

45

Анонимен

преди 13 години

Освен това българите ще имат "удоволствието" да видят големия комплекс от паметници в центъра на Скопие,вече ги има фигурите на КИРИЛ И МЕТОДИЙ,НА КЛИМЕНТ И НАУМ,НА СОЛУНСКИТЕ АТЕНТАТОРИ,НА ГЕОРГИ ДЕЛЧЕВ И ДАМЯН ГРУЕВ/в костюми,яхнали коне/ОЧАКВАТ СЕ НА ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ....ВМРО/май основателите бяха основали БМОРК???/на ЦАР САМУИЛ, РАЗБИРА СЕ ГРАНДИОЗЕН ПАМЕТНИК СО ФОНТАНА НА САНДЕ ГОЛЕМИОТ...освен това музей на ....ВМРО/а защо не на БМОРК,НА ВМОРО???!!!/ Помооооощ,психиатрията къде е ?

44

Анонимен

преди 13 години

Който иска да посети БЮРМ да го направи тези дни,започват големите "прослави" на Илинденското "македонско'вОстание-ИМА ДА ВИДИТЕ ЧУДЕСА:БИЛБОРДОВЕ С КАРТАТА НА ВЕЛИКА АНТИЧНА МАКЕДОНИЯ,НА САМОИЛОВА МАКЕДОНИЯ???? И НА "ЕТНИЧКА МАКЕДОНИЯ"!!!хахахаха, АНТИЧНА ФАЛАНГА НА КОЛЕСНИЦИ, ЗАД ТЯХ "ЕТНИЧКИ"МАКЕДОНСКИ КОМИТИ,ДЕЛЧЕВ,ЯНЕ,ГРУЕВ и т.н.показвани по разни документаРни емисии-големи бОрци за сЛободата на "етничка"Македония....ИЛИ С ДУМИ ПРОСТИ КАЗАНО -ТОТАЛНА ШИЗОФРЕНИЯ!!

43

българин

преди 13 години

Ами, "македонските" червени са същите като нашите. ***.

42

МК

преди 13 години

Ами да идват тук там просръбския режим винаги ще им нахулва юлара и ще им опъва юздите.

41

КОКИ

преди 13 години

боли ме за мекедонците и за какво им е да се присъединяват към Майка България, за да са мизерници, като нас ли?

40

бг

преди 13 години

На Макетата културата им е промита.Личи си от това какви никове си избират McQueen, мау все от анимационни филмчета звуци Преди време на сурвакарските игри в Перник се бяха облекли като Мики Мауси , Гуфита , Поркита, и други такива анимационни герои и играеха езически обредни игри.Бях втрещен. Голям резил беше. На следващя фестивал обаче вече бяха влезли в час.Ще си намерят мястото като ги поканим на гости и усетят произхода си.

39

Българин

преди 13 години

Последно повикване: Всички македонци да се присъединят към родината си България. Утре ви закривам измислената държава.

38

Маке ти и трън

преди 13 години

Известни "македонци" : МакГайвър, МакДонълдс, МакКуин, МакУауд, МакКартни, МакФерсон, МакДък..... Вие бУгарите можете ли да се похвалите с такива извести личности ? :))))))))

37

до македончетата

преди 13 години

Много е лошо да си предадеш рода и родината и да не знаеш за каква кауза са се борили твоите деди Питайте вашите баби и дядовци да ви разкажат за тяхните бащи и дядовци как са защитавали всичко българско и в кои войни са участвали

36

мјау

преди 13 години

Хахаха како ви ги бришат коментарите...само на гагаузите хахаха

35

Българин

преди 13 години

Да не я отваряме едностранно, просто да я премахнем границата и братчето си идва при нас.

34

Анонимен

преди 13 години

ФИРОМ е най-мизирната ,бедна жалка и долнопробна държавица не само в Европа ами и в Света -мястото и е в Африка при техните роднини -маймуните

33

бг

преди 13 години

RE: 37Абе могат да оцелеят. *** кажи как да се съдиш на малкото си братче, което току що се е наакало в пелените и говори глупости...Ако отворим едностранно границите интересно ми е колко че останат 'макединците' в Скопие

32

до: мјау

преди 13 години

Вива ле makedonЦки Татарии

31

допълнение

преди 13 години

А България да създаде условия за нормален живот ,че да заселим малко бесерабски българи и гагаузи от Молдова тука.Според уикипедия,българите в целия свят са около 10 милиона.