102

АНОНИМЕН

преди 13 години

АМИ ДА РАЗМРАЗЯТ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА КРАЛИ КАТО МАСЛАРОВА И ТАМ ДРУГИТЕ КАТО МУРГИНА КОИТО ДЕЛОТО ИМ УЖ ТРЪГНАЛО АМА ОЩЕ НЕ Е СТИГНАЛО ДОНИКЪДЕ ЗАБРАВИХА ГИ МАЙ ГОС СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ АМА НЯКОЙ АКО АТКРАДНЕ ТАКЪВ КАТО НАС ОЛБИКНОВЕННИТЕ ОТДАВНА ДА Е В ПАНДИЗА ДАЖЕ И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕВЯРВАМ ВЕЧЕ АКЦИИ АМА ВСЕ ЗА ТАКИВА КАТО НАС А ЗА ПОЛИТИЦИТЕ И ОНИЯ КОИТО КРАДЪТ ОТ ДЪРЖАВАТА КОГА?

101

Гербав

преди 13 години

Веселин МАРИНОВ за полицията ПЕЙ, ЦЦ се смей, а народа няма къде яда си да излей

100

Анонимен

преди 13 години

Коалиционното правителство нищо не свършило!?Тези какво точно свършиха,освен че ни дозакопаха в тинята???!Проблема е,че много хора не мислят и действат със стадните инстинкти.А като си овца те доят!Това е!

99

Анонимен

преди 13 години

до 102кави избори бе... каква е алтернативата? пак някое импотентно коалиционно правителство като предишните. всеки дърпа чергата към себе си и накрая не могат да свършат една работа. като с магистралата... глупости дрънкаш, ама не се очудвам. повечето хора са простовати и примитивни, не се очаква да анализиран ситуацията - дай им кюфтета, бира и сериалчета и им гледай сеира... *** е, че се вземат на сериозно и почват и акъл да дават....

98

Анонимен

преди 13 години

Снимката пратете на Боко Тиквата. Да види, какво ни чака.

97

Анонимен

преди 13 години

Всички държавни служители (до един) да си плащат осигуровките.Щом всички ще се БОРИМ с кризата, и ТЕ да се включат.Крайно време е Борисов да вземе нещата в свои ръце и стига се е подвеждал от синдикати и измислени неправителсвени организации.На следващите избори НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за партиен лидер от зодия БЛИЗНАЦИ.Аз съм същата зодия и много добре го разбирам Бойко:)Променливите решения са характерни за нас.Че и Царят беше същата зодия.....

96

Баба Хакерка

преди 13 години

Само БСП Долу ГЕРБ и Костов

95

Анонимен

преди 13 години

Стани Стани юнак балкански от сън дълбок се събуди На уружие братя българи Избори Избори Избори

94

мале мале

преди 13 години

В тази връзка много ми е интересно от къде ще вземат пари за пенсии.Няма как да инвестираме в ПЕНСИЯ

93

мале мале

преди 13 години

Не ми се вярва .Това е най-голямато разходно перо на държавата ако там не бутнат няма как .Ще свалят високите пенсии с 30% /евентуално/.Като обещаят естествено, че ще им ги оправят след 2 години.Но зимата очаквам точно това ,най-късно пролетта на 2011 г.При тази безработица и при това изтичане на млади хора на вън няма начин да не бутнат "богаташките" пенсии.Няма осигуровки ,няма .Бойковата фраза е "пари няма",фразата на работодателя е "пари няма за осигуровки".

92

aham

преди 13 години

Всички сте едни *** а дори те за разлика от вас умеят понякога да се ЗАЩИТАВАТ.

91

aham

преди 13 години

Така ще е докато свят светува - докато сме прости,страхливи глупави, наивни нищо не струващи плямпала по форумите - без капка патриотизъм и страх от камикадзетата които знаят че умират за някаква кауза. СТРАХЛИЦИ СТЕ ВСИЧКИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90

B.BORISOV

преди 13 години

Премахнат поради нарушение на правилата на сайта. Айде поне тук не ни премахвайте, зощото то само тук остана мястото където можем да се оплачем от Нашите УБАВЦИ наречени управляващи.

89

Анонимен

преди 13 години

Тия направо ни ликвидираха бе,мамицата им *** гербаджийска!

88

Анонимен

преди 13 години

SUGALIAVAM PENSIONERITE NAI VE4E ,TE EDVAM SVURZVAT DVATA KRAIA.AZ LI4NO POMAGAM NA MOITA BABA KATO I PLASTAM :TOK, VODA,TELEFON I PRI ZAKOPYVANE NA DURVA I VUGLISTA ZA ZIMATA.S PENSIA OT 120LV TIA MOGE DA SI KOPYVA XLIABA I MLAKOTO.

87

Анонимен

преди 13 години

Ако не беше трагично,щеше да е смешно наистина,но всички вече сме в тинята и не знам дали само възрастните ще бъдат ликвидирани!Явно политиката на този кабинет е ликвидация на нацията по "цивилизован" начин!

86

Анонимен

преди 13 години

Те не знам какви са,всъщност си имам едни идеи,но са доста нецензурни,но ние явно не сме добре,защото ние ги избираме!Беше ясно,че човекът няма капацитет заа това,за което претендира,все пак е само пожарникар!Зад нечий гръб да се правиш на бабаит е лесно!За другото трябва и акъл,не става само с ядене!

85

Касиер

преди 13 години

Пак нещо форума обърка посоката! Преди няколко дена пърдянков пусна една миризлива, че видете ли не намалявали пенсиите, за разлика от Гърция и Румъния! Първо, увеличаването на цените на енергоносителите, кствено се отразява като намаление на доходи и Второ "намалените" пенсии на гърците - намаляваме 1000 евро с 10% получава се средната българска пенсия 100 евро. Видяхме ги вчера по таверните "ощетените" и "мизерстващи" гръцки пенсионери

84

Анонимен

преди 13 години

подкрепям 70, за същото вече писах многократно.Докога ще налагат евростандарт и критерий за всичко друго, освен за мижавите ни заплати и пенсии?

83

анонимен

преди 13 години

В ЕДНО И СЪЩО УЧРЕЖДЕНИЕ РАБОТЯТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ПО КОДЕКСА НА ТРУДА И СЛЕД КАТО СЕ ЗАМРАЗЯТ ЗАПЛАТИТЕ ТЕЗИ С ПО 1000ЛВ/ДЪРЖ.СЛУЖИТЕЛИ/ НЯМА ДА УСЕТЯТ КРИЗАТА ,А ТЕЗИ С 500ЛВ/С ТРУДОВ ДОГОВОР/НА КОЙТО СЕ УДЪРЖАТ И ОСИГУРОВКИ И СА ЛИШЕНИ ОТ МНОГО ПРИВИЛЕГИЙ ,А РАБОТЯТ НА ЕДНО МЯСТО-ЗАТОВА ПРЕДИ ДА СЕ ЗАМРАЗЯТ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОМИСЛИ С КАКВО РАБОТАТА НА ЕДНИТЕ Е ПО МАЛКО ОТГОВОРНА !