39

Нова Зора

преди 13 години

Поредният спукан балон на Цвъ Цвъ...

38

Анонимен

преди 13 години

Пушка ли си, чушка ли си, ама май си една слива. Мислиш като такава, а и сигурно понамирисваш.

37

Анонимен

преди 13 години

Първо, обърни внимание на заглавието - "медузата". Второ, именно Цветанов използва този термин при провеждането на иначе "перфектната" операция. Трето, ако успееш да използваш сега сивите си клетки и да направиш няколко синапсови връзки, може ще осъзнаеш, че си написал нещо, което няма никакъв смисъл. Защо?

36

До леле мале

преди 13 години

Леле мале, леуе мауе, ама ти сериозно ли мислиш това, което си написал. Ако е така направо шапка ти свалям. То има некомпетентност, но твоята направо дрънчи. Абе много сте бе платените драскачи, намерете си някоя друга по-достойна работа, не се навеждайте толкова ниско.

35

Леле мале...

преди 13 години

Преписано от Фалконети.....защо медиите не отразяват така пищно освобождаването поради липса на доказателства както арестите?! защо никой от насраните *** не му стисне да зададе публично(или директно) въпроса за това кой ще плаща за некомпетентността на МВР и прокуратурата, когато пуснатите осъдят България в Страсбург?! защо никоя телевизия не врътне малко лентата с изказванията на цецо и бойко при арестите на всички тия дето ги пускат?! ЗАЩО?! всичката им е такава на ГЕРБ - ПЪЛЕН ФАРС! ПЪЛНО ФИАСКО!

34

?

преди 13 години

гУЦАНОВ Е ПУСНАТ ОТ НЕПОДКУПНИЯ ГОЦЕВ СЪД,А НЕ ОТ ЦВЕТАНОВ.

33

Калин

преди 13 години

гуцан - лисан не лекуваше ли бронхит в отделение по урология?а ортака му киро и подобните му ..

32

пушката

преди 13 години

АЗ МАЙ НЕЩО КАЗАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ - ГРЪМКИ И САМО НА ДУМИ! Всичките са техни хора, иначе нямаше да помиришат гаранция!!! Ще изпраскат още няколко операции, ще продънят медиите и престъпниците пак ще са навън!Гласувайте още за охраната на Тошето!

31

?

преди 13 години

Всички съдии от горните етажи трябва да се махнат и хората да ги избират.Това са мръсни червени ***,които за власт и пари са готови на всички пози,които партията майка им поиска.С такива хора няма да я има България.Българи,ако искате да ч има България опомнете се,погледнете,как съдят в белите държави или искате да ни завладее Турция.Пот турско сме паднали,когато държавата е разделена,опомнете се.С бсп нищо добро не я чака България.

30

Анонимен

преди 13 години

няма как да стане общинска собственост. Точно преди изборите, обл. управител (назначен от правителството) на Варна я подари за жълти стинки на ***. Хайде, следващите избори гласувайте пак за БСП, че да подарят и езерото на ***.

29

sidi

преди 13 години

Точно това не бива да се допуска с Морската във Варна.P.S: Лека забележка-Сбогом,пише се със С .

28

другомислещ

преди 13 години

Медузата е мекотело,което ужилило страната с 2 млн.леваТова е да се правиш на света вода и да си пълниш дълбоко джоба.А какви невини физиономии имат,на ученички.

27

Гошко

преди 13 години

до 16 "да ми се подиграват в лицето" - например, означава: идва пролетта ББ във Варна и дава "добро" Морската Градина да стане общинска собственост" !!! Трябва ли да ти обяснявам какво значи това, или сам се сещаш? - едно голямо "Збогом" на хубавия парк, в който и без това *** превърнаха в строителен терен...

26

MayDay

преди 13 години

Съдебната система остана последния бастион на БСП! Трябва тотална чистка сред корумпираната магистратска ***! И от ЕК казаха в прав текст, че съда в България не струва и трябва да догонва усилията на изпълнителната власт за борба с корупцията и организираната престъпност.

25

Dan до Д1

преди 13 години

Ти пък от къде знаеш , че е имало благословия...:) или така ти е казано да пишеш ..:)?

24

Dan до 16

преди 13 години

Е ти сега коментираш като талмудист, гледам направили сте ми разбор на поста и всеки си е копнал каквото му трябва и го е извадил от контекста..ама предполагам, че сте един и същ с Д1 - начина на писане е еднакъв, та не Ви се връзвам!

23

накато

преди 13 години

Ще се пръсна от смях. Тия ги съдят за милиони. Искали му 10 хиляди гаранция. ХА ха ха

22

Д1

преди 13 години

E материала излезе след богословията на ББ. :))))

21

Dan до Д1

преди 13 години

Абе ти да си назначен персонално да коментираш Лъчезар Иванов та ни в клин ни в ръкав го споменаваш в постовете си "че Лъчко Мозъка заставил под натиск журналистка от Нова ТВ " какъв натиск бе какви 5 лева...ако беше натиск щеше ли да излезе материала -друг път???!!!!

20

PR отдел на ГЕРБ

преди 13 години

напълно сме запознати с този факт. колегите отчитат голям спад сред хорското доверие. губим позиции. очакваме посещение от Вожда, за да получим по-нататъшни заповеди как да подходим. колкото за сега, приложете изпипаният приом. отново кажете как комунистите са виновни. този номер обикновенно минава сред тъпите овце в България. знаем, че народа вече не ни вярва, но изчакайте следващи нареждания за това как да подходите.