42

Анонимен

преди 13 години

Поставени в "много рискови условия" е много, ама много меко казано. Страшно е и не си правете "бъзици" в коментарите. Господ да им е на помощ!

41

гол гъз

преди 13 години

МАЦКОО! Миличък ! Те руските танкове вече ни оправиха преди 50 години И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!

40

Анонимен

преди 13 години

И защо няма аварийно захранване в мините? Това е грубо нарушение на правилата и виновните трябва да бъдат съдени за престъпно нехайство. Никой не може да си играе с живота на хората.Къде са прокурорите??!?!

39

за 37

преди 13 години

тебе и някой *** ще те оправи......

38

стг

преди 13 години

до 34, енергосистемата в България е натоварена около 53 процента, тоест има централи които са спрени защото няма какво да се прави тока, така че не проблем липсата на централи

37

stg

преди 13 години

я се спрете бе *** 110 кв не краде няма как да стане това

36

Мацко

преди 13 години

----------------.-.-------------.-.-.---------------------.-.-.-.-----------------Както казах по-рано, само Съветските танкове ще ни оправят нас.----------------.-.-------------.-.-.---------------------.-.-.-.-----------------

35

Дончо

преди 13 години

Системата е строена на база енергопотреблението от заводите навремето.Сега е друго но никой не прави инвестиции да промени нещата

34

Анонимен

преди 13 години

Електроцентралите МОГАТ да поемат потреблението и лято и зима... консумацията като цяло днес е доста по-ниска от колкото преди 20 години, проблема е в някои райони консумацията е със силно изразен сезонен характер (като по морето).

33

Анонимен

преди 13 години

не е провокация това,долна лъжа е,защо не кажат истината че електроцентралите не могат вече да поемат цялото потребление на ток през лятото,трябваше нови да направят както обещаваха и си мислиха че ще минат метър,но най-лошото стана-изгърмя централата по почти цялото море,досега само малки аварийки ставаха но сега вече гепиха джакпота от НЕК.

32

осведомен

преди 13 години

Защото един километър "подземни", разбирай кабели струва над 300 000 Евро

31

ДПА

преди 13 години

Това си е цигънски тероризъм и е време вече да се обединим и да ги изтрием от лицето на земята тези ***. Това на снимката е стълб 110-киловолта, който за да се счюпи така трябва да се повреди умишлено, това не е обикновен инцидент, това е вече свръх *** наглост и тероризъм. Тука ЕВН-нямат нищо общо, тези стълбове се поддържат и са собственост на НЕК. Всяка година им се прави профилактика, незнам какво чакаме мда атакуват АЕЦ-а ли тези ***. БЪЛГАРИ, ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ЗАЕДНО!!!!

30

бруно

преди 13 години

каква е тази статия режим на тока ТОК няма в слънчев бряг от 09ч

29

Анонимен

преди 13 години

какво означава чаветата ?

28

Българин

преди 13 години

Вижте съседната новина - *** нямали пари да пратят *** на училище.Сигурно *** е гепил жицата, за да купи тетрадки на ***.

27

Анонимен

преди 13 години

НЕК е отделна компания и няма нищо общо с ЕРП-тата, освен че им продава тока. Електропеносната мрежа се поддържа именно от НЕК, а не от ЕРП-тата. Не е лошо човек да се пообразова малко вместо да плюва наляво и надясно.

26

Анонимен

преди 13 години

Не всеки, който не харесва Боко Тиквата е червен и *** като теб и него. За разлика от Любимецът ти, аз никога не съм членувал никога, нямам намерение да го правя и тепърва. Не за друго, а защото това противоречи на принципите ми. Всички партии са създадени за да манипулират плиткоумниците като теб. Без значение от какъв цвят са.

25

до 8

преди 13 години

Алтернативно аварийно токоподаване доколкото знам в мините е задължително и не е отменено официално.Защо е допуснато в мината да няма ток толкова време?Някой тихомълком си е направил далаверата за сметка на миньорите. А контролният орган сигурно си е купил як джип.

24

до 22

преди 13 години

Това е червения ***, във всяка тема той си *** едно и също

23

Тъй, тъй ...

преди 13 години

И как така това е станало още вчера, а за проблемите с миньорите - чак сега?