42

Анонимен

преди 13 години

*** ще викаш на *** дето те е пръкнало и не ме замесвай с турските си глупости, по-българин съм от теб! Просто и Ботев и Левски са терористи, както и партизаните след тях - само че ти си облъчен от комунистическите пропаганди и бълваш глупости наляво и надясно. Вземи малко се образовай и почети не само турските и "българските" истории, а тези писани за България тогава.

41

turkina

преди 13 години

do 44 stese da go obesi - ama i sega ne e kasno !!!

40

ДЪБЛИН

преди 13 години

Въпрос към всички вас ,хора-какво ли би правил Доган,ако Левски/вечна слава на паметта му/ беше жив сега......?

39

димитров

преди 13 години

Той нали беше специалист по философия преди време. Сега да не е използвал "програма за конвертиране на специалности" и да е станал хидроинженер. От ДПС имат опит с купуване на висше образование, защо и той не се уреди?!

38

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** Доган унищожи река Въча и цялата и долина. Дано пукне.

37

цоню

преди 13 години

ЩО го плюете чиляка ,той от повече 10 години си твори разработки за алтернативна еленергия от вец,аец,павец и един път му платили повече от колкото трябва и му завиждате,ИМАЛИ СА БОЛ ПАРИ ДАЛИ СА МУ ,не е разбрал ,чиляка .може и да ги върне,АМА ДРУГ ПЪТ

36

Amenhotep

преди 13 години

39, ей ***, "терорист" ще викаш на онова алкохолизирано Дьомне с хомосексуални наклонности - масовият убиец - Мустафа Кемал!

35

Анонимен

преди 13 години

Дреме ми на *** за някакъв терорист от преди 130 години...

34

Сунай

преди 13 години

Машшала!!!Баш апаш!!!

33

TPE3BEH

преди 13 години

Някой може ли да ми обясни (сериозно), как депутат от НС и лидер на партия от управляваща коалиция, може да извърши консултантски услуги по такива крупни проекти, за такива огромни суми и то платени от джоба на данъкоплатеца? Каде прокуратурата пропуска конфликта на интереси в цялата тази схема? Защо Доган не е съден вече?

32

Анонимен

преди 13 години

"кинти".... днес бг що за журналисти пишат при вас?

31

анонимен

преди 13 години

До 32 Как ще откаже да дава обяснения при условие , че тези 1000000 лв са излезли от джоба на хората. Да убия и после да откажа да давам обяснения . Много умно

30

Абоба

преди 13 години

Ако знаеш че Левски се върти като вентилатор в гроба, това показва че знаеш къде е гроба му! Кажи ни и ние да научим къде е гроба му?

29

!

преди 13 години

Първо, не всеки е длъжен да дава обяснения, може да откаже, и второ, това не е само за българските граждани.

28

Анонимен

преди 13 години

кой нормален човек ще завижда на *** бе ***

27

Amenhotep

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен - българин, турчин, ***, евреин, арменец, независи мо какъв е - на крадците и изедниците трябва да се режат ръцете!

26

Смеххххх

преди 13 години

Накривили са му феса :) Те още се борят с къщичката за барбекюто му :) Смешни станаха с този Доган ! Левски се върти като вентилатор в гроба !!!

25

анонимен

преди 13 години

Когато става въпрос за крадене, няма значение дали е българин или турчин народът не трябва да се оплюва взаимно. Виновен Доган, оплюваме всички турци. Би трябвало при най- малкото съмнение да бъдат отстранени от служба и тикнати в затвора, защото мислите ли , че някой от института по минно дело е безработен, а и още колко са работили с Доган един Бог знае,

24

Ivan Grozni

преди 13 години

Защото цялото ДПС е постановка на ДС...

23

Amenhotep

преди 13 години

Има един висш ДПСарски деятел - Сабри Мехмедали - брат на Али Мехмедали (извършителят на терористичния атентат край гара Буново), този човек е взел дейно участие в арганизирането на кървавия атентат убил 7 души сред които 2 глухонеми дечица... ЗАЩО ТОЗИ "ЧОВЕК" НЕ Е В ЗАТВОРА???