44

ти щте си 1

преди 13 години

В листата му тор такава

43

amerikanetz

преди 13 години

do ben:и какво ми промиват мозъка ве, хаха! аз нали ти казвам че съм бил там по курортите и не съм видел нищо подобно- беше си супер спокойно, супер чисто, хората са приятни, услужливи, а не намръщени. това за Пуерто Валярта и Канкун ти казвам, сега и на Акапулко ще ида. Така че аз съм го видел и почуствал, а вие само философствате и си мислите че по-добро от Черно море нема, хаха :-)

42

Pfff

преди 13 години

По лошото е че *** като теб примерно - имат и образование и всичко и пак са по заблудени и от маймуните в Африка примерно .... *** просто ! А същия тоя дето се е самоубил е най големия страхливец и *** в новата история - съсипал си е държавата, направил е мазало в Европа, Азия, Африка и къде ли не и е бил толкова *** че е дал на евреите(най - големите си врагове) държава и ги е направил най богатите хора на света ! И най накрая кво - да си тегля куршума че ми се разтрепериха краката

41

555

преди 13 години

Тия американци, като са толкова големи "миротворци" и и "борци за свобода и демокрация", защо позволяват да се случват такива ужасни неща в съседна на тях държава? Тръгнали да раздават правосъдие по света на хиляди километри от тях, а не ги интересува какво става до тях! Защо не нахлуят и не окупират Мексико, както направиха с Ирак и Афганистан, а?

40

вергил

преди 13 години

Какво друго да очакваме от нискообразовани ***?Това са си животни,които нямат и намерение да водят друг начин на живот.Такива щеше да ги оправи само един човек,който се е самоубил преди 65 години.Набързо щеше да въведе ред.

39

Дидо

преди 13 години

Защо марихуаната трябва да е нелегална?????Всеки има право да прави каквото иска със себеси...това е просто билкаОтговор-за да печелят чисти пари мръсните политици,за това са съждали и подкрепят картели...както и тук...само че там се въртят много пари и сега картелите си имам собствени армии с много добро въоражение,а мексиканците са хора на честа и воюват мъжката.

38

Иво

преди 13 години

Аз пък искам да поздравя автора на статията Александър Томов, поредният добър материал от него!

37

Анонимен

преди 13 години

много си ***

36

бен

преди 13 години

Американеца се е изказал чисто по американски,нали знаете за цензурата в медиите,не им показват и една десета от това което реално става по света и особено глупостите които самите те правят,та такова изказване може да направи промит мозък.Американецо замисли се,може ли всичко да ви го показват в розова светлина,и само да ви угояват,нормално ли е....затова имаш мозък,за да го размърдаш,а дотогава не се изказвай ако обичаш че е смешно

35

българин

преди 13 години

Не намирам никаква връзка между това, което аз съм написал и думите, кото си подредил в отчаян опит да съчиниш смислено изречение - "*** с ***" и "калпав материал" определено не ме обиждат защото виждам,че те са част от ограничения ти речник, демонстрация на безсилие и нисък интелект - толкова можеш, толкова пишеш. Аде със здраве и следващия път като правиш реплика на мое мнение ме подсети да ти пратя един линк за тест за интелигентност

34

онбашията

преди 13 години

крайната фаза на демокрацията. радвам се че съм живял и в тоталитарните времена, иначе щях да съм напълно убеден че просто лек срещу организираната престъпност няма, така както преди 100 години са били убедени че лек срещу въшките и бълхите няма и просто са ги държали в допустими граници.

33

Анонимен

преди 13 години

pogledni v sobstvenia si dvor i togava govori bastun s bastun . dreme mi za meksikancite no i v BG ne e cvete s takav kalpav material kato tebe ----BB go e kazal mnogo dobre )))

32

българин

преди 13 години

Ами като си бил по Мексиканските курорти, трябваше да излезнеш малко и извън тях и щеше да ти стане напълно ясно за какво говорят тия. Естественно, че по курортите няма да видиш кокошки и прасета по неасфалтиранте улици, въоръжени мутри, стрелба и мизерия... ама има ли смисъл да ти обяснявам - много правилно си си измислил ника "amerikanetz" - той обяснява напълно *** ти изказване

31

:(

преди 13 години

Ако на време не се усетим с това *** нашествие скоро и ние ще сме така..Но едва ли някъде ще пише малцинство е по-силно от държавата в България.За съжаление и в момента е така,а какво остава за след няколко години..Замислете се за себе си, Мексико има кой да ги мисли!

30

amerikanetz

преди 13 години

Аз пък съм бил там по курортите- Пуерто Валярта и Канкун и си беше супер. Супер спокойно , безопасно, много подредено, много чисто, готини мацки...абе всичко си беше топ оф дъ топ! Не знам тея за кво говорят???

29

Мен

преди 13 години

BigShot, Никой не е казвал че трябва да ходят. Ти за подривна дейност чувал ли си?

28

Менее

преди 13 години

В Мексико са 111 милиона - много трудно е да ги контролира слаба държава.Ние сме смешните 8 милиона и всички се познаваме, като на село.Ако държавата реши, ще смаже престъпността в България за 48 часа.За съжаление май не иска. Да сте чули за нещо за Маджо, Пашата, *** и тн.?Само Маргините ги ... пуснаха.Жалко, аз вярвах че ГЕРБ и Б.Б. ще им скършат вратовете.

27

BigShot

преди 13 години

Не дрънкай глупости , така викаха и в афганистан краварите и стана само пръъццц.Вече маса време не могат да се справят с ония прости , *** и *** талибани а ти искаш да идат в мексико.Тия нарко картели като чета какво правят се ръководят от бивши военни , перфектно обучени и тренирани килъри.US army ако направят грешка да идат там ще бъдат зверски и брутално избити за нула време , просто да не си помислят да правят такава гешка че ще е много фатална.

26

МИТКО

преди 13 години

1.СОЛИДАРНОСТТА Е НАЙ-МОЩНОТО ОРЪЖИЕ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВСИЧКО (В ОБЩТЕСТВЕН ПЛАН),АМА ЗА КОЙТО ГО МОЖЕ.... В БГ-ТО - ТЦ!!!2.РЕВНОСТНИЯТ КАТОЛИК КАЛДЕРОН ЯВНО Е МНОГО ЛАБАВ.... Я ДА СИ ПРИПОМНИ СЛАВНИЯ ГЕНЕРАЛ АУГУСТО ПИНОЧЕТ.... ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е НАЙ-ДОБРЕ РАЗВИВАЩАТА СЕ ДЪРЖАВА В ЛАТИНСКА АМЕРИКА ДНЕС,А?! И3.КЪДЕ МАФИОТСКИТЕ СТРУКТУРИ БИЛИ ПО-СИЛНИ ОТ ДЪРЖАВАТА?!?!? ХА-ХА-ХА!! АЗ СЕ СЕЩАМ И ЗА ЕДНА МАЛКА ДЪРЖАВИЦА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ,МНОГО НАПРЕД В ТОЗИ МАТЕРИАЛ!...

25

Анонимен

преди 13 години

И най-силната мафия не е по-силна от дори и най-слабата държава!!!