176

Глигор

преди 13 години

Трябва да има съкращения не само в държавната администрация. Една част от всички държавни чиновници са държавни служители. Съкращения трябва да има в ЦЯЛАТА БЮДЖЕТНА СФЕРА! Поне 30 %, но след внимателен анализ на ефективността и реалния принос на отделните административни звена и бюджетни институции. Иначе държавата ще фалира скоро!

175

Данъкоплатец

преди 13 години

Не сеч, а скубане из корени на тая крадлива, мързелива и самозабравила се *** наречена държавен служител. Трябва да бъдат така превъзпитани, че когато гражданин влезе в държавна институция за каквато и да е административна услуга, да си изпочупват краката за да го обслужат защото той е този който им плаща заплатите и те съществуват единствено и само заради неговото благоволение. Крайно време е да разберат, че те са най-ниското стъпало на общественото обслужване.

174

Анонимен

преди 13 години

Vreme e niakoi da izrine bokluka........... kato biaha tolkova mnogo dovolni li ste ot obslujvaneto ?

173

Iwan

преди 13 години

много точно казано

172

БУРЕВЕСТНИКОВА

преди 13 години

ТОВА МУ СЕ ВИКА-ЧИСТКА....РАЗЧИСТВАНЕ НА СТАРИ СТРУКТУРИ И НАЗНАЧАВАНЕ НА НОВИТЕ"НАШИ"....

171

Бореца

преди 13 години

Много голям успех на правителството тези хора ще трябва да получат не знам колко обезщетения, после ше трябва да получават за безработица поне една година и какво ще спести като погледнеш май почти нищо! Между другото като знам колко са кадърни юристите поне половината ще осъдят държавата за неправомерно уволнение и ще получат доста добри обезщетения а и някои ще бъдат и въстановени от съда така че това са приказки за наивници и PR на министър Дянков! Така че вервайте им на празните приказки!!!

170

Луда Клозетич

преди 13 години

Сигурна съм, че ако Дянков не се занимава толкова с домакинките и чистачките по разни смешни ведомства, на които плаща по 200-300 лв. месечна заплата, а разкари всички пиавици като тези двамата НОИ-джии Христосков и Митрева ДОСТА ПОВЕЧЕ ЩЕ СПЕСТИ НА ДЪРЖАВАТА!!! Само единия като погледнеш взима колкото 10 касиерки (домакинки или складажиики).

169

Софиянец

преди 13 години

Че защо не изпортиш това момиче? И от твоите данъци краде бе човек.

168

Справедлив

преди 13 години

От този по-хубав момент за една Голяма метла в държавната администрация няма.Сега не могат и да изнудват ,че ще ходят в частни фирми за по-големи заплати.

167

Анонимен

преди 13 години

Ще намаляват, ще свиват, ще икономисват, а безработицата ще расте ли ще расте, пък вие се радвайте колкото си щете. Всеки ден чета новините и нито веднъж не прочетох да се прави нещо за тези които ги съкращават, нито пък видях предприети мерки срещу безработицата. Вече си мисля, че политиката на това правителство е - увеличаване на безработицата за жалост.

166

brawo

преди 13 години

Познавам хора които работят в държавната администрация и повярвайте ми НИЩО не правят. А познавам и едно момче което е подръжка на компютрите в министерството на образованието.. едно че нищо не прави по цял ден но и краде части от комютрите продава ги и казва че компютъра се е развалил да купят нови...Трябва да ги поразчистят да се усетят малко.

165

Анонимен

преди 13 години

Абе много не се кефете, че после опашката за вашите места ще стане по-голяма, току виж някой от кефещите се сега, остане без работа заради някой "уволнен" чиновник, по изи го давайте

164

Анонимен

преди 13 години

Някой знае ли кои агенции ще бъдат"аут"???? Много съм притеснена! Работя в агенцията за закрила на детето и не зная какво ме очаква.....

163

Христо

преди 13 години

А бе, къде се скриха г..олизците на шланга. Следващите сте вие. Нали знаете - там няма действие събиране.

162

!!!

преди 13 години

Еи сега ще има вълна от чистене на неудобни служители. Който не е "слушкал" ще има да бере ядове.

161

Noment

преди 13 години

Да за жалост :)НА всички пожелавам да са много здрави това е най-важното и се надявам скоро да говорим и спорим за други теми и да бъдем по-сплотен народ ,че ми се гади вече като видя другите народи как се уважават и колко са сплотени пред проблемите а ние само се плюем и унижаваме едни други ето това е "жалкото" !

160

без значение

преди 13 години

Дянков, не мога да разбера още - толкова ли си наивен и доверчив или си толкова ***! Една от най-важните агенции за държавата - НАП, си я остави да си развява байряка, както си иска. Свалиха Мара Мургина-на нейно място *** сложиха дясната и ръка-Красимир Стефанов.Централното управление се разду по щат повече от МФ.Ревизорите ги направиха под санитарния минимум и ги товарят като волове. Я вземи че закрий НАП и открий данъчно осигурителна компания с мениджър и изчисти целия *** от ЦУ.

159

Българин

преди 13 години

168 - как "без работа" бе - тия туфлеци НИЩО не работят !!! Клатят си краката в канцелариите по цял ден, а истински работещите им плащат заплати, че и осигуровки !!Аз да бях - не 7 000, а 107 000 щях да натиря !!!

158

Българин

преди 13 години

7860 от 160 000 ?!? Ти си герой бе, Флик !!!С тоя темп някъде към 3238 година държавната администрация ще бъде намалена до необходимата численост... браво !!!

157

Анонимен

преди 13 години

В Созополската община има 136 служители и собствен паркинг. Плюс - отделна сграда за общинския съвет, оборудвана по последната дума на техниката и Мерцедеса на кметчето на стойност 150 000. Какво правят тези хора там не ми е много ясно. Само знам, че заплатите са им от моите данъци и такси. Така че, политиката на съкращаване на административния персонал и ограничаване на неразумните разходи е правилна и следва да я подкрепим, въпреки съпротивата на заинтересованите хрантутници.