77

Анонимен

преди 13 години

Европейската комисия е корумпирана и подкупена от Бойко Борисов! Той поръчково ги кара да ни пишат добри оценки ,за да извлече дивиденти за изборите , всъщност ГЕРБ нищо не са направили ! Цветанов не е прав за съдебната система (тя е перфектна) , Дянков е чудовище ! По времето на БСП помня пенсии по 3000лв ! Да така си беше не помните ли 97-*** По 3000лв (3$) бяха пенсиите ! БСП-ДПС само знаят как да върнат тези славни дни! ПОДКРЕПЕТЕ ГИ !

76

Онанимен

преди 13 години

БГ било на правилната писта. Защо ли ми се струва, че се е обърнала с *** към финала? Дали не е объркала пак посоката?...

75

az

преди 13 години

sistemata Smart-Podpkup deistva a? :D T.e. nauchiha nashite vladeteli kak em da kradat i da se podkupvat em da ne oshtetqvat naroda tvyrde mn :D taka se pravi tuk v usa. :D

74

ученичка

преди 13 години

Ами като седят хората и само се чудят как и кого да оплюват, без да си станат от клюкарските *** и да свършат нещичко за тая държава, да помогнат на правителството, нищо няма и да стане. Не може само правителството да се пъне и мъчи - 244 човека няма да оправят 7 и половина милиона ако тия 7 и половина милиона демонстрират такова противоречие и липса на всякаква вяра и желание за рязък, радикален прогрес...

73

========

преди 13 години

След 2 години няма да можете да познаете България - това , които беше преди И това което ще бъде тогава. :) Трябва малко търпение И МНОГО да дадем от нас ( всеки един ИНДИВИДУАЛНО) и ще станат нещата . Щом ЕК казва, че Бългрия се движи в правилната посока ТО е така . Ако не вярвате на ЕК комисият си е ваш проблем . Преди няколкок години никой не вярваше, че масово престъпни групи ще почнат да се залавят, сега никой не вярва , че ще бъдат съдени...почакайте и това ще стане след време .

72

harivasilev

преди 13 години

Ключовото изречение е "..., за което ще е нужна външна помощ". Само, че не казват колко ще струва. :D Но не ги виня ЕК, БГ си е един голям пазар, само да си малко по-хитър.

71

tom

преди 13 години

Kakvo se sravnjavate s Romania vie, te sa 4 pati povece hora 2 pti po goljama drzava s mnogo naturalni resursi. Ot Balgaria vsicki bjagat, sled 10 - 20 godini ste sme po malko ot 5 miljona.

70

Анонимен

преди 13 години

Абе хора, вие зимата доклади ли ще ядете, или ще си намерите нова работа - да подреждате докладите от ЕК.... Европа ни хвали че правим това което иска - не я крадем (толкова много) и си плащаме вноските в евробюджета - другото тях слабо ги интересува...

69

Анонимен

преди 13 години

Бг на павилната писта, но дали е с правилния пилот?

68

Цветан Караилиев

преди 13 години

До #70 Не се бой,копкото за платените гъзоблизни драскачи може и да намерят някой лев!Пък и тъпанарите у нашенско винаги са изобилствували.Моля те само недей обижда *** с твоето сравнение!Те поне са полезни по болниците и т.н.,а червените гадове не стават за нищо добро!

67

2222

преди 13 години

Абе,1111,лапай пиш.и и си мълчи,смешен си!!!!

66

Анонимен

преди 13 години

А кво пише за финансовото състояние на България в този доклад?

65

MayDay

преди 13 години

БКП вече не може да ти плаща надника! СърГей и Р.Овч. трябва да връщат комисионните за газа и за съжаление парите ще дойдат от фонд "Червени пари за платени *** в интернет пространството"! Другите драскачи ги няма, само ти пак последен си разбрал - уволнен си!

64

Шоп

преди 13 години

По време на русоблизците от Партията на Българските Червени Кхмери нямаше най-важното - воля да се откъснем от гравитацията на кремълските джуджета.

63

MayDay

преди 13 години

За втори път в последните 5 дни другарите ще се пръснат от мъка! Първо, защото правителството показа как се преговаря с Русия и как можело да се намалят цените на газа и да се премахнат посредниците! Спомнете си как р.Овч. се хвалеше, че благодарение на него увеличението на газа ще е "САМО" 25% !!!!И днес другарите плачат, защото ЕК потвърди, че България е на верния път! Всички червени пророчества за апокалипсис са единствено предсмъртно хленчене на гърчещата се столетница! Бой до край!

62

Анонимен

преди 13 години

"...за което ще е нужна външна помощ, отбелязват от Брюксел."Ето това е истината. Толкова е прогнила съдебната ни система, че без външна помощ няма да има оправия.

61

mm

преди 13 години

истинския доклад посочва се, че има за 1 път политическа воля за реформи, т.е. реформи няма ама има воля. хахаха то и аз имам волята да джиткам с "S" класа и яхти по морето.... ала дали е така, кой сега ще ми каже. Нека да бъдем реалисти и да прочетем че не са изпълнени препоръките от миналия доклад, повтарямм не са изпълнени препоръките от мин. доклад

60

IND

преди 13 години

20г. след прехода вървяхме в назад. Сега само за една година се виждат положителните резултати, макар, че е необходимо и повече, но хубавото е че вървим в правилна посока!

59

Обикновен

преди 13 години

Това звучи хубаво, но за съжаление е само доклад издържан в добър дипломатичен тон. Не мисля че съдебната ни система избощо работи. Нека тия по върховете и дипломатите от Брюксел поживеят малко в някой малък град или село в България, да им се случи веднъж поне да имат нужда от разрешаване на някой съдебен спор и тогава ще видим. Правосъдна система изобщо няма, държавната машина работи само в интерес на висши партийни и икономически сили, страната се разпада, виждане за бъдещето - никакво!

58

M

преди 13 години

Правилните реформи са болезнени, но са необходими и винаги дават резултат!