240

Браво!

преди 13 години

Браво на РЗС. Само това искам да кажа.

239

Анонимен

преди 13 години

Прокуратурата до сега не е потвърдила казаното от някои *** в ДАНС.Но ако тези жалбички са писани от юристконсултите на ДАНС се потвърждава ,че отново се вършат престъпления .Юристконсултите не им влиза в задължението да пишат жалбичките на ръководството.Плюс това клеветата е престъпление против личността.Така ,че да вземат и да изяснят нещата , а не да плашат гарги и обикновенните хорица.Че който говори против ДАНС отива на прокурор.Не е така другари прочетете си дебелите книжки.Ако жалбичките са писани от адвокати това вече е хубава работа ще има парички за адвокатите ,но не е ясно как щ

238

Бай ИВАН

преди 13 години

Ето я голямата корупция.Томова, като какъв ръководител назначават Тодор Д.доскорошен шеф на ДАНС Варна в гранд мол.Той ще управлява собственост на изгонените Офер Миретцки и Дралюк.Ето я схемата.Изгонваш инвеститора и му заграбваш собствеността чрез закона.После се настаняваш върху откраднатото и си щастлив пенсионер цял живот .Тук става въпрос за схема за милиарди.А вие пишете за разни мишки в МВР.Ха сеха да Ви видим.Цяла България гледа предаването на Слави.

237

Анонимен

преди 13 години

Аха, чак сега разбрах защо нямаме нито НАЦИОНАЛНА, нито каквато и да е СИГУРНОСТ!!! Ами те нямат време да се занимават със сигурност, освен да се пазят един друг докато крадат или безобразничат! Явно "тяхната полиция ги пази", а ние си нямаме нито армия, нито полиция, нито национална сигурност

236

никчо

преди 13 години

Критерия е ясен - или да си кръстник или кум на дириктора или да си му градски - опита и компетенстността са на последно място !!!

235

Анонимен

преди 13 години

Ами Фалконети, те ако след теста за интелигентност, проведът и един тест на физическата подготвка и ще останат по 2-3 полицаи във всеки град......

234

фалконети

преди 13 години

ако на 60 и кусур хилядната ни полиция дадат един елементарен тест за интелигентност с минимум като за ученик завършил 7-ми клас ще трябва да съкратят 3/4 от настоящите служители. ето в такива ръце (или глави) е властта в тая държава. добре че са достатъчно прости за да не се възползват по-пълноценно от нея защото тогава само полицаите ще останат тук. жалко, че толкова много хора гласуваха за това на последните избори.

233

до Anonimen

преди 13 години

В ДАНС няма заплати по 2000.Може,но може би на чистачките.Започват от 3000 и нагоре!Ама те са специалистиииии!Що не питаш на Моника "кумата" мъжът и как го разведоха в името на ...."кумеца"?

232

114

преди 13 години

Докторе,докторе!А ти били приятели!За Йовчев не съм сигурен,ама за Великов дааааа!!!Тя е като антивирусна програма,за това е вече и Директор!Докторе,докторееее!Ти си пий,па те нека ти е..т жената!

231

Дедка

преди 13 години

Янето май завижда... не е лесно да си все на сухо

230

Honorik

преди 13 години

"В агенцията се шири шуробаджанащина."Qne,da ne otkri Amerika?To cqlata ni darjava e takava-vsi4ki sme bratov4edi!

229

Говедарин

преди 13 години

Тоа па Яне :)))))У Данс имало алкохол и секс... Ми то значи като у РЗС... И там има алкохол и секс, ама за секса си траят щото болката е малка ама срамът е голям...:))))))))

228

шофер

преди 13 години

...сефте...

227

до коко

преди 13 години

Какви "показни полицейски акции",те в ДАНС не участват даже в такива акции.Ако участваха,поне можеха да си оправдаят високите заплати.Въобще ДАНС не трябва да съществува с сегашния и вид.Да я закриват.Трошат само парите на дънакоплатците.Цветанов да излезне да каже,какво работят и на какво основание получават такива големи заплати.

226

коко

преди 13 години

Няма друг начин да ги накарат да изпълняват показни полицейски акции.Затова им дават свобода да крадат и да назначават свои хора които чинно изпълняват заръките.

225

Savoi klub

преди 13 години

Щом в 'столицата' седят така нещата ! Замислете се,къкво ''чюдо нечювано и невиждано'' е по ТД на ДАНС и ОД на МВР по окръзи!!! А Бойко и Цецо не знаят,сигурно за това си траикат Нали ! 'Блаженни са верующите!!!

224

Анонимен

преди 13 години

Отдавна са за закриване.Заплатите са им по 2000 лв., а повечето от тия агенти не помнят сутрин какво са закусвали.Като сложим и осигуровките ,които им плаща държавата и за какво , ефекта от тях е равен на нула.

223

nik

преди 13 години

боко наври си главата в тинята и не се показвай.Виж си ченгенцата, ама да не забравяме,че и ти си от същото котило.

222

Papa

преди 13 години

Много си прав 199.*** народ слаба държава.

221

Fory

преди 13 години

ostavam s ubezdenieto che njama zakon njama pravosadie njama darzava Molja oborete me v Obratnoto siga da ne ste meki kitki s kleptomanski sposobnosti!!!