27

Kaleto

преди 13 години

Това не е убиецът!Просто *** от Факултета са се наговорили този да опере пешкира ,защото не е от тях!Въпросът е дали изобщо ще стигнат до убиеца?

26

Случаен

преди 13 години

Защо? За да е в тежест на държавата и данъкоплатците ли?

25

Гацко

преди 13 години

Никаква смъртна присъда и никакъв затвор. Ампутираш му ръцете и краката и го оставяш да живее !

24

Анонимен

преди 13 години

Nikakva milost za toja gaden i mazen ***, nikakvi detektori i podobni. Po- byrazata procedura trjabva da byde osyden i hvyrlen da gnie v zatvora i tam da mu svetjat masloto. Mrysna, gadna *** smrydliva zgan....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

daskala

преди 13 години

bravo, 4eto orajieto ne be6e li ,...lopata,.pone taka kazaha v novinite, i na neq li pravqt ekspertiza,...i ne mogat o6te da povdignat obvinenie na mrasnia ***,...

22

Българин

преди 13 години

"Според очевидци", "заподозреният"....Утре сигурно ще кажете, че всичкко са инсинуации, че никакви ман... упс, простете - "роми" не е имало и че подлият Боби Райнов сам се е наръгал 10 пъти с нож и после сам си е пръснал главата, за да разпали етническа вражда и расизъм, към горките набедени ***....

21

МИЕТ

преди 13 години

Тези престъпления трябва да се наказват с доживотен затвор, съчетан със строг режим и тежък физически труд.Това наказание не бива да е само за убиеца , то трябва да е за всички , които са били участници и потенциални убийци.Тогава няма да имат куража да се събират в група по 40-50 *** за да нападат 4-*** българи и да ги бият за да ги убиват.Ако се изчаква и не се вземат мерки за законност и ред , ще стигнем много скоро до други убийства и саморазправи.

20

Анонимен

преди 13 години

ziskam da dobavq polojitelen glas za nomer 24,23 i 22 no ne mi ot4ita glasa!!!!!!!!!!!!

19

Щандартенфюрер

преди 13 години

Тия мръсни *** трябва да бъдат наказани с цалата строгост на закона.Докога ще ги толерират.Стига толкова.*** си остава мръсен ***.Той не може и не иска да се интегрира.Той разбира само когато го мачкаш.Стига им толкова толеранс.Да изгният в затвора.

18

681

преди 13 години

*** са си ***. Стига сте ги правили на мъченици. *** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и идустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.

17

БГ

преди 13 години

Не купувайте турски стоки, не спонсорирайте турската икономика !!

16

Цун Кайхуй

преди 13 години

Хайде бе Волене ,хайде кам ви бе или ви се струва че е далеч до изборите бе *** такива,съжалявам че гласувах последно за вас но това ще ви е,а иначе можете да викате по площадите ,Пфуу.

15

муспи

преди 13 години

Няма доказателства! За да се удовлетвори жадната за кръв българска общественост, ще бъде осъден условно, и пуснат преди началото на учебната година за да си продължи образованието. Безотговорни подмятания че това е групово убийство на етническа основа, ще бъдат разглеждани като антисемитизъм. Впрочем, орканизаторите на това дискредитиране но ромните пред ЕС и ЮНЕСКО ще си понесат заслуженото.

14

YAKUDZATA

преди 13 години

Това не са били три толупа а три ТРУПА който чакат само заплатата,от толупа все нещичко понякога става но от тези нищо.

13

BG

преди 13 години

Az si predstaviam *** v BG kato edin tumor varhu zdrav organizam ti go maje6 s bilki i lekarstva no toi ne minava a se razrastva i zapla6va da razru6i zdravia organizam,edinstvenoto re6enie e da se izreje tumora do zdravo,predstavete si kolko po spokoino 6te e bez *** da ne govorim 4e i darjavta 6te si poeme vazduh poneje sega gi hranim a te ni6to ne davat v darjavata samo vzimat paraziti

12

желязко желев

преди 13 години

Г-да управляващи/министри,прокурори,съди/ тълпата защо не я виждате.Защо си затваряте очите за тълпите ***!Аз имам отговор!Защото ползвате *** тълпи за политическа борба.Имам и отговор и откого и как става!

11

желязко желев

преди 13 години

Чл. 163. (1) (Доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната, етническата или расовата им принадлежност се наказват:1) подбудителите и предводителите - с лишаване от свобода до пет години;2) (изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) всички други - с лишаване от свобода до една година или с пробация.(2) Ако тълпата или някои от участниците са въоръжени, наказанието е:1) за подбудителите и предводителите - лишаване от свобода от една до шест години;2) за всички други - лишаване от свобода до три години.(3) Ако е извършено нападение и от него е последвала тежка телесна повреда или смърт, подбудителите и предводителите се наказват с лишаване от свобода от три до петнадесет години, а всички останали - с лишаване от свобода до пет години, когато не подлежат на по-тежко наказание.

10

желязко желев

преди 13 години

Дали са ми позволили да пиша.Ако да след малко ще посна един много любопитен член от Наказателния кодекс.

9

Влади

преди 13 години

Време е да се направи нещо от хората на власт!!! Да се покаже на ***, че и те живеят в България! Хора, какво правим?! - Мечките са по-важни от хората у нас, а стада ***-убийци са ненаказуеми?! Докога? А къде са сега т.нар. "националисти"? Те могат да бият само момчета , дето им приличали на ***(каквито са и повечето от тях самите)!

8

outsider

преди 13 години

Трябва да бъдат осъдени всички за назидание, тъй като *** вече с основание си мислят, че когато вършат престъпления групово (като се започне от дребни кражби и се завърхи с убийство) накрая всичко им се разминава безнаказано.