295

Пловдив

преди 13 години

Ха-ха-ха, е га ти и скудоумния коментар....

294

Йорданов-ОР-ВВС

преди 13 години

"Имаме достатъчно основание в нашата история да бъдем не само горди, но и в добри отношения с нашите съседи, допълни отговора си Младенов.Не ни върви с външните министри.Но въпреки това категорично считам, че след стената на плача и сегашния гаф е време Младенов да си ходи.Тая позиция не е да се изучава на крак.С какво Младенов е горд от Турция?

293

Анонимен

преди 13 години

"...министърът допълни, че и българите, и чужденците на наша територия трябва да спазват законите..." а напоследък особено Българите!!!

292

TURK

преди 13 години

NIKOY NIKIDE NYAMA DA OTIVA TAYA RODINA KOLKOTO E TVOYA I TOLKOVA E NACHA. TOVA NIKOGA NEDEYTE ZABRAVETE.

291

Анонимен

преди 13 години

абе как може да сме такива простаци ние българите след като избираме депутат като тоя и доведения му син

290

Анонимен

преди 13 години

тоя вече няма да ги има ама никъде макър ще завърте някое милионче покрай Герб

289

1988

преди 13 години

НА ВОЛЕН СИДЕРОВ МУ ПАДА РЕЙТИНГА И ЗАПОЧНА КАТО ДЕЦАТА ТИ ГОНИШ АЗ ГОНИШ КОЛКО Е СМЕШЕН АБЕ *** КОИ ВЕК ЖИВЕЕШ .АМИ КАТО НЕ МУ ДАДОХА АКЦИИ ОТ ГАЗОПРОВОДА ПОЧНА ДА СЕ ПЕНИ КОЛКО Е ЖАЛКО И ЗА НА С БЪЛГАРИТЕ

288

А Т А К А

преди 13 години

Истинските П Р Е Д А Т Е Л И на мястото на Васил Левски трябва да Висят. Само А Т А К А.

287

заблуден

преди 13 години

Чета глупостите по форума и се чудя защо е толкова заблуден нашия народ.Четете В-к Демокрация през годините когато Сидеров беше редактор как възхваляваше ДПС и Догана, а Първанов беше най-върл враг на Доган .Четете листите на ДПС и ще срешните ВСидеров е ако това не е безочлие здраве му кажи, о кадесте *** патриоти на кого се кланяте- събудете се

286

Българин

преди 13 години

Волен Сидеров поне е загрижен за бъдещето на България. А не, като алчните комунисти за джоба си. Готови са да се съюзят и поробителя си за парички.

285

Анонимен

преди 13 години

dobre 4e e volen. dostoen bylgarin

284

РАЗГРАД

преди 13 години

БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ

283

Анонимен

преди 13 години

Пак някой се мъчи да събуди юнака балкански,измисляйки разни глупости- "питали дали да върнат имената на градовете в България ,каквито са били през Осм. Имп." Пак трабва да стреснат българите,да им отклонят вниманието от задълбочавашата се криза,провокирайки чувство за самосъхранение.Това бе опитано и чрез създадената от ДС партия ДПС и пускането на никому ненужните 5 минутни новини на турски език .Хумор и сатира е българската политика !

282

Болен Шиптъров

преди 13 години

Изобщо не се прави така истинска политика, както този Сидеров. За пример Турция - тя от деситилетия, без дума да обели си прокарва инвазионната политика. Ето ви Босна. Защо там посрещнаха турската потеря като ангели небесни, м? Защото там хората са продукт, именно ПРОДУКТ на дългосрочната турска политика. И ние така трябва да действаме, а не като Воленчо Краткотрайко. И Кибритлийко Изготков.

281

Ох ох

преди 13 години

За подкрепата на Сърбия като кандидат за ЕС е правилно политическо решение. Нереално е да се мисли за връщане на западните покрайнини към България, но ако Сърбия стане член на ЕС тогава границата ще е доста формална и на практика нашите сънародници ще си бъдат в България. Колкото до турската анкета - Сидеров е прав, не може разни *** и изселници да провокират нагло държавата ни. Обаче правителството вместо да заеме позицията на Израел, услужливо се навежда...което ни унижава като държава.

280

dali

преди 13 години

значи и ти си от мошенниците...

279

ФОБ

преди 13 години

СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДОПУСКАНЕТО НА КАКВИТО И ДА БИЛО ОРГАНИЗАЦИИ /ОСОБЕНО ПРОТУРСКИ НАСТРОЕНИ/ ДА ПР ОКЛАМИРАТ ТУРЧЕЕНЕТО! 500 ОСМАНСКО РОБСТВО НИ СТИГАТ!!! КОЙТО СЕ ЧУСТВА ТУРЧИН ПРАВ МУ ПЪТ ДА ЗАМИНАВА В АНАДОЛА И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩА! ИСЛЯМИЗАЦИЯТА ДА СИ Я ПРОБУТВАТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!

278

Анонимен

преди 13 години

папагалчета кво значи фес обогатете си речника папагали нищо ново за толкова време

277

Анонимен

преди 13 години

хеи тоя ли е политик бре тоя е за болница язик само дето печели доста добре иначе нищо не става от него

276

anonimen

преди 13 години

Takiva politici sa mnogo malko v Balgariq.Golqma pohvala kam Siderov, tova e rodolyubec, chovek koito e gotov da zashtiti rodinata si.Siderov vinagi postapvai taka.Nie sme s teb!