77

ива

преди 12 години

нашите р ъководители от тъй нречената демокрация в продължение на повече от двадесетгодини освен да рушат създаденото от техните майки и бащи,да закриват училища,пощи,болници,жп линии и какво ли още не.......нищо друго не правят.ужасявам се от техните глупости и простащини!!!

76

4itatel

преди 13 години

abe hora, sled kato ste nekompetentni otnosno klinika i etiologiq molq ne pishete gluposti po forumite!

75

Анонимен

преди 13 години

ето това е реформата на баба мария борисова, за тези дето гласуваха за герб поклон

74

подкожен лекар

преди 13 години

Поне прочети в Интернет, тогава пиши какво е псориазис, хахаха!

73

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

РАЗБРАХ САМО ЧЕ ТОЗИ ДИСПАНСЕР, ИМА ДОВОЛНО КОЛИЧЕСТВО ПАЦИЕНТИ.. ...... ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ......

72

Българин

преди 13 години

Освен това псориазисът не е кожно заболяване - кожните проявления са само признак - заболяването е на дробът.

71

Българин

преди 13 години

Менгеле е прав, с изключение на това за турците. Българските турци в голямата част са хора които се трудят, а и моралът им е доста висок. Кои са гнъсните изчадия, които разнасят сифилис, трипер, а и СПИН и пълнят болниците, без да плащат осигуровки? Кои са ***, които докарват до фалит здравната система като цяло и в частност печално известната с дълговете си болница в Пловдив, намираща се почти до вонящото им гето? Знаем кои са - и най-добре да бъдат оставени да измрат от гнусотията си.

70

ререре до 65 и 66

преди 13 години

По Вашата логика няма нужда да се съкратят и депутатски и министерски постове, защото всяка година имат остатък от бюджета, който успяват да си раздадат като премии. Когато разполагаш с бюджет, който не можеш да изхарчиш, винаги ще си на печалба.

69

ререре до 65 и 66

преди 13 години

Давате ли си сметка, че едни и същи ТИПОВЕ лечебни заведения в цялата страна са на загуба, а други навсякъде са на печалба? И това при един и същ собственик - държавата. Това говори ли Ви нещо? А защо финансирането на лечението на кожни болести да е привилегировано спрямо това на останалите? Колко хора на година умират в България от кожни болести? Социално значими ли са кожните болести? Водят ли често до временна и трайна неработоспособност или до смърт? На това ми отговорете!

68

ререре до 65 и 66

преди 13 години

Не бъркайте печалбата с лечебната дейност. Кожният диспансер излиза на печалба, защото държавата ПЛАЩА за всеки преминал през него пациент, отделно от клиничната пътека. Не бъркайте кадърността на лекарите с финансирането на лечебните заведения. По вашата логика в пловдивските болници няма кадърни хирурзи, ортопеди, реаниматори, кардиолози и т.н. Пациентите няма да загубят достъпа до дерматолог в града си.

67

маг.фармацевт

преди 13 години

Ако лекарите се вдигнете против поредните безумия на МЗ, ще ви подкрепят всички - пациенти, пац.организации и пр. и тогава Бог да пази ББ! и онова недуразумение АМБорисовна!

66

фил

преди 13 години

Понятията нещо ги бъркаш - няма турчин, който да не си плаща здравни осигуровки и данъци,за разлика от немалко българи за съжаление. За *** си прав донякъде. Какво е според теб демокрация ?

65

Принцеса

преди 13 години

Те са категорични, че никъде в Пловдив няма болница, която да лекува кожни и венерически заболявания, и никъде в България няма друга лаборатория, която да установява сифилис.Аз ли нещо не мога да разбера? Сифилис може да се установи в много лаборатории, доколкото аз зная?!

64

Анонимен

преди 13 години

Кожният диспанеср излиза на печалба - един от малкото, които нямат задължения и си плащат сметките и работи.... ЗАЩО се иска ликвидирането му??? АЗ ПОНЕ НЯМАМ ЛОГИЧЕН ОТГОВОР!!!!!!

63

Анонимен

преди 13 години

Pepepe,би ли уточнил(а),към коя от двете болници ще работят като отделение?Към оная с 40-те милиона дългове,или към другата,със седемте милиона?В последната преустройството на етаж в кожно отделение,съгласно всички изисквания на закона и риокоз,ще струва минимум колкото 10 годишни издръжки на настоящия Диспансер.Е,каква е логиката тогава на тази т.нар. от теб "административна" промяна??

62

ререре

преди 13 години

Вдига се малко повече шум от необходимото. Няма да се ликвидира дерматологичната помощ в Пловдив, няма да остане градът без лекари от тази специалност, просто ще работят като отделение към болницата им. Отделно ще има дерматологични доболнични практики. На практика промяната е повече административна. Друг е въпросът, че и защитниците, и критикарите на тази реформа във форума (с малки изключения) не са наясно с предмета на спора си!

61

Ахил

преди 13 години

Това е лечебно заведение в Пловдив,а не в Калайджидере.Някой трябва да и го набие в главата на тая министърка.И Пловдив не е провинция.

60

Ахил

преди 13 години

Диспансера в Пловдив няма го закрият--- в противен случай ---не ми се мисли....... Няма да го закрият.

59

Менгеле

преди 13 години

Който си плаща ще живее, който не си плаща - умира. Така е навсякъде по света, не виждам защо и тук да не е така. Не като в момента - разни *** и *** без 1 ден трудов стаж на книжка и без 1 лев оздравна или социална сигуровка пълнят родилните, спешните, болниците, диспансерите и т.н. и всичко излиза от моя джоб. Живота не е задължителен, който не може, не иска и не трябва да не живее, баси демокрацията всеки станал хуманист и дупедавец..

58

Ахил

преди 13 години

Няма да го закрият ---защото хората с парцалите ще я изядат тая министърка ,пък покрай нея и целия министерски съвет.Къде ще се лекуват хората.